«Είμαστε 15 χρόνια μαζί, βλέπω τον Μάνο όπως είναι σήμερα! Μεγαλώνει όμορφα»

 

Η Κατερίνα Λέχου και η εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη - Απαντά αν θα παίξει στη συνέχεια της σειράς «Το Νησί» και το «Είσαι το ταίρι μου»: «Δεν μου αρέσουν τα σίκουελ»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου η οποία μίλησε για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη αλλά και τις αλλαγές με το πέρασμα των ετών.

«Είμαστε 15 χρόνια μαζί! Βλέπω τον Μάνο όπως είναι σήμερα. Μεγαλώνει πολύ όμορφα. Δεν είναι καλό πράγμα να μένεις έφηβος όντας μεσήλικας, είναι θλιβερό. Είναι άλλο να μην χάνεις το κέφι σου, τον παρορμητισμό σου, την παιδικότητα σου και άλλο να μένεις μέσα σου έφηβος. Σημαίνει πως δεν έχει εξελιχθεί. Το βλέπω συχνά αυτό σε ανθρώπους, σε συναναστροφές με ανθρώπους», είπε η Κατερίνα Λέχου.

Για την εικόνα της κι αν πάλεψε να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο μια εντυπωσιακή γυναίκα υπογράμμισε: 

«Δεν πάλεψα γιατί δεν με ένοιαζε αυτή η εικόνα. Δεν ξέρω αν πάλεψε κανένας άλλος, αλλά εγώ δεν πάλεψα. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Φαντάζομαι ότι για κάποιους θα ήταν αρνητικό να μη σε πάρουν σε μια δουλειά απλά επειδή εμένα δεν με ενδιέφερε. Στα νεότερά μου χρόνια ήμουν σε εντυπωσιακούς ρόλους. Είπα ένα δύο τρία πέντε όχι, μετά έρχεται κάτι που δεν βασίζεται σε αυτό. Λίγο υπομονή πρέπει να κάνεις. Να μη βιάζεσαι".

Θα συμμετείχε στη συνέχεια του «Νησιού» που ετοιμάζεται παρόλο που ο ρόλος της δεν υπάρχει στο βιβλίο «Μια νύχτα του Αυγούστου»; 

«Δεν ξέρω τώρα τι ετοιμάζονται να κάνουν, αλλά για να απαντήσω ειλικρινώς τα σίκουελ παγκοσμίως δεν... Δεν είναι σίκουελ όμως αυτό, είναι ένα άλλο πράγμα. Αλλά γενικά δεν μου αρέσουν τα σίκουελ" είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Κατερίνα Λέχου.

Μιλώντας για τον ρόλο της στο «Νησί» ανέφερε: «Έχω πολύ ζωντανή μνήμη. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν υπάρχει κάτι όμορφο και δημιουργικό που να μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό σου και να μην είναι δύσκολο. Τα εύκολα ξεχνιούνται εύκολα».

 

 
 

Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική της επιτυχία «Είσαι το ταίρι μου» ενώ εστίασε στο γεγονός πως άργησε πολύ να αισθανθεί πως πατάει πια στα πόδια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το «Είσαι το ταίρι μου» αλλά ήμουν δεκατέσσερα χρόνια ηθοποιός, δεν  έγινε όταν ήμουν στα 21 μου. Θέλω να πω πως είχα κάνει την διαδρομή μου, είχα δουλέψει στο θέατρο, είχα πάει από δω και από εκεί».

«Πιστεύω ότι στην ελληνική οικογένεια, επειδή είναι έτσι η δομή της λίγο υπερπροστατευτική, αυτό εμπεριέχει και έναν ευνουχισμό. Δηλαδή δεν νιώθεις ασφαλής να πατήσεις στα πόδια σου. Δεν νιώθεις αυτοπεποίθηση και θέλεις πάντα να νιώθεις πως βρίσκεσαι υπό τη σκέπη της οικογενείας. Έχει να κάνει, νομίζω, με τον τρόπο που μεγαλώνουμε σε αυτή την χώρα».

«Εγώ απέκτησα αυτοπεποίθηση σιγά σιγά, βήμα βήμα. Αυτό έχει να κάνει όμως με τις ανησυχίες μου τις νοητικές και τις υπαρξιακές. Στο πρακτικό όμως κομμάτι ήμουν πάρα πολύ δειλή και αργεί στο να πάρω πρωτοβουλία και να είμαι αποφασιστική. Δεν ξέρω γιατί» πρόσθεσε η Κατερίνα Λέχου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 
 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party