Ο Λιάγκας μετά την μήνυση της Πισπιρίγκου επέστρεψε με φωτογραφίες ντοκουμέντo

«Η Δήμητρα κι η Ρούλα θρηνούν με μπύρες την Τσικνοπέμπτη. Ο καθένας βέβαια θρηνεί με το δικό του τρόπο. Άλλος χορεύοντας ζεϊμπέκικο κι άλλος τρώγοντας παϊδάκια»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Η εκπομπή, «Πρωινό» έφερε στο φως μία ανατριχιαστική ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ώρες πριν η Μαλένα ξεψυχήσει

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο facebook, η Μαλένα απεικονίζεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που το ίδιο ζήτησε και έφαγε σουβλάκι λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή.

 

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30 και την σχολίασε γράφοντας:«16:40 άκουσα τελευταία φορά την φωνή σου. 15 μήνες μακριά μας και αναζητώ να ακούσω πάλι το ΜΑΜΑ. Να μας προσέχεις όμορφή μου από εκεί που είσαι και να μας στέλνεις δύναμη».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, σύμφωνα με την δικογραφία, ο θάνατος της Μαλένας προσδιορίζεται στις 18:05 της ίδιας ημέρας, δηλαδή περίπου 3,5 ώρες αφότου το παιδί εμφανίζεται στην φωτογραφία ευδιάθετο και σε καλή κατάσταση να τρώει το σουβλάκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως στην φωτογραφία αυτή «δεν υπάρχει κανένα σημαδάκι στο πρόσωπο του. Ο κ. Λέων είπε ότι εικάζουμε πως οι τρεις κοκκινίλες στο πρόσωπο του παιδιού, που έχουν αποτυπωθεί και στη φωτογραφία από το νεκροτομείο, είναι τα σημάδια από τα τρία δάχτυλα του ανθρώπου που έβαλε το χέρι του και έπνιξε το παιδί».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ένταση επικράτησε στο «Πρωινό» ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και στον Τάσο Τεργιάκη με αφορμή μια φωτογραφία ντοκουμέντο από την υπόθεση στην Πάτρα.

«Θυμάστε ότι είχαμε δύο αποκαλύψεις εδώ στην εκπομπή μας. Πρώτον για το περιβόητο γλέντι της κ. Ελένης σε ταβέρνα και βγήκαν και μίλησαν δύο στην εκπομπή μας, που ήταν εκεί. Είπαν όταν είδαμε την χαροκαμμένη γιαγιά να χορεύει ζεϊμπέκικο κι όλο το τραπέζι να χειροκροτά και να χτυπά παλαμάκια, σηκωθήκαμε και φύγαμε. Βγήκε η κ. Ελένη και το διέψευσε. Αφού το λέει, εγώ να το πιστέψω. Είχαμε πει ότι και ένα μήνα και κάτι μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, είχαν πάει για να διασκεδάσουν Τσικνοπέμπτη.

Πάλι βγήκαν να μας διαψεύσουν ότι λέμε ψέματα κι ότι αυτή οικογένεια θρηνούσε και δεν λέμε ψέματα. Ο καθένας βέβαια θρηνεί με το δικό του τρόπο. Άλλος χορεύοντας ζεϊμπέκικο κι άλλος τρώγοντας παϊδάκια.» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Τάσος Τεργιάκης δεν συμφώνησε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνεται όταν πενθείς κι οι δυο τους συνέχισαν παρακάτω:

Τ.Τ.: Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά πριν από τα 40 του παιδιού, που θρηνείς. Ότι πας να φας παϊδάκια πριν σαραντήσει το παιδί.

Γ.Λ.: Κάτσε ρε Τάσο μου. Εσύ ποιος είσαι που θα κρίνεις πως θα πενθήσει ο καθένας; Δεν κατάλαβα. Για να τελειώνουμε έχουμε τη φωτογραφία της Τσικνοπέμπτης;

Τ.Τ.: Είναι η κ. Ελένη, η Δήμητρα κι η Ρούλα που πίνουν μπύρες.

Γ.Λ.: Που θρηνούν θέλω να βάλεις. Τάσο σε παρακαλώ πάρα πολύ. Ο τίτλος είναι έτσι. Έτσι θέλει η οικογένεια. Που θρηνεί το χαμό του παιδιού.

Τ.Τ.: Μα δεν γίνεται. Δεν υπάρχει έτσι θέλω.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας