Η παρέμβαση της οικογένειας Πισπιρίγκου κατά του «Πρωινού» - Η απάντηση Λιάγκα

Ανακοίνωση-παρέμβαση έκανε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου για το «Πρωινό»: «Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Ο κ. Παπαδόπουλος ουσιαστικά διέψευσε την είδηση περί ζεϊμπέκικου της μητέρας της 33χρονης κατηγορούμενης λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας. «Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή» αναφέρεται στην ανακοίνωση, που διάβασε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ο Τάσος Τεργιάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-παρέμβαση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία τηλεοπτική δίκη και ειδικά στην εκπομπή σας. Επανειλημμένα προβαίνετε σε ψευδείς διαδόσεις σε βάρος μας. Η μητέρα της Ρούλας ποτέ δεν έχει χορέψει ζεϊμπέκικο σε οποιοδήποτε κατάστημα. Βρίσκεται σε κατάσταση πένθους και πενθεί για τα 3 εγγόνια της.

Όλα όσα διαδίδετε είναι απολύτως ψευδή. Επίσης παρακαλούμε τον συνδικαλιστή αστυνομικό να παραμείνει στα καθήκοντά του ως αστυνομικός και να μην εκτελεί χρέη αυτόκλητου Εισαγγελέα ή δικαστή. Παρακαλούμε, ρωτήστε τον κύριο εάν έχει αντίγραφα της δικογραφίας επί της οποίας τοποθετείται και αν έχει διαβάσει τα χαρτιά».

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση, είπε: «Δεν φαντάζομαι ότι θα ασχοληθεί το δικαστήριο με το αν πήγαινε και χόρευε στην ταβέρνα η κ. Ελένη. Το δικαστήριο θα ασχοληθεί με ένα πιο σοβαρό θέμα, για το αν η κόρη της σκότωσε το ένα παιδί και τα άλλα δύο. Γι’ αυτό κι εδώ δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, μόνο και μόνο γι’ αυτό. Οι άνθρωποι είναι από το περιβάλλον τους»

 

 

Tην Παρασκευή μετά το επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Ιάσονας Τσόλης με την κάμερα του «T-live» ρώτησαν τη μητέρα και την αδελφή της για τη μαρτυρία που έκανε λόγο ότι η κα Ελένη Λεγάτου χόρεψε ζεϊμπέκικο λίγο μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2019.

Μητέρα και αδελφή εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ερειστικές κατά του «Πρωινού». «Τέτοια εκπομπή είναι, τέτοια βγάζει. Ας βγει με όνομα αυτός που τα είπε να του απαντήσω» σχολίασε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Πισπιρίγκου, με τη μητέρα της να συμπληρώνει: «Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν μιλάνε οι μάρτυρες, τους βάζουνε. Οι ίδιοι τους βάζουν. Οι ίδιοι που κάνουν τις εκπομπές. Το ξέρει καλά αυτή».

 

 

Η μαρτυρία για το ζεϊμπέκικο της Ελένης Λεγάτου στο «Πρωινό»:

Σύμφωνα με μαρτυρία στο «Πρωινό», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Μαλένας βρέθηκε σε ταβέρνα και μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί από τους θαμώνες του μαγαζιού να αισθανθούν άσχημα και να φύγουν!

Εσείς έχετε πάει στις κηδείες των παιδιών;

Βεβαίως! Και στα τρία παιδιά είχαμε πάει αλλά αυτό που μου ‘κανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν στο μικρό το μωράκι, την Ίριδα. Η μαμά της ήταν μαζί με την άλλη την κόρη στην κουζίνα και κουβεντιάζανε χαμηλοφώνως… Κάτι ακούσαμε και αισθανθήκαμε τόσο χάλια που σηκωθήκαμε και φύγαμε.

Τι ακούσατε δηλαδή;

Κουβέντιαζε η μαμά της μαζί με την αδελφή, που ήταν έγκυος η Ρούλα για να «ρίξουνε» το παιδί. Είχανε την Ρούλα μαζί και της έλεγαν «να το ρίξεις». Δηλαδή, αυτό… και φύγαμε, φύγαμε, φύγαμε! Δηλαδή ήταν τρελό!

Αυτό έγινε παραμονή της κηδείας της Ίριδας;

Ναι.

Εσείς τους είδατε καθόλου, κατά τη διάρκεια του πένθους τους και στα τρία τα παιδιά, να διασκεδάζουν όπως ακούγεται;

Εννοείται! Σε μαγαζί, στην Αχαΐα που η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο! Μετά τον θάνατο… η Μαλένα ήτανε, που χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 15-20 μέρες, δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι. Έγινε χαμός εκεί… Την βλέπανε, ο κόσμος, κι εμείς απ’ έξω ήμασταν. Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της! Φύγαμε άρον άρον, όλοι, άδειασε το μαγαζί, γιατί φαντάσου ότι εμείς αισθανθήκαμε χάλια.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»