Ο Τζώρτζης Μονογυιός κηδεύτηκε στη Μύκονο με το γαμπριάτικο κοστούμι του

 

Η παράκληση της οικογένειας - H ανάρτηση της μητέρας του - Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγος του Τζώρτζη που ενημερώθηκε για τον θάνατό του - Φωτογραφίες σοκ με τα εγκαύματα του ανθρώπου που τον απεγκλώβισε τον Τζώρτζη Μονογυιό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Σήμερα στη Μύκονο, 18 Ιανουαρίου η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο.

Το κλίμα στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά ο επιχειρηματίας είναι βαρύ, ενώ αρκετοί είναι και οι εργαζόμενοι που θέλουν να παρευρεθούν στην κηδεία, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό εργοδότη.

Παράκληση της οικογένειας είναι να μην είναι κανείς στο χώρο, όπου θα τελεστεί η κηδεία.  

Η κηδεία θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Λουκά, μόλις φτάσει δηλαδή η σορός στο νησί.

Οι γονείς, η αδερφή του και η σύζυγός του, Αθηνά είναι καταβεβλημένοι.

 

 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας χθες μίλησε με την αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού και την μητέρα του, γιατί τους γνώριζε προσωπικά και ο παρουσιαστής ανέφερε ότι ο επιχειρηματίας σήμερα στην τελευταία του κατοικία φορά το κοστούμι που είχε βάλει στον πολιτικό του γάμο και στο μνήμα θα υπάρχει η αγαπημένη του φωτογραφία!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την πρώτη της ανάρτηση στα social media έκανε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, σχετικά με το θάνατο του αδελφού της Τζώρτζη, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στην Βούλα.

Η Κατερίνα Μονογυιού ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας η κηδεία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ, αντί για στεφάνια, όποιος θέλει να πραγματοποιήσει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού, Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

Και η μητέρα του έκανε μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, πριν την κηδεία του γιου της. «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» έγραψε χαρακτηριστικά και το μήνυμα συνοδευόταν από μία κοινή τους φωτογραφία…

 

 

Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού ενημερώθηκε για τον θάνατό του λίγες μόλις ώρες πριν την κηδεία του στην Μύκονο.

Το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου ο άτυχος 45χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο με την Ferrari με την σύζυγό του να οδηγείται αμέσως στο νοσοκομείο. Έκτοτε, η ίδια δεν είχε καμία ενημέρωση για τον σύζυγό της, μέχρι τη στιγμή που η οικογένεια αποφάσισε να της ανακοινώσει την θλιβερή είδηση για την απώλεια του Τζώρτζη Μονογυιού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Stan έβγαλε τη σύζυγo του Μονογυιού από τη Ferrari-«Μου είπε πονάω δεν βλέπω»

 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του STAR, η γυναίκα που ήταν συνοδηγός στο τροχαίο δυστύχημα και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, έμαθε ότι ο άντρας της έχασε τη ζωή του.

Οι θεράποντες γιατροί της είχαν επιφυλάξεις, καθώς το σοκ της ήταν μεγάλο, αλλά τελικά οι συγγενείς της 35χρονης αποφάσισαν να την ενημερώσουν για την τραγική κατάληξη.

Εκείνη ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του και να τον αποχαιρετήσει…

 

Φωτογραφίες σοκ έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Πρωινό», πέντε ημέρες μετά το δυστύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του Τζώρτζη Μονογυιού. Τα στιγμιότυπα δείχνουν τα εγκαύματα στα χέρια του ανθρώπου που απεγκλώβισε τον άτυχο επιχειρηματία και τη σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου.

Πρόκειται για τον άντρα που έφτασε πρώτος στο φλεγόμενο supercar, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και έβγαλε από μέσα τον Τζώρτζη Μονογυιό και τη γυναίκα του.

Όπως θα δεις στο απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο άνθρωπος και φίλος του ζευγαριού έχει αίματα σε όλο του το σώμα. «Μου είπε “την έβγαλα, ακούμπησα τη ζώνη της, την έβγαλα, την πέταξα πιο κάτω και μπήκα πιο μέσα για να βγάλω τον Τζώρτζη. Ήταν χτυπημένο το κεφάλι του Τζώρτζη και είχε αρχίσει να καίγεται» είπε ο Γιώργος Λιάγκας, σύμφωνα με όσα του είπε ο άνθρωπος που απεγκλώβισε το ζευγάρι από το υπερπολυτελές όχημα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αθηνά Οικονομάκου + Φίλιππος Μιχόπουλος = The end! O χωρισμός μετά από έξι χρόνια γάμου και δυο παιδιά
Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο