Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και μου κάνει τη ζωή δύσκολη»

  24/03/2022 12:09
«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και μου κάνει τη ζωή δύσκολη»

«Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και μου κάνει τη ζωή δύσκολη»

  24/03/2022 12:09

Έλλη Κοκκίνου: Η εξομολόγηση για τον γιο της, την προσωπική της ζωή και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί: «Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα, την προσωπική της ζωή, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Βρίσκομαι σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Το “Μου ‘χει στοιχίσει” είναι ένα γυναικείο τραγούδι, γραμμένο από γυναίκα. Ήταν συνειδητή επιλογή μου να αποστασιοποιηθώ ξανά, κάνοντας λίγα και επιλεκτικά πράγματα. Οι πιο πολλές προτάσεις μού έγιναν τα τελευταία χρόνια και είπα τα περισσότερα όχι.

Έχω αποφασίσει ότι δε θέλω να κάνω ξανά τίποτα που δε μου γεμίζει χαρά την ψυχή. Ιδανικά θέλω να ξανακάνω ‘πάρτι’ και τέτοιες συνεργασίες, ώστε να είμαι κοντά με τον κόσμο. Είμαι φιλική με τους ανθρώπους. Αν νιώσω όμως περίεργα βάζω ένα ‘τζάμι’ μπροστά μου και δεν αφήνω κανέναν να με πλησιάσει», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Για την ξαφνική προβολή στην αρχή της καριέρα της, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Στο παρελθόν, μόλις είχα γίνει πολύ γνωστή, έμπαινα σε έναν χώρο και από άμυνα ήμουν απόμακρη. Δε θέλω καθόλου τους κόλακες στη ζωή μου, δεν τους αντέχω. Ο πιο αυστηρός κριτής μου έκτος από τη μητέρα μου, είμαι εγώ».

Για τον γιο της τον Αλέξανδρο, η Έλλη Κοκκίνου λέει: «Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου.

Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: “δικό σου είναι το τραγούδι;”. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πως είμαι σαν μαμά».

Για την προσωπική της ζωή, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Ποτέ δε μου άρεσε να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Όταν ξεκίνησε η σχέση μου, είχε μία ξαφνική προβολή. Μέχρι να συνηθίσω, δεν ήταν το καλύτερό μου. Προσπαθώ να κρατάω τη ζωή μου ακόμα πιο μυστική.

Όταν έρθει η στιγμή που θα θελήσω να δείξω κάποια σχέση μου, θα το κάνω. Αν δεν γνωρίσω όμως έναν άνθρωπο που θα με ιντριγκάρει και θα με ενδιαφέρει πραγματικά, δε θα κάνω κάτι. Προτιμώ να είμαι εγώ καλά και όταν έρθει εκείνη η στιγμή, θα έρθει».

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε και για τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν: «Έχω άτυπη κοιλιοκάκη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο να πάω έξω για φαγητό, να ταξιδέψω. Η κοιλιοκάκη είναι μία αρκετά σοβαρή πάθηση για τους περισσοτέρους ανθρώπους γιατί δημιουργεί πολλά προβλήματα. Σε μένα δημιουργούσε τυμπανισμό και αναιμία. Έχω αλλεργικό και βρογχικό άσθμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτική με την Covid».

Όσο για το πώς πέρασε τον χρόνο της στην καραντίνα, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Την εποχή του εγκλεισμού έστειλα μία αίτηση στο σύλλογο “Διαβάζω για τους άλλους”, για παιδιά με προβλήματα όρασης. Πήγα εκεί και έγραψα τις ιστορίες της μουσικής. Ήταν ένα βιβλίο με πολλά παραμύθια για παιδιά με προβλήματα όρασης. Ήταν κάτι που με χαροποίησε πολύ. Αισθάνθηκα γεμάτη, δημιουργική και χρήσιμη επειδή έκανα κάτι για τους άλλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας