Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O Δάκης επέστρεψε σπίτι του μετά τη νοσηλεία του - Το μήνυμα του

  04/05/2022 09:49
O Δάκης επέστρεψε σπίτι του μετά τη νοσηλεία του - Το μήνυμα του

O Δάκης επέστρεψε σπίτι του μετά τη νοσηλεία του - Το μήνυμα του

  04/05/2022 09:49

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Δάκης, εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, προσπαθώντας να βγει νικητής σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Δάκης αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων. 

Αν και ο ίδιος για τρία πλέον χρόνια μέσα από τη δική του μάχη με τον καρκίνο προσπαθεί να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι αρκετά εύθραυστη, όπως ο ίδιος λέει και στους συναδέλφους του, που αγωνιούν για την κατάστασή του και επικοινωνούν μαζί του, όποτε αυτό είναι εφικτό, για να μάθουν νέα για τη νέα περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Δάκης όμως δεν λυγίζει και πολεμάει με σθένος την σοβαρή αυτή περιπέτεια με την υγεία του. Ο μεγάλος ερμηνευτής έχει στο πλευρό του και σε αυτή τη νέα μάχη κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς πολύ καλούς φίλους, οι οποίοι προσεύχονται νυχθημερόν για εκείνον.

Μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι που χειρίζονται τα social media που τον αφορούν επιβεβαίωσαν ότι ο Δάκης επέστρεψε στο σπίτι του.

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά» έγραφε η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του τραγουδιστή.

Και η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, στενού συνεργάτη της του τραγουδιστή εδώ και πολλά χρόνια, η Λουκίλα Καρρέρ, με tweet της θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση της υγείας του.

«Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Δάκης είναι στο νοσοκομείο. Εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του» έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ η οποία δείχνει να βρίσκεται στο πλευρό του, ειδικά τώρα μετά το εξιτήριο που πήρε. Μάλιστα, απάντησε tweets θαυμαστών του τονίζοντας ότι ο Δάκης βρίσκεται στην ασφάλεια του σπιτιού του εδώ και πέντε μέρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που αναστάτωσε όλους όσοι λάτρεψαν τον ερμηνευτή ήθελε τον ίδιο να νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Espresso αυτή τη δύσκολη στιγμή που έδινε τη νέα του μάχη είχε στο πλευρό του κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς καλούς φίλους, οι οποίοι προσεύχονταν νυχθημερόν για εκείνον.

Αν και ο ίδιος για δύο πλέον χρόνια μέσα από τη δική του μάχη με τον καρκίνο προσπαθούσε να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του ήταν, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αρκετά εύθραυστη, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει στους συναδέλφους του, που αγωνιούσαν για την κατάστασή του και επικοινωνούσαν μαζί του, για να μάθουν νέα για τη νέα περιπέτεια με την υγεία του.

4208911864899835 ---352022-94522-

4208911921372197 ---352022-94439-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας