Έθεσε τέρμα στη ζωή του 26χρονος γιος γνωστής ηθοποιού του Χόλιγουντ

Δύσκολες ώρες βιώνει η δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ρετζίνα Κινγκ (Regina King), καθώς αυτοκτόνησε ο γιος της, Ian Alexander Jr, σε ηλικία μόλις 26 ετών, λίγες ημέρες έπειτα από τα γενέθλιά του. Την είδηση επιβεβαίωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

«Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την απώλεια του Ian» ανέφερε η ίδια σε δήλωσή της στο People, προσθέτοντας ότι «νοιαζόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της προσωπικής περιόδου. Σας ευχαριστώ».

Ο Ian ήταν το μοναδικό παιδί της Ρετζίνα Κινγκ που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, παραγωγό δίσκων Ian Alexander Sr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

H Ρετζίνα Κινγκ γεννήθηκε το 1971 στο Λος Άντζελες και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. Πριν από μερικούς μήνες έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ταινία «One Night in Miami» μια φανταστική συνάντηση εμβληματικών μορφών της μαύρης κοινότητας και φίλων της αληθινής ζωής, Malcolm X (Kingsley Ben-Adir), Jim Brown (NFL) Aldis Hodge, τον πρωταθλητή πυγμαχίας βαρέων βαρών Cassius Clay (Eli Goree) και τον τραγουδιστή της σόουλ Sam Cooke (Leslie Odom Jr.).

Με την πρεμιέρα της ταινίας «One Night in Miami» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Κινγκ έγραψε ιστορία ως η πρώτη μαύρη γυναίκα σκηνοθέτις, ταινίας της οποίας προβλήθηκε στην κινηματογραφική γιορτή στην Ιταλία. Σε συνέντευξή της, είχε αναφέρει πως οι μαύροι Αμερικανοί πριν καν γεννηθούν είναι περιθωριοποιημένοι άνθρωποι. «Αυτό συμβαίνει συνέχεια και το είδος της εργασίας μου επιτρέπει να ξεφύγω και να μην νιώθω ότι ξεφεύγω ανεύθυνα» τόνισε και συνέχισε: «Ήθελα ο κόσμος να δει τους μαύρους με τον τρόπο που τους βλέπω, τόσο σύνθετους, τόσο ευάλωτους, τόσο δυνατούς… ως ανθρώπινα όντα που αισθάνονται».

Η Ρετζίνα Κινγκ, επίσης, είχε αποκαλύψει πως ο Τζον Σίνγκλετον, ο οποίος πέθανε το 2019, της έδειξε τον κόσμο της σκηνοθεσίας. Ήταν ο πρώτος σκηνοθέτης που αισθάνθηκε ότι μιλούσε τη γλώσσα της, όπως εξηγεί: «Δεν ήμασταν τόσο μακριά ηλικιακά και πριν από εκείνον, πιθανώς κάθε σκηνοθέτης με τον οποίο δούλευα ήταν στη ηλικία των γονιών μου ή μεγαλύτερος». «Ήμουν σε θέση να βλέπω τη σκηνοθεσία από έναν εντελώς διαφορετικό φακό, και μου επέτρεπε επίσης να συμμετέχω στη διαδικασία» είπε.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς