Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είμαι πολύ περήφανος για την επιτυχία της. Τη θαυμάζω!»

  05/06/2022 11:34
«Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είμαι πολύ περήφανος για την επιτυχία της. Τη θαυμάζω!»

«Είμαστε 7 χρόνια μαζί. Είμαι πολύ περήφανος για την επιτυχία της. Τη θαυμάζω!»

  05/06/2022 11:34

Ο Γιάννης Ποιμενίδης για τη σύντροφό του: «Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Για τη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρά η οποία πλέον μετρά επτά χρόνια μίλησε ο Γιάννης Ποιμενίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο.

Ωστόσο, Γιάννη, τον τελευταίο καιρό τόσο εσύ όσο και η σύντροφός σου Ευγενία Σαμαρά δείχνετε πιο χαλαροί σε αυτό το κομμάτι, ενώ συχνά ανεβάζετε και φωτογραφίες σας στο Instagram.

Από την αρχή ήμασταν ΟΚ. Δεν προβάλαμε κάτι, αλλά δεν πασχίζουμε και να κρύψουμε κάτι. Τώρα που το λες, δεν νιώθω πως έχει αλλάξει κάτι στο πώς αποτυπώνεται η σχέση μας στο Instagram, μιας και μια σχέση δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μια οθόνη κινητού. Είναι ένα κομμάτι όπου κοινοποιείς στην ουσία αυτό που θέλεις εσύ να δείξεις.

Γιάννη, έχετε κλείσει επτά χρόνια σχέσης με τη σύντροφό σου. Τι είναι η Ευγενία για σένα;

Όντως είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του σίριαλ «Εκδρομή», και έκτοτε είμαστε μαζί. Όλα κυλάνε υπέροχα. Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν. Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον «Σασμό», γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω!

4236605535186682 ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας