Amber Heard για Kate Moss: «Eμφανίστηκε από το πουθενά για να τον στηρίξει»

 

H δικηγόρος Johnny Depp αποκάλυψε στο δικαστήριο το ένα μετά το άλλο τα ψέματα της Amber Heard 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

«Ανθρωποι μου λένε ότι θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων» - Το ξέσπασμα της Heard για την καμπάνια μίσους εναντίον της από τους φαν του Depp

Η πρόσφατη κατάθεση της Κate Moss στο δικαστήριο του Φέρφαξ όπου εκδικάζεται τις τελευταίες εβδομάδες η μήνυση του Johnny Depp εις βάρος της Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση, «δεν αλλάζει» τα όσα βίωσε η ίδια στο πλαίσιο της σχέσης της με τον διάσημο στάρ, είπε εχθές στο δικαστήριο η πρωταγωνίστρια του #Aquaman.

Η Heard βρέθηκε ξανά την Πέμπτη στο εδώλιο του μάρτυρα και αντιμετώπισε για μία ακόμη φορά τις πιεστικές ερωτήσεις της δικηγόρου του Depp, Καμίλ Βάσκεζ. Η μαχητική δικηγόρος ξεκίνησε λέγοντας ουσιαστικά (υπό μορφή ερώτησης) στην 36χρονη ηθοποιό ότι πολλά από τα ψέματά της έχουν πλέον αποκαλυφθεί... «Δεν έχω πει ψέματα για τίποτα», απάντησε η Χερντ, κοιτώντας απευθείας τους ενόρκους, όπως συνηθίζει καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης - και ίσως περισσότερο όταν έχει απέναντί της τη Βάσκεζ.

«Όταν είπατε σε αυτό το δικαστήριο ότι ρίξατε μπουνιά στον κ. Depp επειδή τον σκεφτήκατε να γκρεμίζει από τις σκάλες την Κate Moss, δεν περιμένατε ότι η κυρία Μοss θα κατέθετε ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ, σωστά;» ρώτησε την Heard η Βάσκεζ.

 «Λάθος. Ήξερα πόσοι πολλοί άνθρωποι θα εμφανιστούν από το πουθενά για να στηρίξουν τον Johnny. Αυτή η φήμη ήταν γνωστή σε όλους τη δεκαετία του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του '00. Εγώ την είχα ακούσει από πολλά άτομα. Φυσικά και αυτό πέρασε από το μυαλό μου όταν ο βίαιος σύζυγός μου πήρε να χτυπήσει όχι μόνο εμένα, αλλά και την αδελφή μου. Φυσικά και το σκέφτηκα! Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν να καταθέσει ή όχι, δεν είχε σημασία, αυτό δεν άλλαξε τη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό στις σκάλες, όταν νόμιζα ότι θα σκότωνε την αδελφη μου», είπε με έντονο ύφος η Heard.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Βάσκεζ ρώτησε επανειλημμένα την Heard εάν κατηγορεί ως ψεύτες όλους τους μάρτυρες που ήρθαν στο δικαστήριο να καταθέσουν υπέρ του πρώην συζύγου της, συχνά αντικρούοντας τους δικούς της ισχυρισμούς περί σωματικής κακοποίησης, υλικών καταστροφών που προκάλεσε ο Ντεπ υπό την επήρεια ουσιών, κ.λπ.

«Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που θα έβγαιναν και θα έλεγαν οτιδήποτε για εκείνον. Γι' αυτό έγραψα και εκείνο το άρθρο (σ.σ. το άρθρο στη Washington Post, που αποτελεί το αντικείμενο της μήνυσης συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος της). Είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και στον κόσμο αρέσει να κερδίζει την εύνοια ισχυρών ανθρώπων», απάντησε η Heard.

Νωρίτερα, η 36χρονη ρωτήθηκε από τη δική της δικηγόρο πώς έχουν επηρεάσει τη ζωή της οι ενέργειες του Johnny Depp εις βάρος της και τα όσα ισχυρίζεται για εκείνη. «Κάθε μέρα δέχομαι παρενοχλήσεις, ταπεινώσεις και απειλές... Ακόμα και το να έρχομαι σε αυτό το δικαστήριο,να κάθομαι εδώ μπροστά στον κόσμο και οι χειρότερες πτυχές της ζωής μου να χρησιμοποιούνται για τον εξευτελισμό μου. Άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε καθημερινά. Άνθρωποι μου λένε ότι θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων! Ο Johnny μου είχε υποσχεθεί ότι αν τον άφηνα ποτέ θα με έκανε να τον σκέφτομαι κάθε μέρα της ζωής μου».

Η Heard ισχυρίστηκε ότι ο Depp έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία μίσους εναντίον της προτρέποντας εκατομμύρια φαν του να την βασανίζουν για λογαριασμό του. «Ίσως είναι εύκολο να το ξεχνάει κάποιος, αλλά είμαι ανθρώπινο πλάσμα», είπε εμφανώς ταραγμένη η ηθοποιός, χωρίς να παραλείψει να πετάξει και μια «σπόντα» για τη συμπεριφορά του Ντεπ στο δικαστήριο. «Εγώ δεν κάθομαι στο δικαστήριο να χαμογελάω χαιρέκακα, να γελάω και να κάνω αστεία. Αυτή η εμπειρία είναι φρικτή, επώδυνη και εξευτελιστική για οποιονδήποτε άνθρωπο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»