«Λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Γελάς κιόλας, δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα;»

Έξω φρενών ο Γιωρίκας Πιλίδης, ξέσπασε σε δάκρυα - «έχω πληρώσει από την τσέπη μου του κόσμου τα λεφτά» - Εκτός εαυτού η Ρούλα Κορομηλά: «Ήταν θλιβερή η εικόνα του Πιλίδη να κλαίει, δεν του άξιζε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Χαμός έγινε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα». Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν καλεσμένος στο πλατό, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες.

Ο αθλητής της ελεύθερης πάλης μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο νομικός σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ), Χαράλαμπος Πελέκης μίλησε με τη σειρά του στην εκπομπή αναφορικά με τον αποκλεισμό του Γιώργου Πιλίδη από τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Όπως είπε την ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο Κιλκίς, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα κρινόταν ποιοι αθλητές θα συμμετείχαν αργότερα στους Μεσογειακούς Αγώνες, ο νομικός σύμβουλος επισήμανε πως ορισμένοι αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Πιλίδης συμμετείχαν σε μια διαμαρτυρία η οποία εμπόδισε τους συναθλητές τους να αγωνιστούν.

«Στο οπτικοακουστικό υλικό που έχουμε στη διάθεσή μας, φέρονται αθλητές, πρώην προπονητές  να έχουν καταλάβει τον αγωνιστικό χώρο με πανό κατά πρώην συναθλητή τους, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπούν οι αγώνες, πράγμα που συνέβη για πρώτη φορά» τόνισε ο κ. Πελέκης.

Ο Γιώργος Πιλίδης δήλωσε πως όσα ανέφερε παραπάνω ο νομικός σύμβουλος δεν ισχύουν, καθώς όταν τους ζητήθηκε να αποχωρήσουν από τον χώρο προκειμένου να αρχίσουν οι αγώνες, εκείνοι το έκαναν.

Ο αθλητής σημείωσε πως οι εντάσεις στον χώρο των αγώνων συνέβησαν την Κυριακή, τη δεύτερη μέρα δηλαδή των αγώνων και ρώτησε τον κ. Πελέκη γιατί δεν έγιναν οι αγώνες το Σάββατο, που δεν σημειώθηκε καμία ένταση.

Η δικηγόρος του αθλητή, Ειρήνη Μαρούπα δήλωσε χαρακτηριστικά «πως η Ομοσπονδία κυνηγά τον κ. Πιλίδη εδώ και ενάμιση χρόνο».

«Ο Πιλίδης ήρθε από τη Σουηδία με πρωτοβουλία του προπονητή του, προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Ομοσπονδία του είπε να αλλάξει προπονητή προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Όλη αυτή η παρεξήγηση λύθηκε με την παρέμβαση του κ. Καπράλου, του προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής και τόνισε πως δεν υπήρξε χρηματοδότηση προκειμένου να προπονηθεί ο αθλητής.

Η κ. Μαρούπα ανέφερε πως φτάσαμε έως αυτό το σημείο καθώς η Ομοσπονδία «επιλέγει μεταξύ αρεστών και όχι αρίστων».

«Όπως δεν ήθελε τον Χαβουζίδη, προπονητή στον Πιλίδη, όπως απειλούσε τον Πιλίδη να μην τον στείλει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν δεν αλλάξει προπονητή, έτσι και το Σωματείο και ο εκπρόσωπος αθλητών, ο κ. Μανωλίδης, δεν ήταν αρεστός και φτιάξανε ένα άλλο σωματείο» προσέθεσε η κ. Μαρούπα.

Ο Γιώργος Πιλίδης ερωτηθείς γιατί δεν ζυγίστηκε την ημέρα των αγώνων απάντησε πως δεν έχουν τα βιβλία του Συλλόγου τους «Μέγας Αλέξανδρος» και ως εκ τούτου θεωρείται πως λειτουργεί παράνομα.

«Ζητάω πριν το Κιλκίς (το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) τη μεταγραφή μου σε άλλο Σύλλογο, πάω παραδίδω τα έγγραφα που χρειάζονται για την έκδοση του δελτίου και ως γνωστόν με δηλώνουν από μόνοι τους» είπε ο αθλητής.

Ο κ. Πελέκης αποκάλυψε πως μετά τη συγκέντρωση του οπτικοακουστικού υλικού από τις εντάσεις που σημειώθηκαν, η Ομοσπονδία θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα.

«Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που φαίνεται ο Γιώργος Πιλίδης να μιλά επιθετικά σε μέλη της Ομοσπονδίας Πάλης, το διοικητικού συμβουλίου» είπε ο κ. Πελέκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΛΟΠ, Κώστας Φάλιας δήλωσε πως ο Γιώργος Πιλίδης συμμετείχε στο Survivor χωρίς να ενημερώσει κανέναν από  την Ομοσπονδία.

 

 

Την παρέμβασή του στη συζήτηση αναφορικά με τον αποκλεισμό του 22χρονου αθλητή ελεύθερης πάλης από τους Μεσογειακούς Αγώνες, έκανε ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Κώστας Φάλιας ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Γιώργος Πιλίδης δεν ενημέρωσε κανέναν από την Ομοσπονδία για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Αναφορικά με το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ που φέρεται να έχει δοθεί από την Ομοσπονδία στον αθλητή, ο κ. Φάλιας το επιβεβαίωσε λέγοντας πως αφορούν τη διαμονή του αθλητή σε πεντάστερα ξενοδοχεία πριν τους αγώνες, σε συμπληρώματα διατροφής, γιατρούς, αποστολές στο εξωτερικό και για τις προετοιμασίες των αγώνων.

«Δεν είχα ποτέ γιατρό, μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας, έχω πληρώσει από την τσέπη μου του κόσμου τα λεφτά» δήλωσε φανερά οργισμένος ο Γιώργος Πιλίδης.

«Εδώ και 4 μήνες λιώνω στην προπόνηση και δεν με στέλνουν στους αγώνες» προσέθεσε ο αθλητής

Ο Γιωρίκας Πιλίδης, σε κάποια στιγμή, έγινε έξαλλος με τον αντιπρόεδρο, καθώς θεωρούσε πως λέει ψέματα, και ξέσπασε: «Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο».

Εκείνη τη στιγμή χρειάστηκε η παρέμβαση της Κατερίνας Καραβάτου που σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε δίπλα στον Γιωρίκα για να τον ηρεμήσει.

Στη συνέχεια ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, με την Κατερίνα Καραβάτου να στέκεται δίπλα του και να προσπαθεί να τον ηρεμήσει για να συνεχιστεί η εκπομπή ομαλά.

 

 

Η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε στα social media για τα όσα έγιναν στην εκπομπή, με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης με τους συντελεστές της εκπομπής, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Κώστας Φάλιας έκανε την παρέμβασή του, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν ενημέρωσε κανέναν από την Ομοσπονδία για τη συμμετοχή του στο Survivor, ενώ λίγο αργότερα ισχυρίστηκε ότι η Ομοσπονδία του είχε δώσει 150.000 ευρώ για τη διαμονή του σε πεντάστερα ξενοδοχεία πριν τους αγώνες, σε συμπληρώματα διατροφής, γιατρούς, αποστολές στο εξωτερικό και για τις προετοιμασίες των αγώνων.

Αυτό εκνεύρισε τον Γιωρίκα Πιλίδη και έφερε το ξέσπασμά του:«Δεν είχα ποτέ γιατρό, μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας, έχω πληρώσει από την τσέπη μου του κόσμου τα λεφτά...Εδώ και 4 μήνες λιώνω στην προπόνηση και δεν με στέλνουν στους αγώνες».

Αυτό το γεγονός όπως φαίνεται το παρακολούθησε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει την δική της άποψη για την αντίδραση του πάνελ.

«Νομίζω ότι οι εκπομπές οφείλουν να σέβονται τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας όταν τους φιλοξενούν και να τους προστατεύουν όταν αδικούνται και να μην ''στήνουν'' δικαστήρια εναντίων τους. Η εικόνα του σπουδαίου αθλητή Γιώργου Πηλίδη να κλαίει ήταν θλιβερή και δεν του αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια. 

 

 

To Twitter μετά τα όσα συνέβησαν live εξοργίστηκε σχετικά με την αντίδραση που είχαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Όπως έγραφαν την ώρα που προβαλλόταν η εκπομπή «Τι λες τώρα» δεν έκαναν κάτι για να υπερασπιστούν τον καλεσμένο τους.

Πιο συγκεκριμένα οι χρήστες κατακεραυνώνουν την οικοδέσποινα της εκπομπής και τον δημοσιογράφο καθώς όπως λένε έφεραν τον αθλητή σε δύσκολη θέση δημόσια.

 

 

  

  

  

  

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»