Μικρούτσικος, Γωγουλίνι, Βροχοπούλου ξεσπούν σε δάκρυα για τον Τζώρτζη Μονογυιό

 

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη γνωριμία τους και αποκάλυψε πόσο αγόρασε τη Ferrari Τι είπε στο τελευταίο τηλεφώνημα με φίλο του; Μαρτυρία σοκ: «Είδα τον οδηγό & τη γυναίκα του ξαπλωμένους έξω στο γρασίδι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Το τροχαίο με τη Ferrari και το τραγικό τέλος που βρήκε ο Τζώρτζης Μονογυιός το βράδυ της Πέμπτης 13/1 στα Πηγαδάκια Βούλας έχει σοκάρει το Πανελλήνιο. Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος συγκλονίζουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες σοκ στο σημείο που έχασε τη ζωή του με την Ferrari, ο Τζώρτζης Μονογυιός - Ο αδερφός της βουλευτή, Κατερίνας Μονογυιού που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι «The Wall»

 

Ο 45χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η σύζυγός του που ήταν συνοδηγός του και απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια πριν η Ferrari καεί ολοσχερώς, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Υπάρχουν πληροφορίες πως το τροχαίο έγινε γιατί ο άτυχος 45χρονος άνδρας προσπάθησε να αποφύγει πεζό που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο απέναντι, με αποτέλεσμα η Ferrari του να καταλήξει στην προστατευτική νησίδα, να πέσει πάνω σε πινακίδα της περιφέρειας Αττικής και να μετατραπεί, μέσα σε δευτερόλεπτα, σε άμορφη μάζα σιδερικών και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν άκουσαν θόρυβο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ υπάρχουν κι άλλες πληροφορίες για μάρτυρες που ανέφεραν ότι η Ferrari πέρασε δίπλα τους με τέτοια ταχύτητα που ένιωσαν σαν να γίνονταν σεισμός. 

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε επί τόπου τη ζωή του. Κατάφεραν να τον βγάλουν από τη Ferrari του, την οποία είχε μόλις αγοράσει και μάλιστα από αντιπροσωπεία που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το σημείο της τραγωδίας, λίγο αφού το αυτοκίνητο είχε πιάσει φωτιά. Η 35χρονη σύζυγός του κατάφερε να βγει από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο και λίγο μετά κατέρρευσε. Νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.  

Για τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο τροχαίο στη Βούλα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.

 
 
 
«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες, την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά!

 

 
 

 

Φίλος του επιχειρηματία από τη Μύκονο κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες: «Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

 

 

Μαρτυρία – σοκ:

Ένας ακόμη μάρτυρας του τροχαίου στη Βούλα μίλησε σήμερα στην «Κοινωνία Ώρα Mega»:

Ο μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του γύρω στις 8:15 βλέποντας τους καπνούς. «Βγήκα και αντίκρισα αυτό το πράγμα, να φλέγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής και πολύ γρήγορα ήρθε η Πυροσβεστική και έγινε κατάσβεση», είπε και απαντώντας σε ερώτηση τόνισε ότι δεν άκουσε κάποιο μεγάλο θόρυβο. «Εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Και όλοι απορούσαν πώς έφυγε το αυτοκίνητα γιατί είναι στην ευθεία αυτό», σημείωσε.

«Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Ήταν στη νησίδα πάνω στο γρασίδι, τους είχαν τραβήξει», είπε για τη στιγμή που βγήκε έξω.

Στη συνέχεια μίλησε με τον οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα, ενώ βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Μεταφέροντας τα όσα του περιέγραψε είπε ότι του ανέφερε ότι «είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε για ποιο λόγο. Έπεσε στα δέντρα. Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως το αυτοκίνητο μετά από λίγο πήρε φωτιά».

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» μίλησε για τη γνωριμία του με τον αδικοχαμένο Τζώρτζη Μονογυιό και έδωσε λεπτομέρειες για τη μοιραία Ferrari.

«Τη Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Η Ferrari αυτή είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ. Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

 

 

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πρώην συμπαίκτρια του στο «The Wall», με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook. «Ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, να ζήσουν να τον θυμούνται. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε Τζώρτζη μου. Αγόρι μου, παλληκάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο. Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Τζωρτζίνο μου, έτσι σε φώναζα ψυχούλα μου» είπε συγκινημένη.

 

 
 
 
Σοκαρισμένη και η Ρούλα Βροχοπούλου:
«Λυπάμαι πάρα πολύ για το τραγικό συμβάν, είμαι συντετριμμένη. Ειλικρινά, όλη τη νύχτα δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι. Πληροφορήθηκα το συμβάν και το τραγικό γεγονός της απώλειας του λατρεμένου μας Τζώρτζη από τη Γωγώ Γαρυφάλλου. Ειλικρινά, δεν έχω λόγια. Ήταν τόσο καλό παιδί, τόσο υπέροχος χαρακτήρας. Θυμάμαι μια φράση του όταν ήμουν στην καλύβα και ήρθε εκεί. Μου είπε “Ρουλίτσα μου, είσαι μεγάλη σε ηλικία και λυπάμαι που είσαι εδώ και υποφέρεις στο κρύο και βασανίζεσαι. Συγγνώμη που σε ψήφισα να φύγεις μαζί με την Αριάνα και τον κύριο Μιχάλη”», είπε αρχικά η Ρούλα Βροχοπούλου για τον Τζώρτζη Μονογυιό.
 
Η Ρούλα Βροχοπούλου είπε επίσης: «Ήταν τόσο ευγενικό και καλό παιδί. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
 
 

 

Στον ξαφνικό θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού αναφέρθηκε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής είχε γνωρίσει τον Τζώρτζη Μονογυιό κατά τη συμμετοχή του στο «The Wall» το 2003 αφού ήταν ο ίδιος που το παρουσίαζε.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως επρόκειτο για έναν άνθρωπο και μια προσωπικότητα που δεν περνούσε απαρατήρητη και θυμήθηκε μια από τις ιστορίες που είχαν ζήσει στο «The Wall».

«Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο The Wall που δεν είναι απλο αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του.

Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή – είχε σχέση με την Σίσσυ μέσα, μια σχέση παθιασμένη – και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί. Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν χρηματικό εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά.

Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, “Σίσσυ, τελειώσαμε”. Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Σήμερα το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως χθες βράδυ συναντήθηκε με την αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού η οποία κάποια στιγμή αποχώρησε βιαστικά από το μαγαζί που βρισκόντουσαν καθώς πληροφορήθηκε τον θάνατο του αδερφού της.

«Χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με έναν φίλο μου που είχα καιρό να τον δω και είπαμε να φάμε κάτι γύρω στις 20.30. Στο απέναντι τραπέζι καθόταν η Κατερίνα Μονογυιού μαζί με τον σύζυγό της και δυο φίλους τους. Μάλιστα, στην αρχή δεν την κατάλαβα. Με χαιρέτησε η γυναίκα, ήταν μια χαρά, ευδιάθετη. Καθόντουσαν, συζητούσαν. Η ώρα πήγε 21.30 και τους βλέπω που σηκώνονται κάπως ταραγμένοι να φύγουν. Της έκανα νόημα αλλά δεν με κατάλαβαν.

Έφυγαν βιαστικά. Φεύγω και εγώ με τον φίλο μου. Φτάνω στο σπίτι και με παίρνει ο μπαμπάς μου για να μου πει κάτι άλλο και μου είπε ότι διάβασε ότι σκοτώθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, “μα τώρα την είδα” του λέω. Μάλλον την γυναίκα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα και έφυγαν βιαστικά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια