«Ζητείται Ελπίς»: Συνεχίζουν οι δημόσιες καταγγελίες των celebrities

 

 

Ο Αρναούτογλου αποκάλυψε την περιπέτεια με τον εγκλωβισμό του στην Αττική οδό - Γερμανού, Μπάρκα, Τσιμτσιλή, Γερασιμίδου, Νικολαΐδης για δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Από το μεσημέρι της Δευτέρας 24/1, η κακοκαιρία «Ελπίς» εγκλώβισε χιλιάδες οδηγούς με τους συνεπιβάτες, από τους οποίους οι περισσότεροι πέρασαν την παγωμένη νύχτα χωρίς να καταφέρνουν να φτάσουν στα σπίτια τους.

Μέχρι και σήμερα, στους δρόμους αλλά και στην ηλεκτροδότηση υπάρχουν πολλά προβλήματα με πολλά νοικοκυριά να είναι πάνω από μία ημέρα χωρίς ρεύμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τη δική του περιπέτεια στην Αττική οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» περιέγραψε το πρωί της Τετάρτης 26/1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Από φάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα τα πω πολύ γρήγορα. Είμαι φανατικός της Αττικής οδού, γιατί πηγαίνω από εκεί και στο ραδιόφωνο αλλά και τα γυρίσματα της εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Αποφάσισα κατά τις 12 το μεσημέρι να πάω στο μοντάζ και μπήκα μέσα στην Αττική οδό, έχω την ηλεκτρονική είσοδο και παθαίνω σοκ, γιατί είναι όλα σταματημένα. Έκανα μία ώρα, μιάμιση να φτάσω στην επόμενη έξοδο που είναι η Κηφισίας. Το σοκαριστικό είναι ότι όλα ήταν σταματημένα, κανείς δεν λέει “να βγω εκεί”. Γλιστρούσαν όλα τα αυτοκίνητα στην ανηφόρα που δεν είχαν αλυσίδες κι έτσι όσοι πήγαιναν να βγουν, γλιστρούσαν και πήγαιναν από πίσω. Κι έτσι έγινε και το τέλειο μπλοκάρισμα που κανείς δεν μπορούσε να βγει, γιατί κανείς δεν ειδοποίησε ότι μπορείς να βγεις από τις εξόδους» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ευτυχώς έκανα μία στροφή, με άφησε ένας κύριος να περάσω κι έφυγα πάρα πολύ γρήγορα μετά από μία με μιάμιση ώρα. Αυτό που με σόκαρε κι ήθελα να το πω ήταν πως τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα όταν μας έβαλαν μέσα» συνέχισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και τόνισε πως όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν ισοσταθμίζεται με 2.000 ευρώ αποζημίωσης.

 

 

Οργισμένη είναι η Ναταλία Γερμανού παρακολουθώντας το χθεσινό θρίλερ με την κακοκαιρία «Ελπίς» και τους χιλιάδες ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν για ώρες στην Αττική Οδό.

Με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ώρες, εξαιτίας του χιονιά, η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε μέσω μια ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το χιόνι θα έπρεπε να ναι ένα κανονικό ή και σπάνιο χειμωνιάτικο φαινόμενο, μια αφορμή χαράς και παιχνιδιού. Όχι αυτό. Δεν με νοιάζει ποιος από όλους φταίει πιο πολύ για το χτεσινό θρίλερ.

Με νοιάζει που θα μπορούσαμε ίσως να το έχουμε αποφύγει και για μια ακόμα φορά την πλήρωσε ο κόσμος. Αυτά, εύχομαι να μας γίνει μάθημα και να είστε όλοι καλά» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

 

 

 

Η Δανάη Μπάρκα πριν λίγο αποκάλυψε ότι και εκείνη έμεινε χωρίς ρεύμα στο σπίτι της στο Χαλάνδρι. 

 Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» γνωστοποίησε μέσα από τα Instagram Stories της πως κόπηκε το ρεύμα στο διαμέρισμά της. Ωστόσο ευτυχώς η Δανάη Μπάρκα άναψε το τζάκι της, ώστε να ζεσταθεί εκείνη και το σκυλάκι του Τίμου Ζαχαράτου, η Μπουκιά.

«Αντίο ρεύμα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στα social media. Να σημειώσουμε πως ούτε αύριο Τετάρτη 26/1 θα προβληθεί η εκπομπή «Πάμε Δανάη».

 

 

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τετάρτης 26/1 μέσα από μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους τις δύσκολες ώρες που έχει βιώσει τις τελευταίες ημέρες.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» συνόδευσε τη φωτογραφία της με ένα μακροσκελές μήνυμα γράφοντας: «Αγαπημένοι μου καλημέρα και εύχομαι να είστε υγιείς και ασφαλείς. Πέρα από τις όμορφες στιγμές και φωτό που μας χάρισε η ελπίδα όπως αυτές που αναρτώ, είμαστε από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Σχεδόν 36 h χωρίς ρεύμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ κρύο μέσα στο σπίτι όπου κυκλοφορούσαμε με φλις και κουβέρτες, καμία δυνατότητα επικοινωνίας καθώς δεν λειτουργούσε ούτε το σταθερό αλλά ούτε το wifi, χωρίς μπαταρία στα κινητά μας. Τα πράγματα του ψυγείου βγήκαν στα χιόνια ενώ η οποία απόπειρα μαγειρικής γινόταν με το γκαζάκι.

Ενημερωθήκαμε ετεροχρονισμένα για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολλοί συμπολίτες μας στην Αττική οδό αλλά και σε άλλους μεγάλους δρόμους όπου εγκλωβίστηκαν για πάρα πολλές ώρες. Την ημέρα του χιονιά άλλωστε κι εμείς εγκλωβιστήκαμε με τα αυτοκίνητα μας και αναγκαστήκαμε να τα αφήσουμε σε κεντρικούς δρόμους και να περπατήσουμε για αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο κρύο χωρίς νερό. Τι να πω. Ειλικρινά δεν ξέρω.

Ευγνωμοσύνη που σιγά-σιγά αποκαθίσταται η ομαλότητα και θυμό για όλα αυτά που περάσαμε εν έτει 2022 σε μια σύγχρονη κοινωνία σε μια μεγαλούπολη της Ευρώπης. Καλημέρα».

 

  

 

Η Ελένη Γερασιμίδου, εμφανώς εκνευρισμένη, μίλησε στο «Πρωινό» για τις δύσκολες ώρες που περνούν οι κάτοικοι της Παλλήνης, που είναι πολλές ώρες χωρίς ρεύμα λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία «Ελπίς».

«Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία γειτονιά εδώ στη Νέα Παλλήνη. Έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα. 18 ώρες είμαστε χωρίς ρεύμα και δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο» ανέφερε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

«Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά, μάλιστα με πήρε η μητέρα ενός κοριτσιού. Υπάρχουν δύο ηλικιωμένοι που ξέμειναν εδώ από την πρώτη ημέρα και φιλοξενούνται η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται φάρμακα και αναγκάστηκε ο γιος του ενός να έρθει με την Πυροσβεστική και μετά με τα πόδια να φέρει το φάρμακο της μητέρας του. Μόνο ένας άνθρωπος από τον Δήμο Παλλήνης απαντά, ο Δήμαρχος δεν υπάρχει, είναι όλοι του στυλ Πατούλη. Δεν κάνουν τίποτα» συνέχισε οργισμένη η Ελένη Γερασιμίδου.

«Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και εγώ είμαι διαβητική. Κάποια στιγμή, με έπιασε πανικός για το τι θα γίνει. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 ετών. Με έπιασε πανικός, αλλά δεν σας το λέω ως προσωπικό πρόβλημα» παραδέχτηκε η ηθοποιός.

 

Χωρίς ρεύμα έμεινε για αρκετές ώρες ο Σταύρος Νικολαΐδης στο σπίτι του στο Πικέρμι. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν οι κάτοικοι της περιοχής λόγω των προβλημάτων που επέφερε η κακοκαιρία «Ελπίς».

«Μείναμε από Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι και ήρθε το ρεύμα χθες στις 7 το απόγευμα. Μείναμε 28 ώρες χωρίς ρεύμα» ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό».

«Δε μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Είναι εδώ ένας γείτονας που έχει ένα μεγάλο αμάξι και παίρνει παραγγελίες από όλους μας. Και θα προσπαθήσει σιγά – σιγά να φτάσει στο σούπερ μάρκετ της περιοχής» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σταύρος Νικολαΐδης, μην κρύβοντας την αγανάκτησή του για την ταλαιπωρία που περνάει όλος ο κόσμος.

 

 

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ επικοινώνησε με την εκπομπή «Πρωινό» και μετέδωσε τις δραματικές στιγμές που βίωνε τόσο εκείνη με το σύζυγο της όσο και οι γείτονες της στην Καλλιτεχνούπολη.

«Εδώ και τρεις μέρες είμαστε στο σκοτάδι, είμαστε στο κρύο και μέχρι πριν από μία ώρα, που πέρασε επιτέλους ένα γκρέιντερ, ήμασταν αποκλεισμένοι και από τον έξω κόσμο. Παρακαλώ όλους τους αρμόδιους να δώσουν μία προτεραιότητα στους συμπολίτες μας που βιώνουν αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό. Δεν υπάρχει επικοινωνία, εγώ αν δεν είχα δεύτερο κινητό με έξτρα μπαταρία και εκπροσωπώ όλους τους κατοίκους που τα τελευταία τους τηλεφωνήματα χθες το βράδυ, ήταν κλαίγοντας και έλεγαν “πεθαίνουμε”. Τρεις μέρες χωρίς ρεύμα, δύο νύχτες παγωμένες, βουνό το χιόνι απ’ έξω και ο δήμαρχος μέχρι την τελευταία μας επικοινωνία χθες το απόγευμα μου έλεγε δεν έχω μηχάνημα να ανοίξω τον δρόμο. Με τον Μίμη ήμασταν με κουβέρτες μέσα στο σπίτι»

Σήμερα το πρωί πέρασαν και άνοιξαν τον δρόμο. Τη γειτόνισσα μου την κουβάλησαν χθες στα χέρια τέσσερις άνθρωποι, με βαριά πνευμονία μέσα στα χιόνια, για να κατέβει σε δύο ώρες στη λεωφόρο Μαραθώνος και να σωθεί ευτυχώς, δεν ξέρω τι θα βρούμε στα σπίτια που θα ανοίξουμε. Οι άνθρωποι δεν είχαν τρόπο να πουν βοήθεια. Το τελευταίο μου τηλεφώνημα σήμερα το πρωί ήταν στην αστυνομία, “βοήθεια πεθαίνουμε”. Τρεις μέρες δεν μπορούσε να έρθει ούτε πετρέλαιο, ούτε ένα sos, ούτε μπορούσε να πει κάποιος “έπεσα μέσα στο σπίτι θέλω βοήθεια”. Για εμάς ήταν το πιο εύκολο, μας είπαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Εμείς θα μείνουμε όπως και οι συμπολίτες μας στα σπίτια μας, αρκεί, αυτό που έγινε πριν από μία ώρα να έπρεπε να γίνει από τη Δευτέρα. Έπρεπε να υπάρξει μηχάνημα εκεί που δεν υπήρχε ρεύμα. Ανοίξτε τους δρόμους εκεί που δεν υπάρχει επικοινωνία, θα θρηνήσουμε θύματα», τόνισε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»