Δίκη Λιγνάδη: Στο «φως» τα ερωτικά email της πρώην συντρόφου του

 

 

Μεγάλη ένταση στη δίκη ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και στην πρώην σύντροφο του σκηνοθέτη - Αυτός είναι ο ηθοποιός που του δίνει άλλοθι για τον πρώτο βιασμό: «Ήταν μαζί μου στην Αίγυπτο» - Υπέβαλαν μήνυση κατά του τέταρτου καταγγέλλοντα και του φίλου του 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη προσκόμισε χθες, 30/5 στη δίκη του έναν σημαντικό αριθμό από ηλεκτρονικά μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει η 40χρονη γυναίκα προς τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη. 

Πρόκειται για μάρτυρα στην υπόθεση, η οποία την περασμένη Παρασκευή είχε καταθέσει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης της είχε παραδεχθεί ότι είχε σχέσεις με ανήλικα αγόρια, ενώ και η ίδια όπως είχε αναφέρει, διατηρούσε ένα διάστημα ερωτικό δεσμό μαζί του.

Τα email αυτά, που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο, περιέχουν αναφορές της 40χρονης ερωτικού περιεχομένου προς τον σκηνοθέτη. Μάλιστα, στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλε βροχή ερωτήσεων στη μάρτυρα, προκειμένου να καταδείξει το πάθος και την εμμονή που είχε, όπως είπε, με τον κατηγορούμενο.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 31/5 τα email της 40χρονης προς τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τα οποία εξέφραζε το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. 

«Να ξέρεις ότι ντρέπομαι πάρα πολύ για αυτό που κάνω… Ελπίζω να ξεπεράσεις τον εγωισμό σου και να με πάρεις. Είμαι τόσο ερωτευμένη δεν σκέφτομαι τίποτα. Μόνος ένας τρελός κάνει αυτό που κάνω εγώ. Ξεπερνάω μια απλή θαυμάστρια που τρέχει απλά σαν την τρελή, χρησιμοποιώ διάφορους τρόπους για να μου δώσεις σημασία. Θέλω να σε παντρευτώ, να ξυπνάμε το πρωί και να τρώμε ψωμί και μαρμελάδα. Σε αγαπώ, το καταλαβαίνεις;» ανέφερε η 40χρονη ενώ σε ένα άλλο έγραψε «Είμαι τρελή για σένα, έρχομαι τώρα σπίτι στην πυλωτή να κατεβάσουμε τα βρακιά μας και να γ…». 

  

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κούγιας απαντά στη μάρτυρα που υποστηρίζει ότι υπήρξε σύντροφος του Λιγνάδη

 

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς ο ίδιος προχώρησε σε μία ακόμα μήνυση, σε βάρος του τέταρτου καταγγέλλοντα αυτή τη φορά. 

Όπως ανακοίνωσε κατά τη συνεδρίαση ο Αλέξης Κούγιας, ο εντολέας του μηνύει και τον τέταρτο καταγγέλλοντα στην υπόθεση, καθώς και τον φίλο του, ο οποίος εμφανίστηκε ως αυτόπτης μάρτυρας του βιασμού, για ψευδή κατάθεση.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο κ. Κούγιας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της 40χρονης, η οποία κατέθεσε πως διατηρούσε πολύχρονη σχέση με τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη, που -σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια- της είχε παραδεχθεί πως διατηρούσε σχέσεις με ανηλίκους.

Η μάρτυρας δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, έκανε επίκληση και σε μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών μηνυμάτων που διαβάστηκαν στη δικαστική αίθουσα. Η υπεράσπιση επιχείρησε να καταδείξει, με τις ερωτήσεις της, με προσωπικές αναφορές ερωτικού περιεχομένου της μάρτυρα προς τον κατηγορούμενο.

Η κατάθεση του Γιάννη Παναγόπουλου

Στη συνέχεια, κατάθεση έδωσε στο δικαστήριο ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και καθηγητής υποκριτικής, Γιάννης Παναγόπουλος. Το όνομα του μάρτυρα ήρθε στο προσκήνιο όταν, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Δημήτρης Λιγνάδης, για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του πρώτου καταγγέλλοντα περί βιασμού τον Αύγουστο του 2010, είχε υποστηρίξει ότι την επίμαχη περίοδο βρισκόταν μαζί του στην Αίγυπτο, σε ταξίδι αναψυχής.

Ο μάρτυρας εξήγησε πως μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι βρισκόταν στην Αίγυπτο από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου, αλλά όχι νωρίτερα, και περιέγραψε ότι ταξίδεψε μαζί του την τελευταία στιγμή, όταν είχε κάποιο ατύχημα ο φίλος του, ο οποίος είχε αρχικά προγραμματίσει να πάει μαζί του.

«Το εισιτήριο βρέθηκε, αλλά χωρίς όνομα ταξιδιώτη, γιατί σας εξήγησα πώς έγινε» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως «μέχρι και τώρα προσπάθησα να μείνω μακριά από αυτό το τοξικό πράγμα».

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι για ένα εξάμηνο το 2009 διατηρούσε με τον κατηγορούμενο φιλικές σχέσεις, ενώ τόνισε πως δεν είχε δει τους τέσσερις καταγγέλλοντες μαζί του, αλλά ούτε και άλλα ανήλικα άτομα στο σπίτι του.

 

 

 

Ένταση δημιουργήθηκε στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ανάμεσα στον συνήγορο υπεράσπισής του, Αλέξη Κούγια και τη μάρτυρα που υπήρξε σύντροφος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Όπως μετέφερε η Μπέσυ Αντωνάκη στο «Πρωινό», η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Λιγνάδη αντέδρασε με τις ερωτήσεις του γνωστού ποινικολόγου.

«Σε κλίμα έντασης συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία, με την πρώην σύντροφο του Δημήτρη Λιγνάδη να αντιδρά στις ερωτήσεις του Αλέξη Κούγια, οι οποίες αφορούσαν κάποια email που είχαν αποσταλεί την περίοδο 2015-2017 στον κατηγορούμενο από την κοπέλα που ισχυρίζεται ότι είναι η πρώην σύντροφός του.

Σύμφωνα με τα μηνύματα αυτά και σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας επιδείκνυε μια προσωπικότητα ιδιαίτερα εμμονική απέναντι στον Δημήτρη Λιγνάδη. Μάλιστα, τον καλούσε στο τηλέφωνο 120 φορές ορισμένες μέρες και έπαιρνε τηλέφωνο από διαφορετικούς αριθμούς, επειδή δεν σήκωνε ο Δημήτρης Λιγνάδης το τηλέφωνο όταν έβλεπε τον αριθμό της.

Η πρόεδρος τής πρότεινε να πάρει μια καρέκλα να καθίσει γιατί κάποια στιγμή έτρεμαν τα πόδια της, υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»