«Ο σκηνοθέτης του Σασμού δεν ήταν αξιοπρεπής, αρνήθηκα να παίξω την Αργυρώ»

Τίνα Κίλμπεργκ: «Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Τίνα Κίλμπεργκ, μόλις 25 ετών, με καταγωγή από την Ελλάδα, έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στην Αμερική ακολουθώντας το όνειρό της, που είναι η υποκριτική.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso» και τον Βαγγέλη Καράλη, αποκαλύπτει ότι αρνήθηκε να υποδυθεί την «Αργυρώ» στον «Σασμό», καθώς ο σκηνοθέτης της σειράς, όπως λέει η ίδια, δεν ήταν αξιοπρεπής απέναντί της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου σε περιοδικό της Κύπρου είχες «φωτογραφίσει» γνωστό σκηνοθέτη, που απέρριψες την επαγγελματική πρότασή του γιατί δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του. Τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποια σειρά πρόκειται;

Δεν τον έκρινα αξιοπρεπή και αρνήθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Αργυρώς» στο «Σασμό», που σκηνοθετούσε. Όταν με κάποια αφορμή συνάντησα τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου και του ανέφερα το γεγονός, μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο και ότι καλώς έπραξα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, υπήρξε για χρόνια στην Κύπρο, αφού σκηνοθετούσε την καθημερινή σειρά του Sigma, «Γαλάτεια».

  

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΕΗΚ (ένωση κυπρίων ηθοποιών) ιδρύθηκε το 1961 και διοικείται από τα μέλη της μέσω ενός εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου που εκπροσωπεί όλους τους ηθοποιούς που ζουν και εργάζονται στην Κυπριακή Δημοκρατία. Όλα τα μέλη συμμετέχουν για την ομαλή λειτουργία της Ένωσης Ηθοποιών Κύπρου μέσω των Γενικών Συνελεύσεων.

Πρόεδρος o Ανδρέας Τσέλεπος, αντιπρόεδρος η Μαρίνα Μανδρή, ενώ συμμέτεχουν οι Άννα Γιαγκιώζη,  Στέλιος Καλλιστράτης, Μαριάννα Σάντη, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος και Κάτια Γεωργιάδη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»