Το μηνύματα δύναμης και θέλησης μέσα από το νοσοκομείο της Ρεγγίνας Μακέδου

 

 

Κέρδισε την ασθένεια της χορεύοντας αλλά ο εφιάλτης του καρκίνου επανήλθε - Η Ρεγγίνα Μακέδου όμως, είναι πάλι γενναία! - Το νέο μήνυμά μέσα από το νοσοκομείο – «Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus


Το όνομα της Ρεγγίνας Μακέδου είναι απόλυτα συνυφασμένο με την θετική ενέργεια και την αισιοδοξία, μιας και η πηγή ζωής της είναι το αληθινό της χαμόγελο, παρ’ όλες τις δυσκολίες, που έχει περάσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η λευχαιμία έκανε υποτροπή, μετά το #DWTS – Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

 

Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τα social media, το Instagram και στη συνέχεια το Tik Tok, με την ίδια να μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, θέλοντας να δώσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα ελπίδας σε όλους εκείνους, που πάσχουν από κάτι σοβαρό και βρίσκονται στην διαδικασία να το καταπολεμήσουν.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, πριν από μερικά χρόνια, διαγνώστηκε με μια μορφή λευχαιμίας, με την υγεία της να κινδυνεύει πάρα πολύ, αλλά με την ίδια να έχει αποφασίσει να μην το βάλει ποτέ κάτω και να συνεχίσει να προσπαθεί με αισιοδοξία, για να ξεπεράσει και αυτό το «εμπόδιο». Πρόκειται για μια γυναίκα αρκετά δραστήρια, μιας και η ίδια εργαζόταν ως γυμνάστρια, αλλά ήταν και προπονήτρια κολύμβησης, ενώ φυσικά ήταν παλαιότερα -στην εφηβεία της- αθλήτρια.

Η Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από τα προσωπικά της προφίλ στα social media, πόσταρε συνεχώς βιντεάκια και φωτογραφίες από το νοσοκομείο, με την ίδια να φαίνεται ταλαιπωρημένη, αλλά με τον χορό και το κέφι της, τα «ξέχναγε» όλα.

 

 

Μάλιστα, η ίδια έχει αναφέρει πολλές φορές ότι η δύναμη ψυχής και η αισιοδοξία, που κρύβει ο καθένας μέσα μας είναι το πιο σημαντικό, μιας και αν το θέλουμε, μπορούμε να νικήσουμε τα πάντα. Η Ρεγγίνα Μακέδου, πριν ανακαλύψει ότι πάσχει από λευχαιμία, αντιμετώπιζε ακόμα ένα πρόβλημα υγείας, εκείνο με τον διαβήτη, που ήταν και κάτι, το οποίο ανακάλυψε σχετικά τυχαία, μιας και μια μέρα είχε μετρήσει το σάκχαρό της και κατάλαβε εκεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Επιπρόσθετα και σε ο, τι αφορά το γεγονός ότι έχει δηλώσει πως «κέρδισε τον καρκίνο χορεύοντας» η Ρεγγίνα Μακέδου είχε πει στο παρελθόν ότι αφορμή για να ξεκινήσει να κάνει τα συγκεκριμένα βίντεο ήταν ένα βίντεο, που της είχε στείλει μια φίλη της και αποφάσισε να κάνει το ίδιο, για να φτιάξει κάπως η διάθεσή της, μιας και οι παρενέργειες από τις θεραπείες και τα φάρμακα ήταν πολλές και δύσκολες. Όπως η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι μια λεπτή γραμμή, αν καταφέρεις να το ξεπεράσεις, μπορείς να το κάνεις, Είναι αυτή η λεπτή γραμμή που ή θα καθίσεις και θα αφεθείς στα χέρια του θεού και των γιατρών ή θα κάνεις και κάτι και η ίδια».

 

 

Αν και η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά της και «νίκησε πανηγυρικά» την ασθένειά της, πριν από λίγο καιρό, μια δημοσίευσή της στα social media μας έκανε να δακρύσουμε, μιας και ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο εφιάλτης του καρκίνου επέστρεψε και πως η ίδια θα πρέπει να μεταβεί και πάλι για κάποιο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να ξεκινήσει η κατάλληλη θεραπεία.

 

 

Μέσα από τα προφίλ της στα social media, για άλλη μια φορά, βλέπουμε ότι η ίδια έχει ήδη ξεκινήσει την γυμναστική και τις ασκήσεις της στο νοσοκομείο, με κάποιες μέρες ωστόσο για εκείνη να κρύβουν πολλούς πόνους και δυσκολίες.. Αυτό που επιθυμεί η Ρεγγίνα Μακέδου είναι να δώσει δύναμη σε όλους μας, αλλά και θάρρος να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες στη ζωή μας, που είναι και το πιο σημαντικό.

 

 

 

Λίγες ημέρες αργότερα, η Ρεγγίνα Μακέδου, δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο στο Tik Tok, μέσα από το οποίο θέλησε να απαντήσει στις αμέτρητες ερωτήσεις που έχει δεχτεί από τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σχετικά με τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο δήλωσε: «Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών. 

«Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπου περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια, αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα», εξήγησε η Ρεγγίνα Μακέδου. 

 

@reginamakedou Να σας προσέχετε ❤️#teamrikadancecancer #cancerfighter #blooddonor #tiktokgr ♬ πρωτότυπος ήχος - Regina Makedou

 

 

Μάλιστα, η ίδια είχε συμμετάσχει και στο Dancing with the Stars και σε εκπομπή που είχε βρεθεί καλεσμένη, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Έκλαψα, θύμωσα πολύ όταν έμαθα για τον καρκίνο. Είναι κάποια στάδια που περνά ο κάθε ασθενής κι είναι το φυσιολογικό. Έκλαψα, πόνεσα κι είπα ότι θα πεθάνω. Αρνήθηκα ότι θα πεθάνω, όπως κι οι φίλοι μου αρνήθηκαν ότι θα είμαι στενοχωρημένη. Δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει σαν την καημένη άρρωστη. Έβαζα αυτόματο Χ... Έβγαλα ανθρώπους από την ζωή μου, φρόντισε ο καρκίνος για αυτό. Ήταν η πιο σοβαρή ασθένεια κι η μεγαλύτερη κάθαρση. Ο καρκίνος σου διώχνει άλλους καρκίνους από τη ζωή σου, πάρα πολύ κοντινούς ανθρώπους»!

 



 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη