Μαλλιά κουβάρια στο «Πρωινό» - Σκοτώθηκαν για τον Κούγια και την υπόθεση Λιγνάδη

 

 

Χαμός στο «Πρωινό» με Λιάγκα, Σκορδά και Πετρογιάννη: «Για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;» - Συνεχίζεται η δίκη Λιγνάδη με την εξέταση του 4ου καταγγέλοντα - Άφαντος ο 3ος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε το πρωί της Παρασκευής στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η δίκη του με την κατάθεση του τέταρτου μάρτυρα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από αστυνομικούς, καθώς σήμερα συνεχίζεται η δίκη, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού, κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που καταθέτει σήμερα, είχε καταθέσει και στην προηγούμενη δικάσιμο, και είχε επιβεβαιώσει τον βιασμό του 4ου καταγγέλοντα.

Σε περίπτωση που ολοκληθρωθεί η διαδικασία, το δικαστήριο θα περάσει στη εξέταση χαρακτήρων, οι οποίοι δεν έχουν γνώση για τον βιασμό αλλά έχουν γνώση για τον χαρακτήρα είτε των θυμάτων είτε του κατηγορούμενου.

‘Αφαντος παραμένει ο τρίτος καταγγέλλων του Δημητρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει δικαίωμα να καταθέσει μέχρι πριν την απολογία του ηθοποιού.

Επιπλέον, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται και η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση της 2ης καταγγέλλουσας με παρουσία ακροατηρίου, και θα της γίνουν ερωτήσεις από την υπεράσπιση του ηθοποιού.

 

 

Ένταση στο «Πρωινό» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, το πρωί της Παρασκευής 27/5. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον συνήγορο υπεράσπισης των θυμάτων, Ιωάννη Βλάχο στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας: «Δημιουργούνται εντυπώσεις μέσα στο δικαστήριο, αλλά όχι έξω από αυτό όταν θέλουμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας, λες και έχει καμία σημασία. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις, και στου Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δηλαδή δεν μαθαίνουμε τίποτα».

Τότε τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, απαντώντας στη δημοσιογράφο: Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα μεγάλο  λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, αλλά κάνεις τηλεόραση. Άρα αυτή τη στιγμή εσύ κριτικάρεις την τηλεόραση. Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή; Που εδώ λες την άποψή σου και  εδώ εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις; Καθημερινά ενημερώνουμε τον κόσμο και για τις καταγγελίες και για το πώς οι κοπέλες και οι κύριοι λένε αυτά που βίωσαν, όταν επιτρέπεται αυτό. Από την άλλη δείχνουμε και τη μεριά των δικηγόρων, οπότε τι λες ότι γυρίζουμε γύρω γύρω και δεν λέμε την ουσία;».

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της θέλησε να παρέμβει, λέγοντας πως οι δικηγόροι κάποιες φορές κάνουν δηλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία των υποθέσεων. «Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την Φαίη Σκορδά να του λέει πως «τώρα τα αλλάζει και πριν έλεγε άλλα».

«Δεν θα έκρινα ποτέ τη δουλειά μας, γιατί εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε στο φως στοιχεία αυτής της υπόθεσης, παρά μέσα στο δικαστήριο. Συμφωνούμε Γιώργο αλλά δεν κατάλαβες τι θέλω να πω» ξεκαθάρισε η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του Γιώργου Λιάγκα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Το ταξίδι της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον σύντροφό της, Άκη Σβολάκη μετά τον σάλο με την κακοποίησή της
Η κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια υγείας του
Η πρώτη ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου μετά το χωρισμο της απο τον Γιάννη Νταλιάνη
Η κοινή φωτογραφία της Josephine με τον Νίνο μετά τα unfollow που πυροδότησαν τις φήμες για κρίση
Η φωτογραφία της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με το τρυφερό φιλί στον Χρήστο Μάστορα μετά το unfollow
Στέλλα Γεωργιάδου: «Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε»
Γαλάτεια Βασιλειάδη για Γιώργο Παπαδόπουλο: «Ζήλευα, τον έπαιρνα σε βιντεοκλήσεις στο ξενοδοχείο του»
Γιώργος Τσαλίκης: «Νευριάζω όταν ρωτάτε τον Οικονομόπουλο την άποψή του για τον γάμο των ομόφυλων»
Η είδηση του θανάτου του Βασιλιά Κάρολου και η οργισμένη διάψευση από το Λονδίνο