Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είχα φτάσει σε σημείο να έχω τέσσερις επιληπτικές κρίσεις τη μέρα…»

  22/06/2022 08:48
«Είχα φτάσει σε σημείο να έχω τέσσερις επιληπτικές κρίσεις τη μέρα…»

«Είχα φτάσει σε σημείο να έχω τέσσερις επιληπτικές κρίσεις τη μέρα…»

  22/06/2022 08:48

Συγκλονίζει η τραγουδίστρια, Θωμαή Απέργη με την εξομολόγησή της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, #The2NightShow. «Ήταν επιτακτικό να σταματήσω τη δουλειά. Ήμουν δυο χρόνια στην Τήνο. Δούλευα εκεί σε ένα καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αρχικά η Θωμαή Απέργη είπε: «Ήταν επιτακτικό να σταματήσω τη δουλειά. Παλιότερα ήταν ταμπού να το συζητάς αλλά πλέον μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτό. Έχει να κάνει με επιληψία. Το είχα από τα 18, από τότε που πήγα να σπουδάσω. Από τότε που με γνώρισε ο κόσμος το είχα αυτό το πρόβλημα και δεν το ήξερε κανείς. Όταν αποφάσισα να κάνω αυτό το off από τη δουλειά είχα φτάσει σε σημείο να έχω τέσσερις κρίσεις τη μέρα…»!

Και πρόσθεσε: «Πάθαινα συνήθως μια κάθε πρωί και ακολουθούσαν κι άλλες μέσα στη μέρα. Είναι σοβαρό αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή. Μου βγήκε μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυρεοειδή μου. Πάντα ήξερα ότι ευθύνεται η αϋπνία, η κούραση και το άγχος. Το παρήγορο και ευτυχές είναι ότι προσωπικά έχοντας υιοθετήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής έχω να πάθω κρίση επιληψίας δυο χρόνια»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Έγραφαν ότι τα παράτησα όλα για τον έρωτα αλλά εντάξει, δεν ήξεραν ότι εμένα μου συνέβαινε αυτό. Δε με στεναχώρησε κάτι γιατί είχα καταλάβει από την αρχή ότι αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά. Κι αυτοί οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν οπότε η δημοσιότητα στον βαθμό που την έχω βιώσει δε με ενόχλησε» ανέφερε σε άλλο σημείο σχετικά με όσα είχαν γραφτεί για την ίδια και την προσωπική της ζωή.»!

Και αποκάλυψε: «Ήμουν δυο χρόνια στην Τήνο. Δούλευα εκεί σε ένα καφέ, έκανα τα πάντα από σέρβις μέχρι και καφέ έφτιαχνα. Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που έκανα. Με γείωσε… Με βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό να εξελιχθώ σαν άνθρωπος». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας