«Θα έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους;»

 

Νέα πυρά Κωνσταντίνου Χριστοφόρου κατά Γιώργου Θεοφάνους: «Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τον Γιώργο Θεοφάνους. Θα πάρω κάποια άδεια ή είναι ο Άρειος Πάγος και θα δώσει κάποια απόφαση; Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους για τους ONE έδωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στην κάμερα του «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Ο Γιώργος Θεοφάνους, όταν είχε γράψει αυτά τα τραγούδια, ήταν η αστερόσκονη από πάνω του ήταν σε τεράστιες ποσότητες», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε αναφορικά με τον Γιώργο Θεοφάνους: «Η τόσο μεγάλη επιτυχία του συγκροτήματος, με τους τόσους χρυσούς και πλατινένιους, η τόσο μεγάλη αγάπη του κόσμου μετά από 23 χρόνια αποδεικνύουν περίτρανα το αντίθετο» και κατέληξε: «Ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και είναι σεβαστή».

 

 

 

Τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες, μετά το τέλος του live του που έδωσε με τα υπόλοιπα μέλη των ONE.

O τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη Eurovision και ανέφερε πως στην Ελλάδα υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή του με τον Γιώργο Θεοφάνους και την πρόσφατη δήλωσή του ότι οι ONE ήταν ένα γκρούπ περιορισμένων δυνατοτήτων.

«Στην Ελλάδα υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός για τη Eurovision. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Σε καμία χώρα της Ευρώπης όποιος αντέχει και μπορεί να πάει του επιτρέπεται, στην Ελλάδα όχι. Πρέπει να κουβαλάμε πάντα όλες τις παθογένειες» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και συνέχισε:

«Θα ασχοληθώ με τη γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους για τους ONE που αυτός διάλεξε; Όχι, δε θα το κάνω. Νομίζω είναι μόνος του έναντι εκατομμυρίων που έκαναν τους ONE τόσο δημοφιλής και ακόμα τους αγαπάνε. Δε ξέρω τι ήρθε στον Γιώργο Θεοφάνους και είπε ότι οι ONE είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ποσώς με ενδιαφέρει η άποψή του. Το θεωρώ πολύ άστοχο και αν κρίνω από μένα, δεν είμαι περιορισμένων δυνατοτήτων ούτε κανένα από τα παιδιά. 

Γιατί να επικοινωνήσω μαζί του; Θα πάρω κάποια άδεια ή είναι ο Άρειος Πάγος και θα δώσει κάποια απόφαση; Θα πω ότι ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλεκτική μνήμη και να κάτσει να τα θυμηθεί καλά. Αν τα πω εγώ πως ήταν τα πράγματα τότε θα μπει η αλήθεια στη θέση της αλλά βαριέμαι. Σιγά μη με παρότρυνε ο Γιώργος Θεοφάνους να κάνω σόλο καριέρα. Θα έκανα σόλο καριέρα αν εξαρτιόμουν από τον Γιώργο Θεοφάνους; Και θέλω να πω πως δούλεψε μαζί μου πριν από τρία χρόνια και μάλιστα πολύ επιτυχημένα».

 

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»