Οι τιμές των ακινήτων Τράγκα - Δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου του

Η ταραγμένη σχέση του Γιώργου Τράγκα με τους γιους του – Πώς έλαβε την απόφαση ο Φρέντυ να αποποιηθεί τη διαθήκη - Η ιστορία της κρυφής διαθήκης 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η απόφαση του γιου του Γιώργου Τράγκα, Φρέντυ Τράγκα να αποποιηθεί πλήρως της κληρονομιάς του πατέρα του έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τρίτης 7/6. Ο δικηγόρος του Φρέντυ Τράγκα, Θέμης Σοφός, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πώς εντοπίστηκε η ιδιόχειρη «κρυφή» διαθήκη του εκδότη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Φρέντυ Τράγκας αποποιείται την αμύθητη κληρονομιά του πατέρα του, Γιώργου

 

«Ξεκινήσαμε τον Γενάρη αναλαμβάνοντας την εκπροσώπηση του Φρέντυ Τράγκα, και εκκινήσαμε από την υπόθεση ότι χωρεί η εξ διαθέτου διαδοχή, δηλαδή ότι κληρονομείται ο Γιώργος Τράγκας χωρίς να έχει διαθήκη. Αυτή ήταν η αρχική μας υπόθεση. Στη συνέχεια γράψαμε τις επιστολές μας στους έτερους εν δυνάμει συγκληρονόμους ως πληρεξούσιοι δικηγόρου, εκκινώντας από την υπόθεση ότι δεν υπάρχει διαθήκη» ανέφερε αρχικά ο Θέμης Σοφός.

«Αποφάσισα εγώ προσωπικά, χωρίς να το ανακοινώσω σε κανέναν, αλλά μόνο στον εντολέα μου, να μεταβώ στο Μονακό. Εκεί είναι τρεις οι συμβολαιογράφοι όλοι κι όλοι. Προηγουμένως, αλληλογράφησα, δεν πήγα αιφνιδιαστικά, και εκείνος που μου απάντησε ότι μπορεί να με δει υπό την ιδιότητά μου, μου έκλεισε ραντεβού. Έτσι κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι και αρμόδιος ώστε να συζητήσω μαζί του τα σχετικά θέματα.

Εκεί λοιπόν μου ανακοινώθηκε ότι υπάρχει διαθήκη. Εγώ δεν το γνώριζα. Τότε μου επανέλαβε το ερώτημα. Μου έδωσε αντίγραφο της διαθήκης και στη συνέχεια επικοινώνησα με τον συνάδελφό μου και μου επεσήμανε ότι την αγνοούσε από την εντολέα του» πρόσθεσε ο Θέμης Σοφός στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το «T-live» παρουσίασε τα πολυτελή ακίνητα του Γιώργου Τράγκα, στα ακριβότερα σημεία του πλανήτη.

 

 

Μιλώντας στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος Φρέντι Τράγκα, αναφέρει πως η απόφασή του για αποποίηση της κληρονομιάς έγινε μετά από ώριμες συζητήσεις.

«Πρόκειται για απόφαση που προβλέπει ο νόμος, δικαίωμα που άσκησε ο εντολέας μας κατόπιν σταθμίσεων και συζητήσεων που έγιναν. Καταλάβαμε ότι οι περιστάσεις που είχαν δημιουργηθεί ήταν απρόσφορες, μία διατύπωση που κορυφώθηκε με την ανακοίνωση της Αρχής για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».

Σύμφωνα με τον κ. Σοφό, «ένας άνθρωπος με λαμπρό μέλλον, σύμβουλος του πρωθυπουργού, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο πολυετούς έρευνας των διωκτικών Αρχών».

«Οφείλουμε να σεβαστούμε το συμφέρον του εντολέα μας ανεξαρτήτως αν η δική μας γνώμη ενδεχομένως να ήταν να περιμένουμε την κατάληξη των γεγονότων».

Όπως σημειώνει ο δικηγόρος, ο πελάτης του επέλεξε να μην περιμένει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα προκειμένου να λάβει στο τέλος μέρος της περιουσίας που θα έμενε.

Από την άλλη ο Γιώργος Τράγκας είχε μιλήσει για τον γιο του Φρέντι με τον οποίο είχαν σταματήσει να μιλάνε εδώ και χρόνια.

Η σχέση με τον γιο του Γιάννη ήταν καλή

Αντίθετα η σχέση με τον γιο από τον δεύτερο του γάμο μοιάζει να είναι καλύτερη αλλά όχι ανέφελη. Τον είχε στο πλευρό του τόσο στις δημοσιογραφικές εκπομπές όσο και στις επιχειρήσεις αλλά από ότι φαίνεται οι σχέσεις σταμάτησαν πριν 5 χρόνια και έκτοτε δε μιλούσαν.

«Είναι δεδομένο αυτό ότι οι σχέσεις του εκλιπόντος είχαν διαρρηχθεί και με τα δύο παιδιά του και τον Γιάννη ειδικά που εκπροσωπώ. Αρκετά χρόνια πριν τον θάνατό του. Το έφεραν οι καταστάσεις. Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις, δε θα πω εγώ, δε θέλω να πω, δεν μπαίνω στα προσωπικά θέματα κανενός. Δε θα πω δεν ήταν καλές, θα πω δεν υπήρχαν σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Ξέρετε τα πράγματα όταν έχεις κληρονόμους με διαφορετικές ρίζες αίματος είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Το έχετε δει αυτό πολλές φορές. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» ανέφερε ο δικηγόρο».

  

 

 Ο Θέμης Σοφός και στον ΑΝΤ1 για την αποποίηση κληρονομίας

 

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, δεσμεύεται και η περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα και ξεκινά μια παράλληλη έρευνα και για τα δικά της οικονομικά της στοιχεία.

Η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος δέσμευσε, συνολικά την περιουσία της συζύγου του Γιώργου Τράγκα και θα γίνει έρευνα και για το πόθεν έσχες της και αν είναι ακριβείς οι δηλώσεις που έχει υποβάλει

Η δέσμευση της περιουσίας της Μαρίας Καρρά δεν αφορά τα περιουσιακά στοιχεία και τα ακίνητα της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Πρόκειται δηλαδή για την ατομική περιουσία της συζύγου του.

Οπως ανέφερε ο Alpha, o επικεφαλής της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χήρα του εκδότη και δημοσιογράφου είχε ενεργή συμμετοχή στην απόκτηση χρημάτων. Δηλαδή γνώριζε και συμμετείχε στα πάντα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη