Χείμαρρος ο Λαζόπουλος για Ρούλα: «Την έφαγε και γέλαγε, το σατανικό γέλιο της…»

 

 

Κουτσελίνη: «Ήρθε στα χέρια μου ένα νέο ντοκουμέντο με τα παιδιά. Δεν έχω τη δύναμη να το δω» - Κουσουλός: «Κάθε φορά που έφευγε ο Μάνος, χανόταν κι ένα παιδί»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το νέο podcast στο NEWS 24/7 ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν χείμαρρος και όσα αναφέρει προκαλούν αίσθηση…

«Όταν είχα πάει πέρσι στην Πάτρα για μια παράσταση, υπήρχε στο κοινό μια γυναίκα που γελούσε πάρα πολύ. Πρέπει να ήταν η Πισπιρίγκου και τώρα που θυμάμαι τις ημερομηνίες, πρέπει να ήταν στα 40 της σπιτονοικοκυράς που κι αυτή την έφαγε η Πισπιρίγκου. Την έφαγε και γέλαγε. Πολύ γέλιο. Το σατανικό γέλιο της Πισπιρίγκου. Γενικά το πρόγραμμα της Πισπιρίγκου ήταν μαλλιά-νύχια-σκοτώνω.

Μήπως πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο; Γιατί τρία παιδιά, τα δικά της παιδιά, είναι ό,τι μεγαλύτερο σε έγκλημα που σχεδόν έμοιαζε τέλειο. Δε χρειάζεται καμία επιπλέον σπιτονοικοκυρά ως έγκλημα. Και δε γίνεται να της στερούμε τον ανιχνευτή ψεύδους, τον οποίο η ίδια ζητάει. Μια κοινωνία που είναι απόλυτα βέβαιη ότι είναι φόνισσα, οφείλει να της προσφέρει τον ανιχνευτή ψεύδους τώρα. Γιατί κι η ίδια είναι τόσο βέβαιη ότι θα εξαπατήσει το μηχάνημα. Γιατί είναι ένα μηχάνημα κι η ίδια. Είναι η εποχή που μηχανοποιεί τους ανθρώπους. Ένα ασυναισθηματικό ον που σκότωσε τα παιδιά της με ποιο κίνητρο; Γιατί; Τα έχουμε εξιχνιάσει όλα εκτός από το σημαντικότερο: Γιατί;» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πρόκειται για μια άσκοπη δολοφονία; Επειδή σκότωσε ο παππούς τη γιαγιά της, είχε καταπιεί τον δολοφόνο από μικρή ηλικία; Έκανε τρία παιδιά, τρεις γέννες και μετά σιγά σιγά άρχισε να τα σκοτώνει; Γιατί; Στις τραγωδίες υπάρχει μια λέξη που αντικαθιστά τον φόνο και έχει σύνδεση με τη σκοπιμότητα της πράξης, η λέξη θυσία. Η θυσία της Ιφιγενείας. Η θυσία τρις, της Ιφιγενείας. Τρεις Ιφιγένειες, τρία παιδιά τα θυσίασε.

Ας δεχτούμε πρόχειρα τη σκέψη αυτή και ας ψάξουμε στην περιοχή αυτή. Ας ψάξουμε στην περιοχή θυσία. Ας δεχτούμε τη θυσία. Ας πάρουμε τα τουφέκια και να κυνηγήσουμε σε αυτή την περιοχή. Θυσίασε τρία παιδιά το ένα μετά το άλλο. Αφού τα γέννησε το ένα μετά άλλο, τα φρόντισε μετά αποφάσισε να τα σκοτώνει ένα ένα. Γι’ αυτό έκανε παιδιά; Γιατί; Για να ξαναέχει τον Μάνο της; Μήπως η θυσία τριών παιδιών θα έφερνε ησυχία στη σχέση με τον Μάνο; Μήπως τα τρία παιδιά έγιναν τρία αξεπέραστα εμπόδια για μια ζωάρα με τον Μάνο που … από δω κι από κει γυναίκες χωρίς έγνοιες, απ’ ότι λένε;

Στις κοινές φωτογραφίες με το παιδί, φαίνεται τόσο έντονα η απόλυτη συναισθηματική απόσταση της μάνας από το παιδί. Αν τα τρία παιδιά τα έκανε για να κρατήσει τον Μάνο και ο Μάνος όλο και ξεμάκραινε.; Στο μυαλό της Πισπιρίγκου υπήρχε μια μόνο εμμονική σκέψη, αυτή η σκέψη που την οδηγεί να θυσιάσει τις τρεις κόρες τους του για να οδηγηθεί η ίδια στο πιο ανθρωποβόρο έγκλημα. Στην πιο ψύχραιμη δολοφονία, στην πιο μεθοδική και αθόρυβη θυσία. Αλλά το γιατί όμως μένει» συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

 

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Όλα γκουντ», για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Δεν έχουμε μοιραστεί κάποιες αλήθειες με τον κόσμο γιατί περιμένουμε τις εξελίξεις όπως η Εισαγγελία θα τις ορίσει. Οι επόμενες μέρες και η επόμενη εβδομάδα θα φέρει έναν πραγματογνώμονα που θα αποφανθεί για τους δύο θανάτους και για τη Μαλένα και για την Ίριδα.»

Και πρόσθεσε: «Τα στοιχεία που έχουμε εμείς δείχνουν πως θα έχουμε εξελίξεις περαιτέρω της μία κατηγορίας που αφορά την Τζωρτζίνα»!

Και υπογράμμισε: «Δεν έχω τη δύναμη να βλέπω αυτά τα βίντεο με τα παιδιά. Μακάρι να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές».

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ρεπόρτερ της εκπομπής της Γιώργο Σόμπολο για τη συνέντευξη της χρονιάς της Ρούλας και του Μάνου και όπως είπε βοήθησε τις Αρχές..

Τέλος η δημοσιογράφος του star και της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα, ανέφερε: «Ο κόσμος πια δεν τρώει κουτόχορτο, ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και από την παραμικρή στάση του καθένα από μας κάνει μια ανάγνωση πολύ σημαντική. Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος επιστήμονας, να μελετάς τη γλώσσα του σώματος. Κοιτώντας στα μάτια τους ανθρώπους καταλαβαίνεις πολλά.»!

 

 

Ο Πέτρος Κουσουλός αποτελεί έναν από τους δημοσιογράφους που από την αρχή έχει ασχοληθεί εκτενώς με το «θρίλερ» της Πάτρας, κάνοντας σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Πέτρος Κουσουλός τόνισε πως στην ουσία κάθε φορά που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης χώριζαν, πέθαινε και ένα παιδί…

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη, χανόταν και ένα παιδί. Απ’ ό,τι φαίνεται το βασικό κίνητρο ήταν ο Μάνος. Νομίζω εκεί θα καταλήξει και η δικαστική έρευνα. Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Η ανακρίτρια έδωσε πολύ μεγάλη βάση στην κατάσταση του ζευγαριού, τι σχέση είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν ερωτήθηκε ο Μάνος τι ακριβώς συνέβαινε με την Μαλένα και την Ίριδα» τόνισε ο Πέτρος Κουσουλός.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια