Ξεκίνησε η δίκη Παντελή Παντελίδη – Τι δηλώνει η μητέρα της Μίνας Αρναούτη

 

Η κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη: «Η κόρη μου ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια» - Δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη: «Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Σήμερα, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και κατά το οποίο οι συνεπιβάτιδές του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν, εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις.  

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή της, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το παρών στο Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την εκδίκαση την υπόθεσης, έδωσε και ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης ο οποίος ασχολείται πολύ ενεργά με την υπόθεση αφού ακόμη προσπαθεί να βρει κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

 

 Πριν λίγα λεπτά ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης καθώς και ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας κατέφθασαν στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Από τη δική του πλευρά ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη ανέφερε:

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει, να δούμε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Το βασικό είναι ότι στη θέση του συνοδηγού υπάρχει DNA μόνο του Παντελίδη. Εγώ ρωτάω το πολύ απλό, πως είναι δυνατόν κάποιος να ισχυρίζεται ότι ήταν στη θέση του συνοδηγού και να μην έχει βρεθεί DNA δικό του. 

Ο μάρτυρας που είδε τον Παντελή Παντελίδη να κάθεται στη θέση του συνοδηγού έχει δώσει ήδη κατάθεση στην οποία αναφέρει ότι ο ίδιος τον έβαλε στη θέση του συνοδηγού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να κληθεί για κατάθεση και δεν κλήθηκε ποτέ».

Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη ανέφερε:

«Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά. Όλα αυτά θα εκδικαστούν στο αστικό δικαστήριο, και όλα αυτά συνοδεύονται από 3 μεγάλους φακέλους με 3.000 έγγραφα, τα οποία αποτυπώνουν την ιατρική κατάστασή της, εδώ και 5,5 χρόνια», και πρόσθεσε,

«Από την εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, σε τέτοιους είδους υποθέσεις, οι αποζημιώσεις όλο και λιγοστεύουν. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε πρέπει να ζητάμε, αυτά που θεωρούμε ότι δικαιούται ένας άνθρωπος από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί».

 

 

Η κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη καταθέτοντας σήμερα στη δίκη ανέφερε σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο. «Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα και η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά», ανέφερε η μάρτυρας για να συμπληρώσει πως αν η κόρη της, αν είχε καταλάβει ότι ο Π. Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν θα έμπαινε στο όχημα.

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου», είπα ακόμη μάρτυρας στο δικαστήριο. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης και στις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τροχαίο, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής: «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τί γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με το θάνατο του παιδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Δικηγόρος : «Όταν έφυγαν, ο θανών υπήρχε ένδειξη ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει; Παραπατούσε, ας πούμε;»

Μάρτυρας: «Όχι. Ίσα ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.»

Δικηγόρος: «Τί σας είπε (σ.σ. η κόρη της);»

Μάρτυρας: «Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Μπαράζ τοποθετήσεων του Δημήτρη Παπανώτα, μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»