Η οργή και ο θυμός των celebrities για το μπάχαλο της επέλασης της «Ελπίς»

 

Φραγκολιάς: Η βοήθεια από τον Ρουβά - «Έμεινα 30 ώρες χωρίς ρεύμα και 15 χωρίς νερό» - Χατζηδημητρίου: 32 ώρες χωρίς ρεύμα  - Κελεκίδου: «Είχα θεία βοήθεια» - Μελέτη: «ήμασταν, αποκλεισμένοι στα σπίτια μας» - Τσιμτσιλή: «Εγκλωβιστήκαμε, έκανα τον σταυρό μου» - Οικονομάκου: «Υπό διάλυση όλα» - Ασημακόπουλου: «3η μέρα και δεν έχει περάσει κανείς να ανοίξει τον δρόμο» - Μικρούτσικος: «Μου κόπηκε το ρεύμα για 14 ώρες» - Παγιατάκη: Μπήκε στο ταξί το μεσημέρι και βγήκε τα ξημερώματα της επόμενης μέρας - Σαλαγκούδη: «Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Από το μεσημέρι της Δευτέρας 24/1, η κακοκαιρία «Ελπίς» εγκλώβισε χιλιάδες οδηγούς με τους συνεπιβάτες, από τους οποίους οι περισσότεροι πέρασαν την παγωμένη νύχτα χωρίς να καταφέρνουν να φτάσουν στα σπίτια τους.

Μέχρι και σήμερα, στους δρόμους αλλά και στην ηλεκτροδότηση υπάρχουν πολλά προβλήματα με πολλά νοικοκυριά να είναι πάνω από δυο ημέρες χωρίς ρεύμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
 
Ξανά στον αέρα βγήκε το «Happy Day» έπειτα από δυο μέρες απουσίας λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» που έπληξε όλη τη χώρα, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους εγκλωβισμένους στο δρόμο και πολλούς άλλους χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση στο σπίτι τους.

«Το ότι είμαστε μαζί σας πιστέψτε με ότι είναι άθλος. Δε γινόταν πραγματικά να είμαστε μαζί σας. Κάνω 8 χρόνια αυτή την εκπομπή, έχω έρθει εδώ και άρρωστη και με χιόνια, με καταιγίδες, με την κοιλιά στο στόμα. έφευγα γεννούσα και ερχόμουν πάλι. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα ότι χιόνισε δυο μέρες και μας έπιασε πανικός, ειλικρινά δεν μπορούσες να μετακινηθείς, να πας πουθενά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής της που την προηγούμενη μέρα μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε ότι έμεινε αρκετές ώρες εγκλωβισμένη στον δρόμο ενώ για πολλές ώρες δεν είχαν ούτε ρεύμα στο σπίτι.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος μίλησε για την δική του περιπέτεια.

«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3,5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ, powerbank» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

 

Για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη η ίδια και η οικογένειά της μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «T-Live» και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, η παρουσιάστρια που βρισκόταν καθ’ οδόν μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για τον εντοπισμό του ενός αυτοκινήτου τους, το οποίο άφησαν στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

«Νιώθω ευγνώμων που είμαστε καλά στην υγεία μας γιατί έμαθα ετεροχρονισμένα λόγω ότι δεν είχαμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο τα προβλήματα που είχαν οι συμπολίτες μας. Αυτό που ζήσαμε ήταν σαν να πήγαμε στο Survivor της Παταγονίας χωρίς να το έχουμε επιλέξει. Πραγματικά, ανησυχήσαμε πάρα πολύ για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Θέμης γυρνώντας από το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, ήταν επί 8,5 ώρες στον δρόμο, κι ενώ είχε αλυσίδες, έσπασε η μία αλυσίδα γιατί η  κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Περπάτησε για αρκετή ώρα μέσα στη σφοδρή χιονοθύελλα για να καταφέρει να έρθει στο σπίτι. Αντίστοιχα κι εγώ άφησα το αμάξι μου επί της Μαραθώνος, φεύγοντας από το  κανάλι. Και αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαδικασία να εντοπίσουμε τα αυτοκίνητά μας» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Σε άλλη σημείο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε στο T-live: «Μία κατάσταση πολύ δύσκολη, τα παιδιά πολύ τρομαγμένα, με κεράκια το βράδυ και μαγειρεύαμε με τα γκαζάκια που φτιάχνουμε τον καφέ. Και πάλι όμως λέω ότι είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά. Έβγαλα όλα τα πράγματα από την κατάψυξη και τα βάλαμε στα χιόνια. Ψήσαμε μπιφτέκια με μακαρόνια στα καμινετάκια. Το είδαμε σαν ευκαιρία να μαγειρέψουμε όπως μαγείρευαν παλιά».

«Τα πολύ δύσκολα τα αφήσαμε πίσω, νιώθω κάπως πιο ήρεμη πια, αλλά αν κάτσω να σκεφτώ αυτά που περάσαμε, θυμώνω και νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε απαντήσεις» κατέληξε η παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή του Alpha.

 

 

  

Η Έλενα Ασημακόπουλου, η οποία μένει στον Διόνυσο το πρωί της Τετάρτης 26/1 δημοσίευσε μερικά insta stories στον προσωπικό της λογαριασμό, θέλοντας να δείξει την κατάσταση που επικρατεί έξω από σπίτι της, με το χιόνι να έχει σκεπάσει τα πάντα.

Όπως θα δεις και στο βίντεο, το χιόνι έχει κλείσει την είσοδο στο σπίτι της ηθοποιού με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να μην μπορούν να μετακινηθούν. Η Έλενα Ασημακοπούλου μέσα από τα βίντεο της κάνει έκληση στον δήμο Διονύσου, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση.

«3η μέρα και δεν έχει περάσει κανείς να ανοίξει τον δρόμο. Περιμένουμε να τα λιώσει ο ήλιος.. και αν αργήσει πολύ θα φάει πρόστιμο. Έλα παιδιά ο κρατικός μηχανισμός ήταν έτοιμος. Υπήρχε σχέδιο σας λέω…», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

 

 

Για το παρολίγον ατύχημά της στον δρόμο λόγω κακοκαιρίας μίλησε η Κέλλυ Κελεκίδου μέσω skype στο «Happy Day». Η τραγουδίστρια είπε ότι είχε πραγματικά «θεία βοήθεια» και σώθηκε από το δέντρο που έπεσε κυριολεκτικά μπροστά της πάνω στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

«Είχα μια σοβαρή υποχρέωση και έπρεπε να βρίσκομαι κοντά στη Λεωφόρο Κηφισίας και κατευθυνόμενη προς τη Γλυφάδα, πάνω στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης έπεσε ένα δέντρο πέντε μέτρων. Είχα θεία βοήθεια. Κανονικά πάντα κατευθύνομαι προς την αριστερή λωρίδα. Επειδή, όμως, παρότι έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα στη ζωή μου, ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσα σε χιόνι. Μίλησα με κάποιους φίλους μου και μου είπαν ότι ο δρόμος ήταν ακόμη ανοιχτός.

Όταν φύγαμε, ο δρόμος ήταν πολύ καλός, υπήρχε κανονική κυκλοφορία. Δεν είχαμε και καμία ιδιαίτερη προειδοποίηση από κάπου να μην κινηθούμε… Είναι από τις φορές που φοβάσαι, νιώθεις αβοήθητος… Δεν έχω ξαναδεί τόσο χιόνι στη ζωή μου…. Κάποια στιγμή ενώ μου έχει φύγει το αυτοκίνητο 2-3 φορές, όπως και στους μπροστινούς. Φοβόμουν μην υπάρχει αυτοκίνητο δεξιά ή αριστερά. Το δέντρο ήταν σε μια απόσταση που αν ήμουν 10 δευτερόλεπτα στην αριστερή λωρίδα θα είχε πέσει πάνω μου, εγώ από το φόβο μου είχα πάρει τη μεσαία λωρίδα» εξήγησε η Κέλλυ Κελεκίδου.

 

 

Έπειτα από δυο μέρες απουσίας η εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρίκσεται και πάλι στον αέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της επέστρεψαν ξανά στο πλατό με την παρουσιάστρια να καλημερίζει τους τηλεθεατές.

«Ελπίζω να σας βρίσκουμε καλά, σίγουρα πολύ καλύτερα από τις τελευταίες μέρες. Ήταν δύσκολες μέρες για όλους. Είδατε ότι κι εμείς παραχωρήσαμε σαφώς το χώρο που πρέπει στην ενημέρωση αυτές τις μέρες χωρίς να έχουμε την εκπομπή. Όχι ότι θα γινόταν και αλλιώς γιατί ήμασταν, όπως κι εσείς, αποκλεισμένοι σχεδόν στα σπίτια μας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε επίσης: «Ελπίζω να είστε καλά στην υγεία σας όλοι κι εμείς εδώ θα είμαστε τώρα, να μπαίνουμε σιγά σιγά στους κανονικούς μας ρυθμούς. Αν και απ’ ότι φαίνεται θα το κάνουμε με αργό ρυθμό διότι τα πράγματα ακόμα δεν είναι έτσι όπως θα έπρεπε».

 

 

Η Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία μένει στον Μαραθώνα, έζησε μία απίστευτη ταλαιπωρία, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς», καθώς έμεινε για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα.

«Καλημέρα από τον ακριτικό Μαραθώνα, την εσχατιά της Ελλάδας και με μία ειλικρινή συγγνώμη για όλους εμάς εδώ… Εγώ μπορεί να έχω ρεύμα μετά από 32 ώρες, αλλά εδώ η περιοχή έχει τεράστιο πρόβλημα. Στο Γραμματικό, στον Σχοινιά, στον Τύμβο του Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, τη Ραφήνα που είναι από τη Δευτέρα μέσα στα σπίτια τους παγωμένοι και χωρίς ρεύμα» ανέφερε αρχικά η Πόπη Χατζηδημητρίου.

«Δεν είμαι ακρίτας, είμαι 40’ από την Αθήνα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου συμπεριφέρεται έτσι. Να μου λένε ότι η λεωφόρος Μαραθώνος δεν ανήκει στο κράτος. Στην έκτη χώρα στην Ευρώπη με το ακριβότερο ρεύμα και όταν το έχω ανάγκη, δεν το έχω, θα πρέπει εμείς να το πληρώσουμε; Αυτή τη στιγμή υπάρχει πάρα πολύς κόσμος εκεί έξω, που είναι μόνος, εγκλωβισμένος, παγωμένος και παίρνει μία ρημαδογραμμή κι ακούει έναν αυτόματο τηλεφωνητή να του λέει ότι κάθε δύο ώρες παίρνει παράταση. Αυτό ζήσαμε εμείς» συνέχισε εκνευρισμένη η Πόπη Χατζηδημητρίου.

«Πόσες συγγνώμες να ακούσουμε πια;» αναρωτήθηκε μιλώντας στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Στο Παρίσι βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία και γλίτωσε από την κακοκαιρία που έντυσε στα λευκά την χώρα.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα είχε προγραμματίσει την επιστροφή της στην Ελλάδα για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, όπου και η πτήση της ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Κάπως έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε για δύο ακόμη μέρες στην πόλη του φωτός, επιστρέφοντας το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου στην Ελλάδα, όπου και αντίκρισε τον παγετό αλλά και την ταλαιπωρία στους δρόμους της Αθήνας.

«Μόλις επέστρεψα πριν λίγο και προσπαθώ να φτάσω σπίτι και ελπίζω να φτάσω σύντομα χωρίς κίνδυνο. Υπό διάλυση όλα. Καλή δύναμη σε όλους», ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

 

Στα προβλήματα αυτά αναφέρθηκε και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει τον λόγο για να πει τη δική του εμπειρία δηλώνοντας πως έμεινε 14 ώρες χωρίς ρεύμα και είναι στο σημείο να θεωρεί τον εαυτό του προνομιούχο.

«Ζούμε σε ένα κράτος που αυτή την εποχή ονομάζεται επιτελικό και στην ουσία είναι ένα κράτος παράλυτο. Εγώ θα πήγαινα στο νοσοκομείο, είδα μια νταλίκα στριφογυρισμένη και γύρισα πίσω. Σκέφτηκα να έρθω εδώ, στο κανάλι.. Θα τράβαγα τα ίδια που θέλω φάρμακα, που που που… Πήγα σπίτι. Μου κόπηκε το ρεύμα για 14 ώρες. Δύσκολο πράγμα γιατί έχω πάει τώρα σπίτι και δεν έχω τα μέσα. Πολύ δύσκολο και νόμιζα ότι είμαι από τους ανθρώπους που υποφέρουν αλλά είμαι προνομιούχος. Άλλοι 4η μέρα και δεν έχουν ρεύμα, νερό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε σε πολύ έντονο ύφος.

 

 

Η Βίκυ Παγιατάκη μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για την ταλαιπώρησε που βίωσε τις τελευταίες ημέρες με την κακοκαιρία,  καθώς έφτασε σπίτι της την επόμενη ημέρα από την στιγμή που ξεκίνησε!

Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος δήλωσε: «Πρέπει να μπω στο βιβλίο Γκίνες. Για μία διαδρομή 25 λεπτών που κάνω καθημερινά, έκανα μία μέρα. Πήρα ένα ταξί για να μην πάρω το δικό μου αυτοκίνητο και μπήκα μέσα στις 12:45 τη Δευτέρα και έφτασα στο σπίτι μου στον Παράδεισο Αμαρουσίου, την Τρίτη στις 4:15 το πρωί. Αλλά πώς έφτασα είναι το θέμα…».

«Το ταξί δεν είχε ένα τζάμι, κουκουλουμένη παντελόνι, με έναν ίλιγγο και βέβαια χωρίς αλυσίδες το ταξί που μου έστειλαν. Όταν έφτασα στο σπίτι έπρεπε να περπατήσω ένα δεκάλεπτο με το χιόνι μέχρι το γόνατο. Και όταν έφτασα πάω να πέσω στην πόρτα και πέφτα και βρίσκομαι τρία μέτρα μακριά», είπε η Βίκυ Παγιατάκη και την ταλαιπωρία που πέρασε.

 

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε για τη δική της περιπέτεια η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το σπίτι της είναι χωρίς ρεύμα 60 ώρες, με την ίδια να αναγκάζεται να μπαίνει στο αυτοκίνητό της προκειμένου να φορτίσει το κινητό της τηλέφωνο για να μπορεί να κρατά επαφή με τον έξω κόσμο.

«Το αυτοκίνητό μου έχει αποκλειστεί, έχουν σπάσει οι καθρέφτες από τη χιονόπτωση. Μπαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποια επαφή με τον έξω κόσμο γιατί δεν έχω ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε τίποτα. Αυτή είναι η τέταρτη μέρα. Είμαι 60 ώρες χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Αναγκαστικά πηγαίνω στο αυτοκίνητο για να φορτίζω το κινητό για να έχω και κάποιου είδους φως με αυτό» ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη στη Super Κατερίνα.

«Έχει πέσει απέναντι ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά.  Χθες τα ξημερώματα πήγε σε ξενοδοχείο γιατί πήρα στη ΔΕΔΗΕ  και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα. Τους παρακάλεσα με όση ευγένεια μου έχει απομείνει να μην μας ξεχάσουν. Δεν έχει γίνει ακόμα κάτι. Έτσι πήρα την απόφαση να φύγω. Εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω, το θέμα είναι αν υπάρχουν ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι…» ανέφερε στη συνέχεια η Ανθή Σαλαγκούδη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»