Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ξέσπασε η Καινούργιου: Τη συνδέουν με κατηγορούμενο για τον βιασμό της 24χρονης

  18/01/2022 11:08
Ξέσπασε η Καινούργιου: Τη συνδέουν με κατηγορούμενο για τον βιασμό της 24χρονης

Ξέσπασε η Καινούργιου: Τη συνδέουν με κατηγορούμενο για τον βιασμό της 24χρονης

  18/01/2022 11:08

«Γνωρίζω έναν από τους επιχειρηματίες, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» – Η διευκρίνιση on air

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε το πρωί της Τρίτης η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μιλώντας για την επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε χθες έξω από το μαγαζί, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι γνωρίζει έναν από τους επιχειρηματίες του καταστήματος στη συμπρωτεύουσα.  

«Γνωρίζω ένα από τα παιδιά που είναι επιχειρηματίες στο μαγαζί, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Απογοητευμένος πάρα πολύ. Τον έχουν διώξει πολύ καιρό από το μαγαζί (τον άνθρωπο που φέρεται να εμπλέκεται), είχε μια εργασιακή σχέση με το μαγαζί. Αυτό ξέρω εγώ» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει: «Μια διευκρίνιση για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις. Είναι μια δικτατορία τα social media που πρέπει πλέον να προσέχεις τι λες. Είπα πριν ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί τυχαίνει ένας από τους επιχειρηματίες να είναι και φίλος μου.

Εννοείται ότι δεν μιλάω για τον ίδιο άνθρωπο που έχουν διώξει. Όταν είσαι σε μια παρέα και σου ζητάνε να βγάλεις μια φωτογραφία, το ότι έχεις φωτογραφία με αυτόν τον άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι πριν έχεις ζητήσει το ποινικό μητρώο του. Έχω βγάλει φωτογραφία με το σύμπαν, δεν γνωρίζω τι έχουν κάνει πριν. Αν αποδειχθεί κάτι για κάποιον που γνωρίζω, για μένα μετά είναι τέλος. Να είστε προσεκτικοί με αυτά που γράφετε, τέλος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας