Τραγωδία στις Άλπεις-Νεκρός ο ηθοποιός Gaspard Ulliel, σκοτώθηκε κάνοντας σκι

 

 

Μία απίστευτη τραγωδία συνέβη στις Άλπεις, καθώς ο ταλαντούχος Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ, έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 37 ετών.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Τον θάνατό του επιβεβαίωσαν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, με το δελτίο Τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα, να αναφέρει: «Θύμα ενός δυστυχήματος στο σκι αυτήν την Τετάρτη, ο Γκασπάρ Ουλιέλ πέθανε».

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός είχε ένα ατύχημα σε μια από τις πίστες του σκι στις Άλπεις, απ' όπου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ με ελικόπτερο. Το TMZ αναφέρει πως ο Ουλιέλ συγκρούστηκε με έναν άλλον σκιέρ και υπέστη θανατηφόρο τραύμα στο κεφάλι.

Στο ευρύ κοινό, ο Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι Ατέλειωτοι Αρραβώνες (2004) του Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), Σεν Λοράν (2014) του Μπερτράν Μπονελό και Ακριβώς το τέλος του Κόσμου (2016) του Ξαβιέ Ντολάν, για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017. Εκεί ενσάρκωνε έναν συγγραφέα που ξαναβρήκε την οικογένειά του έπειτα από απουσία 12 ετών, στην οποία ανακοίνωσε το επικείμενο θάνατό του.

Πρόσφατα είχε αναλάβει τον ρόλο του «Midnight Man» στην πολυαναμενόμενη μίνι σειρά της Marvel με τίτλο «Moon Knight». Ο Ουλιέλ είχε έναν γιο 6 ετών, που είχε αποκτήσει με το μοντέλο και ηθοποιό Γκαέλ Πιετρί.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λε Μερ έγραψε σε ανακοίνωσή του στο Twitter: «Ο γαλλικός κινηματογράφος χάνει ένα τεράστιο ταλέντο, γεμάτο γοητεία και ενέργεια».

Άμεση ήταν και η αντίδραση του επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης Ζαν Καστέξ, ο οποίος δήλωσε: «Ο Γκασπάρ Ουλιέλ μεγάλωσε με τον κινηματογράφο και ο κινηματογράφος μεγάλωσε με εκείνον. Αγαπιόντουσαν αλλόφρονα. Με βαριά καρδιά θα ξαναδούμε τις καλύτερες ερμηνείες του και θα συναντήσουμε το βλέμμα του. Χάσαμε έναν Γάλλο ηθοποιό».

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»