Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Charlene μιλά για το πρόβλημα υγεία της & τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

  29/05/2022 10:42
Η Charlene μιλά για το πρόβλημα υγεία της & τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

Η Charlene μιλά για το πρόβλημα υγεία της & τις φήμες χωρισμού από τον Αλβέρτο

  29/05/2022 10:42

«Nα μιλήσουμε για τις φήμες διαζυγίου μου ή για το νέο μου σπίτι στην Ελβετία; Εξακολουθώ να το βρίσκω λυπηρό που κάποια Μέσα διαδίδουν τέτοιες φήμες για τη ζωή και τη σχέση μου!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

H πριγκίπισσα Charlene του Μονακό μίλησε ανοιχτά για την ασθένεια που την ταλαιπωρεί αλλά και τις φήμες χωρισμού από τον πρίγκιπα Αλβέρτο!

Αρχικά ανέφερε η πριγκίπισσα Charleneτου Μοναkό: «Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και επίπονο».

Μάλιστα, πέρασε σχεδόν ένα χρόνο μακριά από την οικογένειά της και το πριγκιπάτο του Μονακό, καθώς βρισκόταν στη γενέτειρά της, στην Νότια Αφρική, υποβαλλόμενη σε μία θεραπεία για την ασθένεια, που την ταλαιπωρεί και αργότερα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Ελβετία.

Η 44χρονη πριγκίπισσα ανέφερε στην εφημερίδα «Monaco Matin»: Η κατάσταση της υγείας μου είναι ακόμα εύθραυστη και δεν θέλω να βιάζομαι. Το μονοπάτι είναι μακρύ, δύσκολο και πολύ επίπονο», δήλωσε.

Όσο για τα δίδυμα παιδιά της, Gabriella και Jacques, είπε: «Όταν επέστρεψα στο Πριγκιπάτο, εστίασα όλη την ενέργειά μου στα παιδιά μου, στο σύζυγό μου και στην υγεία μου γιατί αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Αρνήθηκε τις φήμες που μιλούν για ένα ενδεχόμενο διαζύγιο και μία μόνιμη μετακόμισή της στην Ελβετία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στο Μονακό στην οικογένειά μου».

Για τις φήμες χωρισμού από τον πρίγκιπα Αλβέρτο, δήλωσε «Θέλεις να μιλήσουμε για τις φήμες περί διαζυγίου ή για το νέο μου σπίτι στην Ελβετία; Εξακολουθώ να το βρίσκω λυπηρό που κάποια Μέσα διαδίδουν τέτοιες φήμες για τη ζωή και τη σχέση μου!».

Και πρόσθεσε: «Όπως όλοι μας, έτσι και εμείς είμαστε άνθρωποι και έχουμε συναισθήματα και αδυναμίες. Μόνο που η οικογένειά μας είναι εκτεθειμένη στα Μέσα και η παραμικρή αδυναμία μας αναμεταδίδεται».

​   

4230528746041142 charlene-albert-3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας