Η κατάθεση της συζύγου Φιλιππίδη για την 2η καταγγέλλουσα για απόπειρα βιασμού

 

 

Η σοκαριστική περιγραφή της καταγγέλλουσας για την απόπειρα βιασμού από τον Φιλιππίδη το 2010 - Σκορδά και Λιάγκας σε έντονη διαφωνία για τον Φιλιππίδη: «Επειδή μπορεί να μην σου αρέσει, να κρύβω στοιχεία του ρεπορτάζ;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η απόπειρα βιασμού μέσα στο καμαρίνι

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός που είχε κινηθεί με έγγραφη αναφορά της κατά του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), καταγγέλλοντάς τον για απόπειρα βιασμού της, έχει επιβεβαιώσει με κατάθεσή της στον εισαγγελέα όλα όσα είχε καταγγείλει στο σωματείο της. Να σημειωθεί ότι η αναφορά της ηθοποιού διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα μαζί με άλλους φακέλους.

Στη συγκεκριμένη καταγγελία η συνάδελφός του περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε το 2010, όταν, όπως αναφέρει, ο γνωστός ηθοποιός αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του.

Η γυναίκα, όπως φέρεται να έχει καταθέσει, είχε επισκεφθεί τον Φιλιππίδη καθώς έψαχνε για δουλειά και εκείνος της υποσχέθηκε να της δώσει έναν ρόλο στην παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε εκείνο το διάστημα και σε αντικατάσταση άλλης ηθοποιού. Της ζήτησε μάλιστα να επισκέπτεται το θέατρο και να παρακολουθεί την παράσταση.

Η καταγγέλλουσα φέρεται να έχει καταθέσει ότι πράγματι παρακολούθησε τις παραστάσεις. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, ο ηθοποιός, όπως λέει, την κάλεσε στο καμαρίνι του. Μπαίνοντας στο καμαρίνι, η ηθοποιός είδε τον συνάδελφό της με το εσώρουχο και τότε άρχισε ο εφιάλτης της, όπως αναφέρει. Ο δημοφιλής κωμικός τής επιτέθηκε, άπλωσε τα χέρια του στο σώμα της και άρχισε να τη φιλάει και να ασελγεί πάνω της. Και ενώ η καταγγέλλουσα τον ικέτευε να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε, κρατώντας την εγκλωβισμένη στον καναπέ λόγω της σωματικής του υπεροχής. Κατάφερε να της κατεβάσει το παντελόνι και να της επιτεθεί.

Στη συνέχεια και σε κατάσταση απόγνωσης η γυναίκα τού ζητούσε να σταματήσει, αλλά εκείνος, σύμφωνα με την καταγγελία της, συνέχισε να ασελγεί πάνω της. Η καταγγέλλουσα έχει αναφέρει ότι κατάφερε να απωθήσει τον ηθοποιό χτυπώντας τον με το πόδι της. Φωνάζοντάς του, του ζητούσε να την αφήσει να φύγει, και όταν άρχισε να τρέχει προς την πόρτα, εκείνος της είπε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη! Εντέλει, όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα, ο ηθοποιός τής άνοιξε την πόρτα, αφού πρώτα την απείλησε πως θα την καταστρέψει. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα φέρεται να αποδίδει στον Π. Φιλιππίδη το γεγονός ότι την απέρριψαν σε κάστινγκ που είχε κάνει, έναν χρόνο μετά, ώστε να συμμετάσχει σε μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Τα όσα είπε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου για την καταγγελία απόπειρας βιασμού από τον σύζυγό της Πέτρο Φιλιππίδη σε νεαρή ηθοποιό, προβλήθηκαν σήμερα στο «Πρωινό».

Η συγκεκριμένη καταγγελία αφορά περιστατικό που σημειώθηκε το 2010 στο θέατρο Μουσούρη, όπου η νεαρή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός προσπάθησε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του.

Για την εν λόγω καταγγελία η Ελπίδα Νίνου στην κατάθεσή της ανέφερε: 

«Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου, θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα, για να μπει στον χώρο, δηλαδή, ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομέτοχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δυο σήριαλ του εν λόγω καναλιού, στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της, είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός.

Ενώ ισχυρίζεται ότι είχε αυτόν τον συγγενικό δεσμό με τον προσωπικό δικηγόρο του μεγαλομέτοχου δε χρησιμοποίησε αυτή τη γνωριμία απευθείας για να βρει δουλειά αλλά απευθύνθηκε στον σύζυγό μου ισχυριζόμενη, όπως η ίδια αναφέρει, ότι μπήκε από την πίσω πόρτα και όχι από μπροστά».

Ακολούθησε η σφοδρή αντιπαράθεση των δύο παρουσιαστών αναφορικά με το ρεπορτάζ που προβάλλονται στην εκπομπή και αφορά στην απώλεια κιλών του ηθοποιού και το πόσο καταβεβλημένος είναι.

«Τα θύματα μπαίνουν μέσα σε μία δικαστική αίθουσα, πρέπει να ξαναζήσουν όλα όσα έζησαν, σαφώς δέχονται κάποιες ερωτήσεις, η ψυχολογία αλλάζει και οι συνέπειες πολλαπλασιάζονται και είναι σαν να αντιστρέφονται οι ρόλοι και πρέπει να απολογηθείς για το πώς βρέθηκες εκεί, τι φορούσες κτλ. Αυτό ιατρικά έχει φοβερές συνέπειες και στη ψυχολογία.

Επειδή λέμε για τα κιλά (σ.σ. του Πέτρου Φιλιππίδη) φαντάσου το θύμα που το έχει ζήσει, το έχει ξαναζήσει, τι συνέπειες μπορεί να έχει. Επειδή πολλές φορές από ενοχή να μη βγουν να πουν γι’ αυτά που έχουν περάσει, από αυτοάνοσο μέχρι το ο,τιδήποτε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η άλλη πλευρά» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό αν δεν υπάρχει χαρτί γιατρού, ας μην ξαναπούμε για τα κιλά (σ.σ. του Πέτρου Φιλιππίδη), εκεί θέλω να καταλήξω».

«Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, με την παρουσιάστρια να συνεχίζει «ποιο είναι το ρεπορτάζ, αν έχασε 5 κιλά ή 10; Το ρεπορτάζ πρέπει να έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν».

«Θα πούμε Φαίη αυτό που λέει το ρεπορτάζ, δεν λέμε κάτι ψέματα. Δεν λέμε ότι υπήρχε ένα ιατρικό ανακοινωθέν και τώρα δεν υπάρχει. Λέμε αυτό που μας μεταφέρεται την τελευταία εβδομάδα. Αυτό ξέρει η δημοσιογραφική μου δεοντολογία» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κι εγώ πήρα πέντε κιλά. Η δημοσιογραφική δεοντολογία σε ένα σοβαρό ρεπορτάζ δεν έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν; Δεν δόθηκε. Δεν είναι η κρίση μου» σημείωσε η Φαίη Σκορδά με εμφανή εκνευρισμό.

«Τώρα ψέγεις εμένα σαν να βγήκα να πω ψέματα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Σε παρακαλώ πολύ! Δε βγήκαμε να πούμε κάποιο ψέμα ότι υπήρχε κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ενώ δεν υπήρχε. Είπα πραγματικά στοιχεία του ρεπορτάζ. Δεν είπαμε ψέματα. Τι να κάνουμε δηλαδή; Επειδή μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, να κρύβω στοιχεία του ρεπορτάζ;» υπογράμμισε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»