«Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο, ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη»

 

 Η αγωγή των 15 εκατ. ευρώ της Μαρίας Καλάβρια κατά του Mr. Nike  - Τα σκληρά επιχειρήματα των δύο πρώην συζύγων - Η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης με φόντο την τεράστια περιουσία του Σάμι Φάις - «Στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή. Δε θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αυτά είναι τα βασικά κομμάτια του δικαστικού θρίλερ που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στην αίθουσα 10 του κτιρίου 6 της πρώην Σχολής Ευελπίδων και αναμένεται να κρατήσει πολλούς μήνες. Κι αυτό γιατί η απόφαση δεν έχει εκδοθεί και το πιθανότερο σενάριο είναι να διοριστεί πραγματογνώμονας που θα προχωρήσει στην εκτίμησή της. 

Η 51χρονη πρώην σύζυγος του Mr Nike, σύμφωνα με πηγές από την Εισαγγελία, ζητά με την αγωγή της «να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου καταβάλει εντόκως το ποσό των 15.543.563,30 ευρώ που αντιστοιχεί στο 1/3 της επαύξησης της περιουσίας του (46.630.690 ευρώ) από την ημέρα τελέσεως του γάμου μας και μέχρι την αμετάκλητη λύση του».

Κατά συνέπεια και όπως ορίζει ο νόμος, διεκδικεί το 1/3 της περιουσίας του. Από την άλλη πλευρά, στις προτάσεις που κατέθεσε ο Σάμι Φάις στο Πρωτοδικείο Αθηνών διατείνεται ότι η περιουσία του όχι μόνο δεν αυξήθηκε, αλλά και μειώθηκε κατά μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 70% και από τα 100 εκατ. έπεσε στα 35 εκατ. ευρώ!

Ισχυρισμός τον οποίο η πλευρά της κυρίας Καλάβρια, σύμφωνα με πηγές από την Εισαγγελία, καταρρίπτει υποστηρίζοντας ότι εντός των ετών 1997-2018, δηλαδή την πιο παραγωγική του περίοδο έχοντας μάλιστα και μια απολύτως ισορροπημένη οικογενειακή ζωή, δεν είναι δυνατόν να χάνει αδιαλείπτως και συνεχώς χρήματα, καθώς ξεκίνησε από οκτώ εταιρείες το 1997, για να φτάσει, είκοσι χρόνια μετά, να συμμετέχει σε 58, με τις πληροφορίες να λένε ότι στο σύνολο ξεπερνούν τις εκατό.

 

 

Η Μαρία Καλάβρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε για τα χρόνια του μόντελινγκ, το γάμο της, το διαζύγιό της, αλλά και τα παιδιά της.

«Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ. Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, κάτι ετοιμάζω. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000 δραχμές. Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά. Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

Η Μαρία Καλάβρια είπε στη συνέχεια: «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου. Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο. Σίγουρα κρύβομαι, δε λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή».

Κλείνοντας, η Μαρία Καλάβρια είπε: «Δε θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα. Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: Είμαι όμορφος, έχω 3 αυτοκίνητα, χρήματα και καλός εραστής. Είχα εμμονικό θαυμαστή και είναι άσχημο, είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party