Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν έφτασα απλά κοντά στον θάνατο, ήμουν και κλινικά νεκρός»

  24/03/2022 10:30
«Δεν έφτασα απλά κοντά στον θάνατο, ήμουν και κλινικά νεκρός»

«Δεν έφτασα απλά κοντά στον θάνατο, ήμουν και κλινικά νεκρός»

  24/03/2022 10:30

Ερρίκος Πετιλόν: «Έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα, πήγα να πεθάνω από ασφυξία – Ήμουν στην εντατική έναν μήνα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Ερίκος Πετιλόν μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις 2 φορές που έφτασε κοντά στον θάνατο, το μεγαλύτερο ποσό που πήρε για δουλειά, για τον λόγο που ο γιος του νόμιζε ότι τον εγκατέλειψε και για την σχέση με την Ούρσουλα Αντρές.

Ο Ερίκος Πετιλόν αναφέρθηκε στην οικογένειά του αλλά και στον γιο του, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της σχέσης τους.

«Θαυμάζω τις γυναίκες, θα τις θαυμάζω, τις αγάπησα, με αγάπησαν. Έχω κάνει 2 γάμους, σκέφτομαι και τον τρίτο γάμο, ίσως και δεύτερο παιδί. Έχω έναν γιο 27 ετών, γιατί πίστευε τον εγκατέλειψα, αλλά ήταν για θέματα υγείας μου. Με συγχωρέσε. Με την Ούρσουλα Άντρες ήμασταν 2 χρόνια ζευγάρι, στεναχωρήθηκε όταν της είπα να το αφήσουμε», ανέφερε αρχικά.

«Δεν έφτασα απλά κοντά στον θάνατο, ήμουν και κλινικά νεκρός. Πιο κοντά δεν γίνεται. Έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα και πήγα να πεθάνω από ασφυξία. Ήμουν στην εντατική έναν μήνα. Το ’95 είχα ένα σοβαρότατο τροχαίο που άνοιξε το κρανίο μου σχεδόν στη μέση. Οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα επιβιώσω.

Όταν άνοιξα τα μάτια μου, η γνωμάτευση ήταν ότι θα είμαι παράλυτος από τον λαιμό και κάτω» είπε χαρακτηριστικά ο Ερρίκος Πετιλόν.

«Με την αδελφή μου κάναμε ό,τι καλύτερο για την μητέρα μου, στο σεντόνι βοήθησα να μπει, το κράτησα όταν θάφτηκε, είναι παράδοση της θρησκείας μας όπως και το σκάψιμο του τάφου», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο Ερίκος Πετιλόν μίλησε και για τον πατέρα του, αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Ο πατέρας μου μπήκε φυλακή στα 85 του, που ήταν άδικη, γιατί ήταν πολύ τίμιος παρόλο που χρεωκόπησε. Βεβαίως και έφτασα κοντά στον θάνατο, ήμουν κλινικά νεκρός, έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα. Και από τροχαίο άνοιξε το κρανίο μου», σχολίασε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

Όσο αφορά στις αμοιβές που έχει λάβει κατά το παρελθόν ο Ερίκος Πετιλόν, δήλωσε πως, «το μεγαλύτερο ποσό που είχα πάρει για διαφήμιση ήταν 7 εκατομμύρια, για ένα ελαιόλαδο για να πω «ξέρει η πεθερά μου από λαδιά», ενώ για το #metoo ήταν ξεκάθαρος.

«Χρόνια ξέρω όσα ακουστήκαν στο #metoo, βέβαια δεν ήξερα κάτι για να κάνω εγώ καταγγελία», κατέληξε στις δηλώσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας