Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Κατερίνα Βρανά: «Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω & τυφλή»

  12/05/2022 11:11
Κατερίνα Βρανά:  «Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω & τυφλή»

Κατερίνα Βρανά: «Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω & τυφλή»

  12/05/2022 11:11

Κατερίνα Βρανά: «Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Κατερίνα Βρανά, σε μία κατάθεση ψυχής στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στην αποκατάστασή της.

Η stand up comedian μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα που την ταλαιπώρησε.

«Θα είμαι στο «Άνοδος live stage», πάω στα μπουζούκια», ανέφερε αρχικά.

«Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση «σχεδόν πέθανα» θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου. Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε «πολύ δύσκολη η κατάσταση», και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά στο «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό.

«Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων,  η Κατερίνα Βρανά αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των ανθρώπων με αναπηρία, αλλά και για την σάτιρα.

«Ήρθα 3η πιο αστεία ηθοποιός στον κόσμο σε διαγωνισμό. Η κατάσταση στην Ελλάδα για έναν με αναπηρία, είναι από τις χειρότερες στον κόσμο, είμαστε φρίκη, ντροπή μας. Έγινες ανάπηρος, σίγα τα λάχανα… Δεν υπάρχει λόγος για κακομοιριά και λύπηση. Κάποιοι θεώρησαν ότι επειδή είμαι σε αμαξίδιο, έχω και νοητικά θέματα», τόνισε η ηθοποιός.

«Στη σάτιρα χωράνε όλα, το μονό σημαντικό είναι το όπλο των αδύναμων να πολεμήσει τους ισχυρούς, όχι τους αδύναμους. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα έπρεπε να κάνει αυτά τα αστεία, έκανε την σειρά ξεπατικοτούρα, αναπαράγεις κάτι με το οποίο πρέπει να τελειώνουμε. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ταλέντο και μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα, ακόμα θυμάμαι αυτά που έλεγε το ‘90», κατέληξε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας