Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου μηνύει σύζυγο & κόρη του πατέρα του, για ανθρωποκτονία

  21/05/2022 09:43
Ο γιος του Ανέστη Βλάχου μηνύει σύζυγο & κόρη του πατέρα του, για ανθρωποκτονία

Ο γιος του Ανέστη Βλάχου μηνύει σύζυγο & κόρη του πατέρα του, για ανθρωποκτονία

  21/05/2022 09:43

Ηρακλής Βλάχος: Μήνυση-βόμβα για ανθρωποκτονία με δόλο εναντίον της ετεροθαλούς αδελφής του και της συζύγου του πατέρα του, Ανέστη Βλάχου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Νέα σελίδα στη διαμάχη των παιδιών του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου άνοιξε ο γιος του, Ηρακλής Βλάχος, λίγο καιρό μετά τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατέθεσε μια μήνυση-βόμβα κατά της ετεροθαλούς αδελφής του και της δεύτερης συζύγου του πατέρα του.

4225397102066562 image

 Συγκεκριμένα ο Ηρακλής Βλάχος κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για πλαστογραφία με χρήση, απάτη επι τω δικαστηρίω και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.

Η υπόθεση αφορά στην διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού και πατέρα του, Ανέστη Βλάχου η οποία όταν δημοσιεύθηκε προκάλεσε τριγμούς καθώς ο γιος του Ηρακλής φαίνεται να την αμφισβητεί. 

Στην διαθήκη γράφεται πως ο αγαπημένος ηθοποιός ορίζει αποκλειστική κληρονόμο την κόρη του που απέκτησε στον δεύτερο γάμο του.

Ο γιος του αμφισβητεί πως αυτός είναι ο γραφικός χαρακτήρας του πατέρα του και μάλιστα μέσα από το διαδίκτυο έκανε έκκληση σε όποιον έχει χειρόγραφά του να του τα παραχωρήσει.

«Δεν το έκανε ο πατέρας μου, αν το έκανε θα ήμουν δυσαρεστημένος φυσικά.

Γιατί η κυρία Βλάχου όσο ζούσε ο πατέρας μου δεν ήρθε να μου πει ότι της γράφει όλη την περιουσία να τον ρωτήσουμε τον πατέρα μου;

4225396108190562 iraklis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας