Η Ελένη Καστανή ξέσπασε μιλώντας για τον πατέρα της που έδωσε τέλος στη ζωή του

 

 

Η συγκλονιστική περιγραφή της Ελένης Kαστανή, για το χαμό του μπαμπά της και το γράμμα που άφησε: «Πέθανε κάτω από ένα δέντρο… Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή την κατάθλιψη» - Η απάντηση στην Σοφία Μουτίδου: «Άφησα τη ζωή να δείξει αν όσα είπε είναι αλήθεια ή ψέματα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ανοιχτά» την αγαπημένη ηθοποιό Ελένη Καστάνη.

 

 

H Ελένη Καστάνη σε μια κατάθεση ψυχής στην Αννίτα μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη και εξιστόρησε την απώλεια του πατέρα της, περιγράφοντας αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η ηθοποιός λύγισε φέρνοντας στο μυαλό της μνήμες που την έχουν πονέσει.  

 «Μεγάλωσα πολύ ζεστά στη Σητεία της Κρήτης. Έζησα την απώλεια του μπαμπά μου στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών. Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε ο μπαμπάς μου ήταν συγκλονιστικός, αυτοκτόνησε. Ήταν μεγάλο «κρακ» αυτό για μένα», είπε και με δάκρυα στα μάτια, συνέχισε:

«Ο λόγος που το είπα ήταν γιατί σκέφτηκα πως και ένας άνθρωπος στον κόσμο να με ακούσει θα τον αποτρέψω. Ήταν τρομερό σοκ να ξυπνήσω ένα πρωί στα 12 και να μην έχω τον μπαμπά μου και με αυτόν τον τρόπο, έπρεπε να το εξηγήσω αυτό στο παιδικό μου μυαλό. Ο μπαμπάς μου είχε μια έμφυτη ευγένεια»

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία» εξομολογήθηκε η Ελένη Καστάνη.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα… Απευθυνόταν στη μητέρα μου… Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο… Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια (την κατάθλιψη)» ανέφερε η ηθοποιός, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 

 

Η Ελένη Καστάνη, αποκάλυψε στην Αννίτα Πάνια πως η απώλεια της αδερφής της την κλόνισε, ενώ τόνισε πως κάθε φορά ζει την αιφνίδια απώλεια.

 

 

«Μετά το Τι ψυχή θα παραδώσεις έπεσα σε κατάθλιψη»

 

 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη Σοφία Μουτίδου, η οποία μίλησε αρνητικά για τη συνεργασία τους στο θέατρο. 

«Κάποια συνάδελφος βγήκε και είπε κάποια πράγματα για μένα, με την οποία δούλεψα μία φορά εγώ, δεν έχω ξαναδουλέψει. Το άφησα να απαντήσει η ίδια η ζωή, αν είναι αλήθεια αυτά ή ψέματα. Η κωμωδία έχει το ότι μετριέσαι στο δευτερόλεπτο, “γελάσανε με την Ελένη, δεν γελάσανε με μένα. Γιατί γελάνε με την Ελένη»;

Το έχω βιώσει κατά κόρον, είναι το μόνο πράγμα που σιχαίνομαι σε αυτή τη δουλειά. Για μένα δεν υπάρχει αυτό, δεν λειτουργώ ποτέ εναντίον των συναδέλφων μου πάνω στη σκηνή. Αν γύριζα την πλάτη μου, τις περισσότερες φορές θα ήταν καρφωμένα στιλέτα. Το αισθάνομαι πάρα πολύ. Πάνω στη σκηνή, που είναι ανοιχτή η ψυχή σου, εισπράττεις την αρνητική ενέργεια», ήταν τα λόγια της Ελένης Καστάνη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος. να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»