Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο! Ήξερα γιατί το κάνω...»

  28/03/2022 10:16
«Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο! Ήξερα γιατί το κάνω...»

«Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο! Ήξερα γιατί το κάνω...»

  28/03/2022 10:16

Καλεσμένος στην παρέα του «Τι λες τώρα!» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με αφορμή τα νέα podcast για παιδιά που ξεκίνησε. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και τα δικαιώματα που δεν τους έχουν κατοχυρωθεί ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

.

Παράλληλα μίλησε και για το πως το αντιλαμβάνεται ο γιος του κι αν έχει τύχει να έρθει σε δύσκολη θέση με κάποια ερώτηση.

«Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και τόνισε πως η ορατότητα είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει την κοινωνία.

«Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα, γιατί όταν θα βγει έξω από το σπίτι η οικογένεια αυτή είναι αόρατη. Εάν πάθω κάτι το παιδί μου δεν έχει καμία επιρροή. Αν πάθω κάτι εγώ το παιδί θα πάει στον αδερφό μου, εάν πάθει κάτι ο αδερφός μου θα πάει σε άλλο συγγενή ή σε ίδρυμα».

«Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Όταν τον ρωτάνε «α, τι οικογένεια είναι αυτή;» τους εξηγεί και καταλαβαίνουν», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας