Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η αποκάλυψη για το bullying που δεχόταν: «Με έκαναν να νιώθω παρείσακτος»

  18/01/2022 10:27
Η αποκάλυψη για το bullying που δεχόταν: «Με έκαναν να νιώθω παρείσακτος»

Η αποκάλυψη για το bullying που δεχόταν: «Με έκαναν να νιώθω παρείσακτος»

  18/01/2022 10:27

Ο Κώστας Νικούλι, o ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά, «Σασμός» και υποδύεται τον Πετρή, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την καταγωγή του από την Αλβανία αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε στο σχολείο. «Πηγαίναμε με τους γονείς μου στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Εγώ θυμάμαι από μικρός που η ταυτότητά μου δεν ήτανε μπλε, ήταν ροζ και έγραφε πάνω Νικούλι. Πήγαινα τότε με τους γονείς μου στο αλλοδαπών 5 η ώρα το πρωί για να πιάσουμε σειρά. Στο σχολείο δεν ήμουν το μόνο παιδί με ροζ ταυτότητα», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

«Στο σχολείο με έκαναν να νιώθω παρείσακτος, αλλά όχι τόσο για την καταγωγή μου. Παρείσακτος μπορεί να νιώσεις κάπου που δεν θέλουν να βρίσκεσαι. Ο ρατσισμός υπάρχει με το κάθε τι. Εγώ κάπως υπερηφανευόμουνα και έλεγα ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπομαι. Τα παιδιά είναι αθώα και δεν ξέρουν τι σημαίνει αυτό, τι μπορεί να προκαλέσεις στον άλλον.

Εμένα αυτό που μου προκάλεσαν είναι να είμαι πιο δυνατός, να μην ντρέπομαι και να μην κρύβομαι. Το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ο ξένος, ο φόβος. Όταν κάτι δεν έχεις τη δύναμη να το αγκαλιάσεις και αν το μελετήσεις και να το ψάξεις και μάλλον από βαρεμάρα δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, τότε παίρνεις απόσταση και λες αυτό είναι κάτι ξένο που θα μου κάνει κακό, συμπλήρωσε ο Κώστας Νικούλι.

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι πλέον έχουμε περάσει σε μία κοινωνία που αυτά έχουν εξαλειφθεί. Υπάρχει μία εξέλιξη, έχουμε κάνει βήματα μπροστά, απλά από ότι βλέπουμε, έχει περάσει σε άλλη φάση και τώρα μπορεί να μην είναι ένα παιδί από την Αλβανία, αλλά ένα παιδί, με άλλο θρήσκευμα, με διαφορετική σεξουαλικότητα και άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας