Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Κατάφερα εδώ και έξι χρόνια να μην βάλω σταγόνα στο στόμα μου. Είναι κατόρθωμα»

  27/05/2022 10:54
«Κατάφερα εδώ και έξι χρόνια να μην βάλω σταγόνα στο στόμα μου. Είναι κατόρθωμα»

«Κατάφερα εδώ και έξι χρόνια να μην βάλω σταγόνα στο στόμα μου. Είναι κατόρθωμα»

  27/05/2022 10:54

Φώτης Σπύρος: Η εξομολόγηση για την απεξάρτηση από τον αλκοολισμό – «Πάλεψα πολύ με τον αλκοολισμό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Φώτης Σπύρος προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής και αναφέρθηκε στην εξάρτησή του από το αλκοόλ και πώς κατάφερε να ξεφύγει από αυτό. Μιλώντας στη Μαρία Σοφιανού και το περιοδικό «Λοιπόν», αποκάλυψε πως ο Θεός τον οδήγησε να γίνει καλά.

Αλκοολισμός. Ένα τέρας με το οποίο πολέμησες και νίκησες;

Το «νίκησες με τον αλκοολισμό» δεν μπορούμε να το λέμε ποτέ. Είναι πάντα μεγαλύτερο από εσένα. Λίγο να αφεθείς θα ξανά πέσεις στο αλκοόλ. Είσαι πάντα εν δυνάμει αλκοολικός, κάθε μέρα μπορείς να πας στο περίπτερο και να πάρεις να πιεις. Το σίγουρο είναι ότι είναι μεγάλη δουλειά το ότι έχω καταφέρει εδώ και έξι χρόνια να μην βάλω σταγόνα στο στόμα μου. Είναι κατόρθωμα. Πάλεψα πολύ με τον αλκοολισμό. Έδωσα σχεδόν δυόμισι χρόνια από την ζωή μου γι’ αυτή την πάλη. Και συνεχίζω να παλεύω καθημερινά. Κάθε βράδυ λέω στον εαυτό μου ότι χαίρομαι που δεν ήπια και σήμερα. Η περίοδος του αλκοολισμού ήταν γεμάτη σκοτάδια. Πολλά όνειρα μου χάθηκαν στην πορεία εξαιτίας αυτού.

Πώς πήρες την απόφαση να βγεις από όλο αυτό;

Όταν αποφάσισα να μπω σε πρόγραμμα και να κλειστώ μέσα για μήνες και να μην ξέρει ούτε η μάνα μου πού είμαι, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Είναι ακριβώς όπως στο λέω, ήμουν ένας άλλος. Δεν ξέρω τι με οδήγησε να γίνω καλά. Μάλλον ο Θεός. Πιστεύω στην ανώτερη δύναμη. Εγώ δεν είχα λόγο να θέλω να γίνω καλά, καθώς δεν είχα καμία υποψία ότι δεν είμαι καλά. Δεν ήταν δηλαδή μια συνειδητή απόφαση. Ο Θεός με «έσπρωξε» να το κάνω.

H οικογένεια σου πώς το αντιμετώπισε όλο αυτό;

Η οικογένεια μου, το περιβάλλον μου είχα να μου μιλήσουν σχεδόν τρία χρόνια. Και πολύ καλά έκαναν, τους ευχαρίστησα γι’ αυτή τους τη στάση. Όταν αποφάσισα να μπω στο πρόγραμμα, έπρεπε κάποιος να υπογράψει, ο πατέρας μου μόλις είχε φύγει από τη ζωή, οπότε πήρα τη μάνα μου να υπογράψει, όπως κι έγινε.

4228806537306108 ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας