Ξεσπά ο ετεροθαλής αδελφός του Γιώργου Τράγκα: «Διασύρεται το όνομά μας»

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά - Τι λέει συνεργάτης του που φέρεται να δεσμεύτηκε η περιουσία του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι όμορφες και ανέμελες στιγμές ανήκουν όμως πια στο παρελθόν για την σύζυγο του Γιώργου Τράγκα με τον οποίο μοιράστηκαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του ειδικά στα χρόνια του κορονοϊού που η Μαρία Καρρά πέρασε πιο δυναμικά μπροστά στην κάμερα.

Η περιουσία της Μαρίας Καρρά μπαίνει πλέον στο μικροσκόπιο καθώς ο πρόεδρος της Αρχής, για το μαύρο χρήμα, Χαράλαμπος Βουρλιώτης προχώρα στην ερευνά της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρράς και άλλων δυο συνεργατών του δημοσιογράφου, δεσμεύοντας τις περιουσίες τους προχωρώντας σε έλεγχο τους σε βάθος χρόνου και ερευνώντας το αν και πόσα γνωρίζανε και τι συμμετοχή είχαν στις εταιρείες και τις εν γένει δραστηριότητες του Γιώργου Τράγκα η περιουσία του οποίου ελέγχεται για παράνομο πλουτισμό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τα στρατόπεδα των κληρονόμων  

Η Μαρία Καρρά και ο μικρότερος γιος του Γιώργου Τράγκα είναι το ένα στρατόπεδο των κληρονόμων αυτοί που μέχρι τώρα δεν έχουν αποποιηθεί την κληρονομιά.

Ο μεγάλος γιος που αποποιήθηκε την κληρονομιά είναι στο άλλο, είχε ανταλλάξει μαζί τους σκληρά εξώδικα, αυτή η κόντρα ήταν μια από τις αιτίες που ξεκίνησε η έρευνα που οδήγησε στο τσουνάμι της αρχής για τον έλεγχο πόθεν έσχες ενώ ο δικηγόρος του Φρέντι έδειξε πως στην οικογένεια το κλίμα ήταν πολεμικό από την αρχή περιγράφοντας το πώς έμαθαν για την διαθήκη.

Μετα τις τελευταίες εξελίξεις όλα αυτά μικρή σημασία έχουν αφού πλέον το ενδιαφέρον μετατοπίζει στον έλεγχο της αρχής που μπορεί να οδήγησε σε πλήρη ανατροπή και να φθάσει ως και την κατάσχεση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα.

Αυτή την εξέλιξη είναι σίγουρο πως δεν θα ήθελε με τίποτα ο ίδιος ο οποίος φρόντισε να κάνει την χειρόγραφη διαθήκη του με στόχο να προστατεύει την γυναίκα της ζωής του όπως την αποκαλούσε.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος αλώστε από τότε που η Μαρία Καρρά πέρασε την πόρτα του γραφείου του.

Ο Γιώργος Τράγκας της είχε προτείνει μάλιστα να την παντρευτεί δευτερόλεπτα αφότου η Μαρία Καρρά βρέθηκε στο γραφείο του καθώς ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.

Οι θρησκευτικοί γάμοι τους μετά τον πολιτικό γάμο στην Κηφισιά όπως φαίνεται και στα πλάνα αποτέλεσαν κοσμικό γεγονός με τους ίδιους να το καταευχαριστιούνται και τους καλεσμένους να είναι από τον πολιτικό δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί όχι μόνο στην καθημερινότητα πίσω από τις κάμερες αλλά και στις εμφανίσεις τους που ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο ειδικά στην εποχή του κορονοϊού που βρέθηκαν να συμπαρουσιάζουν τα ιατρικά θέματα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Ο Γιώργος Τράγκας επισκεπτόταν συχνά και την Έδεσσα με την σύζυγο του καθώς ήταν ιδιαίτερη πατρίδα τη το χωριό Άγρας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός με τον ίδιο να λέει πως η γυναίκα του ήταν κίνητρο να ζήσει.

Μάλιστα η Μαρία Καρρά θα ήταν σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ και υποψήφια βουλευτής στις εκλογές στην Πέλλα.

Από την άλλη η δικηγόρο της λέει πως όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεν αποτυπώνουν την αλήθεια αλλά περισσότερο δημοσιογραφικές υπερβολές, ενώ έχουν δηλώσει έτοιμοι να συνδράμουν στην έρευνα των Αρχών.

 

 

Ο ετεροθαλής αδελφός του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο «T-live» και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, μετά τις τελευταίες εξελίξεις ύστερα από τη δέσμευση της περιουσίας του, την αποποίηση των περιουσιακών στοιχείων από τον Φρέντυ Τράγκα και την έρευνα στα εισοδήματα της συζύγου του, Μαρίας Καρρά.

«Εσείς είσαστε δημοσιογράφοι, εσείς ξέρετε. Συνάδελφός σας ήταν. Βγήκε το όνομα μίας αξιοπρεπούς οικογενείας Τράγκα στη ρούγα που λένε. Ντρέπομαι και έχω νευριάσει και με συγχωρείτε που σας μιλάω και απότομα. Να διασύρεται το όνομά μας; Το όνομα της οικογενείας Τράγκα; Και να διασύρονται και τα παιδιά του; Και που να ξέρω εγώ πώς έβγαλε αυτά τα λεφτά. Που να το ξέρω εγώ;» σημείωσε ο ετεροθαλής αδελφός του στο «T-live».

«Δεν ξέρω τι έκανε… Ας ψάξει το κράτος να τα βρει. Εγώ τι να σας πω; Εγώ είμαι ένας συνταξιούχος και μεγάλος άνθρωπος» συνέχισε ο ετεροθαλής αδελφός του.

Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε, μετά το δεύτερο διαζύγιο του εκδότη δεν είχαν σχέσεις. «Μου είχε πει ότι θα ζει τον μισό χρόνο στη Γαλλία. Αυτό ήξερα μόνο. Εγώ με τον ετεροθαλή αδελφό μου δεν είχα σχέσεις μετά το διαζύγιό του από τη Ντόρα. Είχαμε να μιλήσουμε 20 χρόνια» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

 

 

Όπως έγινε γνωστό, δεσμεύτηκαν και τα περιουσιακά στοιχεία της χήρας του, Μαρία Καρρά και δύο συνεργατών του. Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε με τους δύο αυτούς ανθρώπους που συνεργάζονταν με τον εκδότη.

«Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντήλι να κλάψω. Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο.

Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια. Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια. Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα.  Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα.

Σε καμία περίπτωση δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους συνεργάτες του εκδότη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν