Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε άγνωστη ιστορία για το ξεκίνημα του Οικονομόπουλου

  14/01/2022 11:54
Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε άγνωστη ιστορία για το ξεκίνημα του Οικονομόπουλου

Ο Μικρούτσικος αποκάλυψε άγνωστη ιστορία για το ξεκίνημα του Οικονομόπουλου

  14/01/2022 11:54

«Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί, στεναχωρημένο... ζούσε με τη γιαγιά του»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μία ακόμη αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». 

Αυτή τη φορά ο γνωστός παρουσιαστής γύρισε στην εποχή του «Dream Show» και θυμήθηκε τους παίκτες που πέρασαν από τον διαγωνισμό και τελικά κατάφεραν να κάνουν τεράστια καριέρα, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε εμφανιστεί με ξανθό καρέ μαλλί, είχε κερδίσει το κοινό με τη φωνή του και παρά το γεγονός ότι οι κριτές ήθελαν να τον «κόψουν», ο παρουσιαστής, έδωσε «προσωπική μάχη», όπως είπε, για να τον περάσει.

«Κόπηκε από τους συνεργάτες μου. Τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Εγώ του έκανα συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή. Την ημέρα της κρίσης άκουγα όλο “όχι”. Σταμάτησα, τους πήρα αλλού και ένας συνεργάτης μου λέει “αν μπει αυτός εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μείνεις κι εσύ. Ο Οικονομόπουλος θα μπει και με δικιά μου προσωπική χάρη», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε reality, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του. Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Δεν ξέρω αν το ξέρει, ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα προσωπική “μάχη” και χαίρομαι γιατί με συγκινεί η φωνή του όποτε τον ακούω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας