Βαρύ πένθος για τη Δέσποινα Μοιραράκη – Πέθανε ο σύζυγός της Γιάννης Κοντούλης

«Πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια δύναμη με τον καρκίνο» - Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του γιου της, Τάσου για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή ο Γιάννης Κοντούλης, ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη.

Την είδηση μετέφερε στο «Happy Day» ο Δήμος Βερύκιος. «Πάλεψε τους τελευταίους μήνες με περίσσια δύναμη με τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν συνεχώς δίπλα του», είπε ο δημοσιογράφος.  

«Το τραγικό είναι ότι και οι δύο γονείς του Γιάννη ζουν. Πήγαν χθες στο νοσοκομείο για τελευταία φορά. Ο Γιάννης είχε πέσει σε κώμα», πρόσθεσε ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε: «Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έλεγε τίποτα σε κανέναν. Δυστυχώς, ο Γιάννης έφυγε στις 4:30 το πρωί στο ιατρικό Κέντρο».

«Νομίζω ότι αυτό το πλήγμα θα τη στεναχωρήσει πάρα πολύ γιατί είχε εναποθέσει σε αυτόν τον άντρα τη ζωή της, την χαρά της, την ανεμελιά της, την ψυχική της ηρεμία. Ήταν συνέχεια μαζί», είπε από τη δική της πλευρά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε μαζί της και μετέφερε τα λόγια της στον αέρα.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά.

Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

 

 

Το μήνυμα του Τάσου Μοιραράκη

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο μεγαλύτερος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Τάσος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατριό του.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Μοιραράκης.

 

 

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Love It», την Τετάρτη 29 Ιουνίου, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας για το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»