Τετάρτη η απολογία του 46χρονου γιου της Μπονίκου – Εντολή ψυχιατρικής εξέτασης

Διαλύθηκε η Μάγδα Τσαγγάνη για την Μαρία Μπονίκου: «Δεν το περίμενα ποτέ, μα ποτέ» - Συγκλονίζει η αποκάλυψη της ξαδέρφης της: «Μου είχε πει ότι φοβόταν για τη ζωή της»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την Τετάρτη , θα απολογηθεί για τη δολοφονία της μητέρας του, Μαρίας Μπονίκου, ο 46χρονος γιος της, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία της ηθοποιού έγινε μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα, με την 73χρονη να φέρει τραύματα στον λαιμό και τον θώρακά της.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 46χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ερωτήματα για το παρελθόν του δράστη

Ο 46χρονος ζούσε στο σπίτι όπου έγινε το φονικό με τη μητέρα του τα τελευταία επτά χρόνια. Ο ίδιος είχε σπουδάσει στη Φιλοσοφική, δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κάποιες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά, ο μητροκτόνος χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να σκοτώσει τη μητέρα του, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία. Ο ίδιος συνελήφθη από τις αρχές τα ξημερώματα μετά από παράπονα των κατοίκων στην περιοχή γύρω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα ότι κάποιος έχει βάλει δυνατά μουσική.

Μόλις οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος τραγουδούσε, μετά μουσικής. Άλλες αναφορές σημειώνουν ότι χόρευε κιόλας. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Αξίζει να σημειωθεί πώς στράφηκαν αμέσως οι υποψίες στον γιο της άτυχης γυναίκας. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της αλλά ούτε εικόνα έρευνας και αναστάτωσης, οδήγησε τους αστυνομικούς να στραφούν στην αναζήτηση του γιου της, ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου.  

 

 

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Αίγινα, από τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου από το 46χρονο γιο της. Η είδηση του θανάτου της 73χρονης ηθοποιού βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο. Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε σχετικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ και φίλος της εκλιπούσας, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι μια φίλη μας και συνάδελφός μας θα έφευγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή. Η Μαρία ερχόταν σπάνια στα γραφεία μας, το μόνο που μας είχε πει ήταν ότι το παιδί της ήταν λίγο περίεργο. Ήταν ένα πρόσχαρο πλάσμα η Μαρία. Ήταν από τις πρώτες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση. Είχαμε μείνει οικογενειακή φίλη και με το σύζυγό της που πέθανε πριν από δύο χρόνια. Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της όταν ερχόταν στα γραφεία μας. Ήταν ένα άτομο πολύ πρόσχαρο και γελαστό», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δυστυχώς στη ζωή ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε το απρόσμενο. Βοήθεια από εμάς δεν είχε ζητήσει ποτέ. Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία, όταν πρόκειται για δολοφονία καθυστερούν αυτά», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

Για την δολοφονία της ηθοποιού Μαρία Μπονίκου μίλησε ξανά η καλή της φίλη, Μάγδα Τσαγγάνη στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σύνδεσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκότωσε τη μητέρα του και κατέληξε έξω από εκκλησία να τραγουδά και να χορεύει - «Αν η Μαρία μας είχε μιλήσει τώρα θα ζούσε» - Τι λέει η Μάγδα Τσαγγάνη για το φόνο της Μπονίκου

 

Ειδικότερα, η Μάγδα Τσαγγάνη εξομολογήθηκε πως «όταν γεννήθηκε το παιδί αυτό, πήγα στο σπίτι της Μαρίας που μόλις το είχε γεννήσει για να της ευχηθώ και το είδα που το θήλαζε. Και τώρα, απέναντι είναι το κτήμα μου και το σπίτι στην Αίγινα, έχω κοιμηθεί από το Σάββατο μόνο μισή ωρίτσα! Είναι δυνατόν; Το παιδάκι αυτό που έβλεπα, που θήλαζε να σκότωσε την μαμά του; Δεν το πιστεύω! Δεν κοιμάμαι! Γιώργο, δεν κοιμάμαι! Περνάω πολύ δύσκολα, δεν το περίμενα».

«Μου είχε πει πως «ο παλαβός ο γιος μου φωνάζει, μήπως σας ενοχλεί». Εγώ δεν μένω μόνιμα στην Αίγινα οπότε της είπα όχι. «Είναι νευρικός, βρίζει, βλαστημάει» μου έλεγε. Το παιδί όμως αυτό οδηγούσε, πάρκαρε το αυτοκίνητο και έχει αλλάξει την εμφάνιση του. Ήταν λίγο περίεργο παιδί. Δεν το περίμενα ποτέ, μα ποτέ».

«Άκουσα στις ειδήσεις πως το παιδί έλεγε στους αστυνομικούς, μόλις τον έπιασαν, ότι θα τους απολύσει όλους και μετά θα βουλιάξει όλη την Αίγινα! Τι σου φταίει η Αιγινούλα μας, καλέ; Εγώ αυτό το παιδί το είδα που θήλαζε» συμπλήρωσε η Μάγδα Τσαγγάνη στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

 

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της ηθοποιού Μαρία Μπονίκου η οποία έχασε τη ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του γιου της μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» μίλησε η ξαδέρφη της αδικοχαμένης ηθοποιού η οποία ήταν και ο πρώτος άνθρωπος που την είδε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα η ξαδέρφη της ηθοποιού αποκάλυψε πως σε παλαιότερη συζήτησή της η Μαρία Μπονίκου της είχε εξομολογηθεί ότι φοβόταν για τη ζωή της.

«Η Μαρία φοβόταν για τη ζωή της. Μου το είχε πει η ίδια πολύ καιρό πριν ότι φοβόταν τον γιο της. Δεν ξέρω για ποιον λόγο όμως, δεν ζω μέσα στο σπίτι τους. Έβλεπα το παιδί απομονωμένο, δε μας μίλαγε, ήταν στον κόσμο του» αποκάλυψε η ξαδέρφη της.

Όσο για τη στιγμή που την εντόπισε νεκρή ανέφερε: «Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν γνωρίζω τον Σπυρίδωνα Βενιέρη. Είναι ανιψιός μου. Μου ζητήσανε το τηλέφωνο της Μαρίας γιατί την έψαχναν. Την πήρα και εγώ τηλέφωνο αλλά δε το σήκωνε. Τα φώτα ήταν όλα αναμμένα. Ανησύχησα γιατί ο άνδρας μου πηγαίνει κάθε πρωί σε ένα οικόπεδο που έχουμε δίπλα και ταϊζει τα ζωντανά, εκεί κάθε πρωί έβλεπε και τη Μαρία γιατί είχε και αυτή τις κότες της,

Μου είπε ότι δεν την είδε εκεί, να την ξαναπάρω ένα τηλέφωνο να δούμε τι γίνεται. Την πήρα τηλέφωνο αλλά πάλι δε το σήκωνε. Πήρα την αστυνομία να τους πω ότι την παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντά και να ρωτήσω αν μπορούμε να πάμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί και η εξώπορτα ήταν ανοιχτή ενώ η Μαρία πάντα την κλείδωνε. Η αστυνομία μας έδωσε την άδεια να πάμε στο σπίτι της, μπήκαμε μαζί με έναν γείτονα.

Καλύτερα να μην έμπαινα στο σπίτι. Αντίκρυσα τη Μαρία πεσμένη στη γωνία με τη σακούλα μέσα στα αίματα, τη λάμα αυτή που την έσφαξε δίπλα της. Ήταν μισόγυμνη από το λαιμό και κάτω. Έπαθα σοκ. Βγήκα έξω αμέσως, δε μπορούσα να συνέλθω. Πολύ γρήγορα ήρθε και η αστυνομία».

«Το παιδί δεν ήταν στα καλά του. Φαινόταν. Ακούγαμε καβγάδες 2-3 φορές το μήνα. Εκείνο το βράδυ δεν άκουσα τίποτα. Καθόμουν έξω στη βεράντα και δεν άκουσα τίποτα. Από τις 8 μέχρι τις 12 που μπήκα στο σπίτι δεν άκουσα το παραμικρό» είπε σε άλλο σημείο η ξαδέρφη της Μαρίας Μπονίκου.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα