Ο Γονίδης απαντά στη Παγώνη: «Θέλω σοβαρούς ανθρώπους να μιλάνε για την υγεία»

 

Συνέχεια στην κόντρα του με την Ματίνα Παγώνη δίνει ο Σταμάτης Γονίδης με νέες του δηλώσεις για την πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών. Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση του τραγουδιστή, στην οποία χαρακτήριζε την γραφική την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, και ακολούθησε η απάντηση της κ. Παγώνη: «Ο τρόπος που λες κάτι στον κόσμο δείχνει την μόρφωσή σου, το επίπεδό σου. Λοιπόν… η γραφικότητα με βρίσκει αντίθετο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

 

«Ήθελα να διευκρινίσω κάποια πράγματα και να τα βάλω στη θέση τους. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είμαι γιατρός, ούτε επηρέασε κάποιον να το κάνει το εμβόλιο ή να μην το κάνει» είπε ο Σταμάτης Γονίδης, σε νέες του δηλώσεις στον ΑΝΤ1. «Εγώ μίλησα και είπα για τον τρόπο, ότι είναι γραφικός, ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα υγείας στον κόσμο και ακόμα θα πω και το άλλο, ότι φάσκει και αντιφάσκει σε πολλές φάσεις και την έχω δει και σε ένα κανάλι που ενώ μιλάει για πόσους νεκρούς, η κυρία γελάει», πρόσθεσε. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Γονίδης αποκάλεσε δημόσια την Παγώνη «γραφική» και εκείνη του απάντησε on air

 

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ερωτήθηκε συγκεκριμένα για το εάν αναφέρεται στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Ναι, στην κυρία Παγώνη μιλάω. Για την κυρία Παγώνη που είδα την εκπομπή. Δεν είπα ότι είμαι γιατρός, ούτε είπα ότι η κυρία δεν είναι γιατρός. Μίλησα για τον τρόπο, λέω ξανά. Ο τρόπος που λες κάτι στον κόσμο δείχνει την μόρφωσή σου, το επίπεδό σου. Λοιπόν… Αυτή η γραφικότητα εμένα με βρίσκει αντίθετο. Εγώ ήθελα σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για την υγεία. Εκείνη είναι που παρασύρει τον κόσμο και τον κάνει να μην θέλει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, κατά τα λεγόμενά της», σημείωσε ο τραγουδιστής. 

 

 

 

Μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες, που δεν αναλώθηκε στα τετριμμένα, παραχώρησε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής άνοιξε την καρδιά του στη δημοσιογράφο Ελένη Μαρία Γαλανάκη και απάντησε, με, σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε.

Ο Σταμάτης Γονίδης εξέφρασε τις ενστάσεις του για τα μέτρα, που έχουν ληφθεί για την πανδημία, αποκάλυψε τι τον οδήγησε να στραφεί στον δρόμο του Θεού, ενώ δεν μάσησε τα λόγια του, όταν η κουβέντα πήγε στο κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Παράλληλα τάχθηκε κατά του διαχωρισμού που γίνεται ανάμεσα στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί και σε αυτούς που δεν το έχουν πράξει, ενώ αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα λάθη του, τονίζοντας πάντως ότι δεν αδίκησε ποτέ κανένα.

Δήλωσε ότι ο πραγματικός πλούτος κρύβεται στην καρδιά και όχι στην τσέπη, επισημαίνοντας ότι «ελεύθερος είναι αυτός που έχει όσο λιγότερα γίνεται» ενώ υπογράμμισε ότι του αρέσει να ζει σε έναν κόσμο «που ο ένας αγαπάει τον άλλον».

Μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Γονίδης συνέστησε στον κόσμο να κάνει υπομονή και να στραφεί προς την πίστη, αναφέροντας ότι «ο Χριστός ποτέ δεν αφήνει τα παιδιά του».

 

    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»