Αμετανόητος και προκλητικός o τράπερ Trannos που συνελήφθη για οπλοκατοχή

Είναι γεγονός, o Trannos «γουστάρει να είναι αλήτης και η άλλη να είναι μαντάμ»: «Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει - Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Συνελήφθη στο Μπουρνάζι ο νεαρός τράπερ Trannos για παράνομη οπλοκατοχή, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Το χρονικό της σύλληψης

Ο τυχαίος έλεγχος έγινε στον νεαρό τράπερ στην πλατεία στο Μπουρνάζι, με τους αστυνομικούς να τον σταματούν για έλεγχο και να βρίσκουν στο αυτοκίνητό του ένα 9αρι πιστόλι και γεμιστήρα.

Ο Trannos ισχυρίστηκε ότι το πιστόλι βρισκόταν πάνω του για τις ανάγκες video clip το οποίο μάλιστα ζήτησε να αποσυρθεί, καθώς δεν συμφωνούσε με το γύρισμα που είχαν προετοιμάσει για το νέο του video clip.

Ο γνωστός  τράπερ καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο για την οπλοκατοχή, ωστόσο εντύπωση προκαλεί η ανάρτησή του λίγη ώρα μετά, όπου ανέφερε ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν και το δεύτερο όπλο που είχε στο αμάξι.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης. Σε μπλόκο των αστυνομικών στο Μπουρνάζι ακινητοποιείται το επίμαχο αυτοκίνητο και πολύ γρήγορα εντοπίζεται το όπλο που υπήρχε στο όχημα. Το θηριώδες και πολυτελές τζιπ σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας του οδηγού φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε έρευνες στο σπίτι του τράπερ, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο επιπλέον ενοχοποιητικό στοιχείο.

 

 

Λίγη ώρα μάλιστα αφότου αφέθηκε ελεύθερος, ο γνωστός τράπερ Trannos δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό του στο οποίο φαίνεται μαζί με τους φίλους του να το… διασκεδάζει. Στο βίντεο αυτό ακούγεται ο ίδιος να δηλώνει προκλητικά: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι».

Προκλητικός ο γνωστός τράπερ, «Τρανός» εμφανίζεται σε βίντεο στα social media να πανηγυρίζει επειδή οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και το άλλο όπλο που είχε στο αυτοκίνητό του.

«Ξεκίνησαμε να πάμε για να κάνω βίντεο κλιπ. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω όπλο και όταν έμαθα ότι είχε, λογομάχησα μαζί του. Είπα στους αστυνομικούς που με ρώτησαν ότι έχω κάτι παράνομο, το ειπα αμέσως και δεν ισχυρίστηκα ότι είναι για προσωπική μου ασφάλεια» υποστήριξε ο τράπερ.

Πρόεδρος: Γιατί δεν θέλατε τωρα όπλα ενώ σε άλλα δεχτήκατε;

Κατηγορούμενος: Θα πρέπει να κολλάει και με το κομμάτι.

Ο φίλος του τράπερ απο την πλευρά του υποστήριξε πως εκείνος νοίκιασε το όπλο.

«Το είχα πάνω μου το όπλο και το άφησα στο αυτοκίνητο, στον τεμπέλη του αυτοκινήτου. Δεν το ήξερε, το είδε όταν το άφησα» υποστήριξε.

Πρόεδρος: Το έχετε ξανακάνει αυτό;

Φίλος 22χρονου τράπερ: Ναι

Πρόεδρος: Είχατε άδεια;

Φίλος 22χρονου τράπερ: Όχι γιατί ήταν σε εσωτερικό χώρο.

Πρόεδρος: Στο όνομα σας το νοικιάσατε;

Φίλος 22χρονου τράπερ : Όχι. Η εταιρεία μου έδωσε το τηλέφωνο κάποιου που συναντηθήκαμε και μου έδωσε όπλο. Το πήρα την προηγούμενη ημέρα το όπλο.

Πρόεδρος: Ποιος είναι ο σκηνοθέτης;

Φίλος 22χρονου τράπερ: Γνωρίζω μόνο το καλλιτεχνικό του όνομα.

Ο τράπερ μετά την καταδίκη του αφέθηκε ελεύθερος καθώς η ποινή του είχε ανασταλτικό χαρακτήρα

 

 

Το «Live News» επικοινώνησε με τον 22χρονο τράπερ, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή.

Μεταξύ άλλων ο τράπερ δήλωσε στο MEGA πως η ανάρτησή του δεν ήταν παρά… χιούμορ μεταξύ με τους φίλους του.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά», δήλωσε αρχικά.

«Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι».

 

 

 

Ποιος είναι ο τράπερ Trannos

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, είναι 22 ετών, ενώ όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, σταμάτησε το σχολείο στην Β Λυκείου. Ξεκίνησε να εργάζεται ως barman ενώ το 2019 αποκτά τον δικό του μάνατζερ με τον οποίο ξεκινά την πορεία του πάνω στην τραπ μουσική.

Ο Trannos κυκλοφόρησε το πρώτο του single με τίτλο Mpam στις 27 Φεβρουαρίου του 2020. Τα επόμενα δύο χρόνια που ακολούθησαν μέχρι και σήμερα, ο νεαρός τράπερ κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στο νεανικό κοινό μέσα «Coco», «Oplo», «Tropicana» και «Ibiza».

 

 

Η μεγάλη ωστόσο επιτυχία έρχεται μέσα από το τραγούδι Madame το απόλυτο hit της χρονιάς, στο οποίο ο Trannos συνεργάστηκε με το συγκρότημα Kings.

 

 

Trannos: «Παίξαμε μπουνιές με τον Rack»

Για την κόντρα του με τον τράπερ Rack αλλά και την στιγμή που πιάστηκαν στα χέρια, ο Trannos είχε μιλήσει ανοιχτά μέσα από τα social media.

«Όλο αυτό το ζήτημα έγινε επειδή έβγαλα νέο κομμάτι. Του απάντησα, ότι δεν θα ρωτήσω κανέναν και το παιδί ζήτησε σέντρα. Πήγα και τον βρήκα από μόνος μου, παίξαμε μπουνιές, μαλώσαμε. Τόσο περίεργο είναι που έγινε όλο αυτό; Εμείς στα Λιόσια τσακωνόμαστε κάθε μέρα μεταξύ μας, δεν μας φαίνεται περίεργο.

Εμείς συνεχίζουμε, δεν βλέπουμε κανέναν, συνεχίζουμε την πορεία μας. Δεν μας σταματάει τίποτα και δεν θα μου πει κανείς τι θα κάνω και τι και πότε. Να μην ακούτε κανέναν, να μην ακούτε ανθρώπους που θα σας λένε τι πρέπει να κάνετε, να ακολουθείτε το δικό σας στυλ και να είστε αληθινοί», είχε αναφέρει ο Trannos.

 

 

Trannos: «Είμαστε 1,5 χρόνο μαζί»

Στην προσωπική του ζωή, ο τράπερ είναι δεσμευμένος, κάτι το οποίο είχε δηλώσει ο ίδιος στο κανάλι του Konilo στο Youtube.

«Έχω μια κοπέλα loco, είμαστε μαζί 1,5 χρόνο. Έχουμε και ζήλειες έχουμε πολλά πράγματα αλλά εντάξει με βοηθάει και με στηρίζει στο τέλος της ημέρας. Μπορεί να τσακωνόμαστε αλλά εντάξει. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη από εμένα», είχε αναφέρει ο Trannos για την προσωπική του ζωή.

O Trannos μετρά περισσότερους από 250.000 followers στο instagram, ενώ διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Madclip τον οποίο και είχε αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, μετά την είδηση για το θανατηφόρο τροχαίο.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega