«Συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική. Δημιουργήθηκε παρεξήγηση»

 

Αλέκος Συσσοβίτης: Η παρέμβαση στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη και η συγγνώμη μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

  

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αλέκου Συσσοβίτη για το κίνημα #metoo, οι οποίες έγιναν μέσα από την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Ο ηθοποιός δέχτηκε «επίθεση» από διάφορους ανθρώπους του θεάματος και μη και για τον λόγο αυτό θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι ο Αλέκος Συσσοβίτης ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aλέκος Συσσοβίτης: «Η γυναίκα πολλές φορές προκαλεί εν αγνοία της» - 'Εξαλλες Μελέτη, Μαγγίρα και Σκορδά

 

 

«Κοιτώντας το κι εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Να ζητήσω συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική. Επίσης, ζητώ συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκε η δική μου πρόθεση και η δική μου δήλωση. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο, έχω μεγάλη αδυναμία. Κανένας άνδρας, γυναίκα, παιδί δεν πρέπει να χαίρει μιας προσβλητικής, κακοποιητικής και εγκληματικής συμπεριφοράς.

Άρα το θεωρώ δεδομένο ότι το θέμα της βίας, είτε είναι ψυχολογική είτε είναι σωματική, από μένα βγαίνει από την κουβέντα. Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι άνδρες και οι γυναίκες, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν ήταν κακή η πρόθεσή μου και η τοποθέτησή μου απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αυτό είναι βασικό για μένα», ανέφερε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Κλείνοντας, ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε:«Δημιουργήθηκε παρεξήγηση καθαρή χθες και ώρα είναι να λυθεί. Προς Θεού, αν είναι δυνατόν, να τίθεμαι εγώ απέναντι στη βία και δη στη γυναίκα. Έχω μεγαλώσει με τέτοια ευαισθησία στο γυναικείο φύλο που δεν μου περνάει καν από το νου».

  

  

   

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν μία από τις παρουσιάστριες που τάχθηκαν κατά του Αλέκου Συσσοβίτη, ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το #MeToo. 

Ύστερα από την δημόσια συγγνώμη του ηθοποιού, η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα» τόνισε πόσο τίμιο ήταν αυτό που έκανε.

«Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει και να επιβραβεύονται. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη για μια παρεξήγηση που έχει προκληθεί χωρίς πρόθεση σαφώς από μια λανθασμένη πρόταση εγώ το θεωρώ εξαιρετικό και μπράβο του. Ένα συγγνώμη, ένα σε αγαπώ αυτές τις μέρες μόνο καλό κάνουν. Το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκιο. Μπράβο του!» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός τόνισε από την πλευρά του: «Είναι προς τιμήν του που είπε ότι “κι εγώ σήμερα που το άκουσα κατάλαβα γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η σύγχυση”. Σπάνια βλέπουμε ανθρώπους, οι οποίοι βγαίνουν για μια παρανόηση να λένε συγγνώμη».

 

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»