Τα συμπτώματα και η κατάσταση της υγείας τους μετά την διάγνωση κορωνοϊού

 

Αλέξης Τσίπρας, Ελένη Ράντου, Ανθή Βούλγαρη, Μαρία Ηλιάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:  Η κατάσταση της υγείας τoυς μετά τη νόσηση με κορωνοϊό

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα αυξάνονται καθημερινά με ραγδαίους ρυθμούς με ολοένα και περισσότερους Έλληνες καλλιτέχνες να ανακοινώνουν ότι βρέθηκαν θετικοί. Ανάμεσα σε αυτούς που προσβλήθηκαν από τον ιό είναι και η Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook δημοσιεύοντας το θετικό τεστ που έκανε,

«Και μετά από 3 μέρες έδειξε τελικά θετικό. Κι ας ήμουν με 3 δόσεις εμβολιασμένη. Κι ας είμαι κλειδαμπαρωμένη . Αυτή η φάση του covid είναι σαν πυρκαγιά. Άρπαμε όλοι! Περαστικά μας!!!!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

 

Η Ανθή Βούλγαρη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό πριν μια εβδομάδα ακριβώς, με συνέπεια να απέχει από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ξεπέρασε τον Covid-19 και πλέον δεν ταλαιπωρείται από κανένα σύμπτωμα. Μέσα στη βδομάδα, μάλιστα, η Ανθή Βούλγαρη πρόκειται να επιστρέψει και στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Τέλος καλό όλα καλά!!! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου για το ενδιαφέρον. Μετά από 7 μέρες είμαι πολύ καλά, χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα… Νιώθω υγιής και έτοιμη να γυρίσω στην καθημερινότητα μου… Μέσα στην εβδομάδα θα πιούμε ξανά μαζί το πρώτο καφεδάκι της ημέρας. Μου έλειψε τόσο πολύ η παρεούλα μας!» έγραψε η Ανθή Βούλγαρη στα social media. 

 

Η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με την έξι μηνών κόρη της, Κατερίνα, ενώ σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μέσω skype.

Ποια είναι τα συμπτώματα που αντιμετωπίζει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία είναι διπλά εμβολιασμένη;

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!».

Όπως σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη, η κόρη της είναι καλά και δεν έχει πυρετό. «Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει» δήλωσε η παρουσιάστρια.

 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες ημέρες πέρασε και εκείνη την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια, που τα Χριστούγεννα ταξίδεψε με τον αγαπημένο της στην Πράγμα, νόσησε από κορωνοϊό ωστόσο, όπως είπε, το γεγονός πως είχε εμβολιαστεί την βοήθησε να το περάσει σχετικά ανώδυνα.

«Ανυπομονώ να τα πούμε τη Δευτέρα στο καθιερωμένο μας ραντεβού στις 17:05 @katixanapsinete @skaitv.gr για την 1η εβδομάδα του 2022!

Μετά από μια μικρή περιπέτεια υγείας που είχα όπως όλος ο κόσμος που ταλαιπωρείται, ευτυχώς ανάρρωσα και εύχομαι σε όλους να είναι όλα περαστικά. Χαίρομαι πολύ που ήμουν εμβολιασμένη και το πέρασα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και σας συμβουλεύω όσοι δεν το έχετε κάνει να βιαστείτε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας, γιατί η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε!

Σας θέλω όλους συντονισμένους για να γίνουμε πάλι μια παρέα» έγραψε στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Kαι ο Αλέξης Τσίπρας νοσεί από κορωνοϊό, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην επίσημη σελίδα του στο twitter.

Η σύντροφός του, Μπέττυ Μπαζιάνα και τα παιδιά του είναι αρνητικοί.

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»