Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριό & μου το βάρεσε με δύναμη στο κεφάλι»

  15/05/2022 10:32
 «Νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριό & μου το βάρεσε με δύναμη στο κεφάλι»

«Νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριό & μου το βάρεσε με δύναμη στο κεφάλι»

  15/05/2022 10:32

Νέα καταγγελία για σωματική βία από το σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλο που κατήγγειλε η Έλενα Αθανασοπούλου για βιασμό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μία νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο ήρθε στο «φως» μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».

Μία γυναίκα, βοηθός σκηνοθέτη, τον κατήγγειλε για σωματική βία, όταν συνεργάζονταν μαζί το 2017 σε τηλεοπτική σειρά. Τα όσα υποστήριξε έρχονται στη δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπως υποστήριξε η καταγγέλλουσα, ο Κώστας Κωστόπουλος της είχε πετάξει με δύναμη ένα σημειωματάριο στο κεφάλι από τα νεύρα του, ενώ υπήρξε και μάρτυρας ακόμη ενός περιστατικού, όπου ο Κώστας Κωστόπουλος χαστούκισε έναν ηθοποιό.

«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό, για να δώσω δύναμη και στα άλλα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Να μιλήσουν κι αυτά με τη σειρά τους, αν βρουν τη δύναμη. Το δικό μου περιστατικό αφορά τον ίδιο κακοποιητή με την Έλενα Αθανασοπούλου. Είχε γίνει το 2017, Φεβρουάριο με Μάρτιο, όπου εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη κοντά του και μου ανέθετε να κάνω εγώ ένα πλάνο για τη σειρά.

Όταν το έκανα, ήρθε πίσω αρκετά νευριασμένος, άρπαξε το σημειωματάριό μου και μου το βάρεσε με δύναμη στο κεφάλι. Μετά το περιστατικό αποφάσισα να μην μιλήσω, παρόλο που ήμουν μάρτυρας σε ακόμη ένα περιστατικό. Είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό και όταν έγινε αυτό, πρόσεξα ότι παρόλο που ήταν αρκετοί μπροστά –άτομα από το συνεργείο, κομπάρσοι, ηθοποιοί- πρόσεξα ότι δεν είχε την επόμενη ημέρα καμία επίπτωση πάνω στον σκηνοθέτη. Εργαζόταν κανονικά, δεν είχε αλλάξει τίποτα.

Άντεξα λίγους μήνες, δεν ήμουν καιρό. Δεν ήμουν μάρτυρας σε άλλα περιστατικά, ωστόσο έβλεπα πώς είναι ο χαρακτήρας του. Δεν μιλούσε με καθόλου σεβασμό. Μίλησα μόνο σε δικούς μου ανθρώπους γι’ αυτό το περιστατικό. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω πάει στην Αστυνομία και έχω δώσει το ονοματεπώνυμό του. Φοβόμουν πάρα πολύ, επέλεξα να το κρατήσω για τον εαυτό μου.

Γνωρίζω σίγουρα ότι υπάρχουν κι άλλα περιστατικά. Με την Έλενα Αθανασοπούλου είμαστε σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί» είπε η γυναίκα χωρίς να πει καθ’ όλη κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τη Σίσσυ Χρηστίδου το όνομα του Κώστα Κωστόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας