Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Όταν βρέθηκε ο Ηλίας Γκιώνης, ως μαθητής Λυκείου στην Αννίτα Πάνια

  27/01/2022 10:55
Όταν βρέθηκε ο Ηλίας Γκιώνης, ως μαθητής Λυκείου στην Αννίτα Πάνια

Όταν βρέθηκε ο Ηλίας Γκιώνης, ως μαθητής Λυκείου στην Αννίτα Πάνια

  27/01/2022 10:55

«Φοβούνται μην κάνω τα παιδιά τους γκέι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στην επικαιρότητα βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής, ο οποίος μέσα από τα social media πέρασε σε αποκαλύψεις για τους Έλληνες influencers, με τους οποίους ξεκίνησε μια διαδικτυακή διαμάχη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήταν το 2017 όταν ο Ηλίας Γκιώνης ως μαθητής Λυκείου, είχε βρεθεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια προκειμένου να μιλήσει για το bullying που δέχτηκε κυρίως από γονείς συμμαθητών του, όταν εξελέγη στο 15μελες, όπου και μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έβγαλα με τη σειρά μου έναν λόγο στο προαύλιο του σχολείου, εκεί είπα ότι πιστεύω και ότι πρέπει να υπάρχει μέσα στο σχολείο και πως θα είμαστε μια κοινότητα, όπως θα έπρεπε να είναι και η κοινότητα ολόκληρης της χώρας», είχε αναφέρει ο Ηλίας Γκιώνης για τον λόγο του στο 15μελες.

Και πρόσθεσε: «Δήλωσα ότι είμαι ένα ομοφυλόφιλο αγόρι για να πω έτσι πως ξέρω πως είναι να δέχεσαι bullying στο σχολείο και εγώ δέχομαι από πολύ μικρή ηλικία, όπως δέχομαι και σε αυτό το σχολείο που είμαι τώρα. Το ότι δεν μιλάω, δεν αγγίζω και είμαι και ένα αδύνατο παιδί, δεν σημαίνει ότι και δεν υπάρχω», συμπλήρωσε στην Αννίτα Πάνια.

Ωστόσο ο ίδιος δεν περίμενε την αντίδραση που δέχτηκε από τον διευθυντή του, μετά την απόφασή του να παραδεχτεί πως είναι γκέι, κάτι στο οποίο αντέδρασαν γονείς των συμμαθητών του.

«Όταν μπήκα στο γραφείο του διευθυντή άρχισε να μου λέει: “Μου άναψες φωτιές, τι έγινε και γιατί μίλησες; Με καλούν από χθες οι γονείς στο τηλέφωνο και μου κάνουν παράπονα γιατί είπες ότι είσαι γκέι, λένε ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει ένα τέτοιο παιδί στο σχολείο που να δηλώνει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλο”», δήλωνε το 2017 ο Ηλίας Γκιώνης καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια.

Δες σχετικό απόσπασμα από την εμφάνισή του στην εκπομπή το 2017:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας