Η φωτεινή πλευρά της «Ελπίς» - Οι celebrities και τα παιχνίδια με τα παιδιά τους

 

Πετρούνιας - Μιλλούση, Χρηστίδου, Τανιμανίδης, Πούμπουρας, Μελέτη, Κορινθίου, Πλούταρχος, Στεφανίδου, Χατζίδου - Παύλου σε στιγμές χαράς

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα τελευταία 24ωρα είναι ιδανικά για παραμονή στο σπίτι, χουχούλιασμα αλλά και πολλές αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η κακοκαιρία μπορεί να έχει φέρει πολλά προβλήματα σε δρόμους και ηλεκτροδότηση, ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που έχουν να απολαύσουν μερικές όμορφες στιγμές ζεστασιάς με την οικογένειά τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση με αφορμή το «lockdown» που υπάρχει στην Αττική τις τελευταίες ώρες λόγω της κακοκαιρίας, αποφάσισαν να περάσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με τις κόρες τους.

Ο Ολυμπιονίκης και η σύζυγός του το πρωί της Τρίτης 25/1 και αφού πλέον έχει σταματήσει να χιονίζει, βγήκαν μαζί με τις κόρες τους, τη Σοφία και τη Λένια να παίξουν όλοι μαζί στο χιόνι.

Η Βασιλική Μιλλούση ως λάτρης των social media μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της. Μάλιστα, όλοι μαζί κατάφεραν να φτιάξουν και έναν ψηλό χιονάνθρωπο στον οποίο στάθηκαν δίπλα και πόζαραν μαζί σε ένα γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο.

«Γιατί με το χιόνι γινόμαστε όλοι παιδιά…(όταν είμαστε κοντά στο σπίτι μας)», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βασιλική Μιλλούση.

 

   

 

 

Μετά τη χθεσινή περιπετειώδη μέρα που έζησε, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να βγει για λίγο από το σπίτι της και να μετακινηθεί σε κοντινή απόσταση από αυτό προκειμένου να κάνει μια μικρή βόλτα με τους γιους της Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ-Άγγελο, μέσα στο χιόνι. 

Η παρουσιάστρια ανήκει στην κατηγορία των συμπολιτών μας που ναι μεν δεν ταλαιπωρήθηκαν στους δρόμους ωστόσο ταλαιπωρήθηκε μένοντας κλεισμένη στο σπίτι της στα Βριλήσσια χωρίς ρεύμα με το θερμόμετρο να δείχνει -5 βαθμούς.

Τα πράγματα σήμερα όμως έδειξαν να είναι λίγο καλύτερα και έτσι η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε από το σπίτι με τα παιδιά της τα οποία όπως φάνηκε χάρηκαν λίγο παραπάνω με το χιόνι με τον έναν της γιο μάλιστα να μη διστάσει να κάνει κατακόρυφο στο χιόνι βάζοντας το κεφάλι του μέσα σε αυτό.

 

  

 

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκμεταλλεύτηκε την κακοκαιρία «Ελπίς» για να περάσει μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένειά του αλλά και τους φίλους του. 

Ο παρουσιαστής του ANT1 ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που χιόνισε που αποφάσισε να τραβήξει ένα επικό βίντεο μέσα στα χιόνια που κατέκλυσαν τον κήπο του σπιτιού του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης πέφτει μέσα στο χιόνι και… εξαφανίζεται! Παρά το τσουχτερό κρύο, ο ίδιος φαίνεται να το απόλαυσε στο έπακρο.

 

 

 

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ανάμεσα σε αυτούς, ο οποίος βρίσκεται σπίτι του, αφού η εκπομπή «Ελένη» δεν βγήκε στον αέρα λόγω των έκτακτων συνθηκών.

Ο παρουσιαστής αφού βγήκε να παίξει στο χιόνι μαζί με τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη και την κόρη τους, Κύνθια, στη συνέχεια ανέλαβε χρέη ψήστη, βγαίνοντας να ψήσει το χιόνι.

Η σύζυγός του τον απαθανάτισε τη στιγμή που βρισκόταν στον κήπο να ψήνει και δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 

 

Η αγάπη τόσο της Ελεονώρας Μελέτη όσο και του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη τόσο για τα θαλάσσια όσο και τα χειμερινά σπορ είναι γνωστή. Δε θα μπορούσαν λοιπόν εφόσον αυτές τις δυο ημέρες είναι και οι δυο σπίτι με την κόρη τους να μην εκμεταλλευτούν το χιόνι που έχει κατακλύσει τα πάντα.

Το χιόνι έξω από το σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη – όπως η ίδια αποκάλυψε σε story της νωρίτερα – έχει ξεπεράσει τους 70 πόντους. Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της και την κόρη τους Αλεξάνδρα φόρεσαν τον απαραίτητο εξοπλισμό και βγήκαν έξω να απολαύσουν αυτήν την τεράστια πίστα σκι που είχε δημιουργηθεί έξω από το σπίτι της.

Ο δε Θοδωρής Μαροσούλης, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και snowboard με την Ελεονώρα Μελέτη και την μικρή Αλεξάνδρα να διασκεδάζουν με το θέαμα.

 

  

 

Η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη που δεν έχασε την ευκαιρία να βγει στον κήπο του σπιτιού τους στο Ψυχικό και να απολαύσει το χιόνι.

Η δε Μαρία Κορινθίου παρακολουθούσε την κόρη της από το μπαλκόνι και την απολάμβανε να χαίρεται με την ψυχή της παίζοντας χιονοπόλεμο με τους φίλους της. Μάλιστα, δεν έχασε και την ευκαιρία να καταγράψει τη στιγμή με το κινητό της και να τη δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο instagram.

 

 

Το κατάλευκο τοπίο βγήκε να απολαύσει με την οικογένειά του και ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο δημοφιλής ερμηνευτής απολαμβάνει να περνά χρόνο με την οικογένειά του και φροντίζει να πάντα να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του εκεί. 

Η κόρη του, Ελεονώρα Κακοσαίου πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο, δείχνοντάς μας τις περιπέτειές τους στο χιόνι, με τον Γιάννη Πλούταρχο να συντονίζει την κατάσταση.

 

 

Η παρουσιάστρια του «T-Live» εκμεταλλεύτηκε την έλευση του χιονιά και μαζί με την κόρη της Λυδία Ευαγγελάτου βγήκαν λίγο έξω και έπαιξαν στον δρόμο χιονοπόλεμο. Η Τατιάνα Στεφανίδου πέρασε ένα ξέγνοιαστο βράδυ γεμάτο χαμόγελα και παιχνίδια μαζί με την Λυδία αλλά και τον τετράποδο φίλο τους, τον Tommy.

«Εκτός από δυσκολίες χάρισε και χαρές «Ελπίς». Εύχομαι η μέρα που θα ξημερώσει να είναι καλύτερη και χωρίς προβλήματα για όλους!

Καλή δύναμη σε όσους δεν έχουν ρεύμα και περνούν άλλη μια νύχτα στην παγωνιά!» έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας την ευχή της σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

  

  

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μελίτα ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

Η τραγουδίστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρη της, ενώ αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της κάνοντας κοινές δραστηριότητες μαζί της. 

Αυτή τη φορά το γνωστό ζευγάρι μαζί με την κόρη του, Μελίτα απόλαυσαν το χιόνι. Αποφάσισαν να χαρούν τα χιόνια και να μοιραστούν τις στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντάς μας τις περιπέτειές τους στο χιόνι και όπως θα δεις και στα στιγμιότυπα το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Οι τρεις τους μάλιστα, έφτιαξαν έναν μεγάλο χιονάνθρωπο, τον έντυσαν με σκούφο και κασκόλ και στη συνέχεια πόζαραν δίπλα του. 

  

  

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»