«Στα 13 γνώρισα τον μπαμπά μου. Ακόμη & τώρα δεν έχω κατεφέρει να τον συγχωρέσω»

 

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον πατέρα του, αλλά και την γνωριμία τους, η οποία συνέβη όταν ο ηθοποιός ήταν μόλις 13 ετών. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, μέσα από τους ρόλους, που ο ίδιος έχει ενσαρκώσει κατά καιρούς!

Ο Μάριος Αθανασίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και προχώρησε σε μια συνέντευξη εκ βαθέων, αποκαλύπτοντας ότι ασχολείται με μια οργάνωση, η οποία και έχει να κάνει με τις μονογονεϊκές οικογένειες, μιας και ο ίδιος μεγαλώνει τον γιο του μόνος του. Παράλληλα, ο ηθοποιός έκανε λόγο και για τον πατέρα του, τον οποίο και γνώρισε όταν ήταν έφηβος, μιας και οι γονείς του ήταν χωρισμένοι, για τον χωρισμό του με την Μαρία Σολωμού και την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

Ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου. Ήταν χωρισμένοι με την μητέρα μου, είχαν απόσταση και απ΄όσα ξέρω γιατί δεν τα ξέρω και όλα, ήταν ένας κακός χωρισμός, δύσκολος χωρισμός... Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω και να το δεχτώ, ειδικά τουλάχιστον μέχρι τα 30 μου, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, ακόμη και τώρα δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο, απλά το έχω κατανοήσει»

«Έχω μιλήσει στον γιο μου για τον πατέρα μου αλλά κάνω την ιστορία να φαίνεται πιο…light. Έπρεπε να εξηγήσω στον γιο μου και κάποια πράγματα που δεν συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο το ότι εγώ δεν έχω πατέρα αλλά και ότι το παιδί δεν έχει παππού»

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε και για την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν δύο φορές και όπως αποκάλυψε την ξεπέρασε μόνος του, καθώς ήταν αρνητικός με την ιδέα να επισκεφτεί ψυχολόγο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά