Η πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras», έβαλε τέλος στη ζωή της στα 16 της

 

 

«Η Kailia Posey παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η οικογένεια της Posey δήλωσε στο TMZ: «Παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της».

Η οικογένεια του νεαρού κοριτσιού είναι συντετριμμένη από το τραγικό γεγονός. Σε ανακοίνωσή της στα social media αναφέρει: «Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή... Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιό της».

Δείτε βίντεο όπου η μητέρα της Kailia την παρουσιάζει στο «Toddlers and Tiaras»

 

 
 
Η οικογένεια της Kailia ανέφερε ακόμα ότι το κορίτσι είχε μεγάλη αγάπη για την αεροπορία και όνειρό της ήταν να γίνει πιιλότος.
 
 

 

Η μητέρα της μέσα από ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα».

 

 

Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού αρχικά δεν είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για την αιτία θανάτου της κόρης της και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η 16χρονη είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στο Λας Βέγκας. 

Η οικογένειά της δημιούργησε έναν οργανισμό το «Whatcom Community Foundation» στο όνομά της με στόχο την παροχή πόρων για παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

 

Ποια ήταν η Kailia Posey

Η Kailia Posey εμφανιζόταν, όταν ήταν παιδί, στη ριάλιτι εκπομπή «Toddlers & Tiaras» του TLC, που παιζόταν από το 2009 μέχρι το 2013 και συμμετείχαν οικογένειες που προετοίμαζαν τα παιδιά τους να διαγωνιστούν σε καλλιστεία. 

Παρέμεινε στους διαγωνισμούς ομορφιάς και ως έφηβη, ενώ τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να διαγωνιστεί ως Miss Washington Teen USA.

Στις 20 Απριλίου, 10 μέρες πριν το θάνατό της, η Kailia γιόρτασε τα 16α γενέθλιά της, δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 23 Απριλίου, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που έμελλε να είναι η τελευταία της, ποζάροντας σε μια σκάλα.

Οι φίλοι της Kailia κατέκλυσαν με μηνύματα τα social media της 16χρονης, εκφράζοντας την θλίψη τους για τον θάνατό της.

«Δεν το πιστεύω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Προσεύχομαι να το ξεπεράσετε, Ήταν πάντα τόσο ευγενική με όλους μας», έγραψε ο Kadan Bart Rockett, διαγωνιζόμενος του America’s Got Talent.

«Το ποδόσφαιρο μαζί σου έγινε πλέον μια πολύτιμη ανάμνηση. Ο Παράδεισος κέρδισε έναν ακόμη άγγελο», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»