Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο 18χρονος γιος του Elon Musk κατέθεσε αίτημα αλλαγής φύλου και ονόματος

  22/06/2022 10:36
Ο 18χρονος γιος του Elon Musk κατέθεσε αίτημα αλλαγής φύλου και ονόματος

Ο 18χρονος γιος του Elon Musk κατέθεσε αίτημα αλλαγής φύλου και ονόματος

  22/06/2022 10:36

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, το παιδί του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη, δεν επιθυμεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον πατέρα του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε μία αναπάντεχη κίνηση προχώρησε ο 18χρονος γιος του Elon Musk, ο οποίος κατέθεσε αίτηση προκειμένου να αλλάξει νόμιμα το φύλο του αλλά και το επώνυμο του.

Η transgender, η οποία λεγόταν Xavier Musk, κατέθεσε τα δικαστικά έγγραφα στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια στις 18 Απριλίου, ζητώντας αλλαγή ονόματος. Μάλιστα το TMZ ανέφερε ότι το πλήρες όνομά της κόρης του Elon Musk θα είναι πλέον Vivian Jenna Wilson, παίρνοντας το επώνυμο της μητέρας της. 

4251260597548004 DXRHdC0WAAA Yl2

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 18χρονη κόρη του Elon Musk εξήγησε ότι επιθυμεί να πάρει το επώνυμο της μητέρας της για να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα της. Χωρίς ωστόσο να έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής αν λαμβάνει οικονομική υποστήριξη από τον ίδιο αλλά και αν η απέχθειά της για τα καμώματά του επεκτείνεται στην άρνηση περαιτέρω οικονομικής βοήθειας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Elon Musk ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Βίβιαν, την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, από το 2000 έως το 2008. Εκείνη γέννησε έναν γιο, τον Νεβάδα, το 2002, ο οποίος πέθανε μετά από 10 ημέρες από σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Στη συνέχεια απέκτησε τα δίδυμα αγόρια -τον Ξαβιέ και τον Γκρίφιν- και τα τρίδυμα αγόρια: Ντάμιαν, Κάι και Σάξον, σήμερα 16 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας