«Κι εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω»

 

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μετά τη σεξιστική δήλωσή και την ευθύνη στον ρεπόρτερ, παρουσιάστηκε νευριασμένος στο «Πρωινό» «Δεν ανακαλώ τίποτα, οι εποχές πρέπει να αλλάξουν, όχι το χιούμορ μας»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μετά τη σεξιστική δήλωσή του, που προκάλεσε σάλο, βγήκε ξανά στον «αέρα» του «Πρωινού». Ένα 24ωρο μετά την ευθύνη που έριξε στον ρεπόρτερ που του πήρε την επίμαχη συνέντευξη, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός παρουσιάστηκε νευριασμένος από την καθυστέρηση που υπήρχε στην εμφάνισή του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Καλημέρα, καλημέρα, περιμένω από τις παρά 10. Γεια χαρά, ό,τι έχω να πω το είπα και από εδώ και πέρα πέφτει σιωπή για να αναλάβουν οι δικηγόροι. Αντίο. Γεια χαρά… Φεύγω…» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας του ζητούσε συγγνώμη. 

Και συνέχισε: «κ. Λιάγκα είστε υπεύθυνος άνθρωπος, δε μπορώ να απευθυνθώ σε εσάς που περιμένω από τις παρά μέχρι και τις και 20 και ζητάτε να πάμε σε διαφημίσεις. Δεν περιμένω τίποτα, αυτά είναι προνόμια του διαδικτύου, δεν έχω σχέση με αυτό. Συχνάζω στο Φίλιον, να έρθετε τα απογεύματα να με βρείτε. Γιατί πρέπει να πω κάτι; Καλημέρα σας!» συνέχισε.

«Γιατί δεν το λήξατε το θέμα και να πείτε ότι δεν εννοούσα αυτό;» τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Κωνσταντίνο Τζούμα να απαντά:

«Έλειπε το ρήμα “νόμιζε”. Φαντάσου η κάθε φλύαρη γυναίκα να είναι απόρροια γυναικοκτονίας. Έχουμε χάσει το χιούμορ μας. Οι εποχές πρέπει να αλλάξουμε και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε το χιούμορ μας. Καλημέρα και καλή χρονιά! Δεν ανακαλώ τίποτα, κάνω χιούμορ άλλες φορές μπορεί να είναι πετυχημένο και άλλες αφόρητο».  

Ο Γιώργος Λιάγκας καλημέρισε τον Κωνσταντίνο Τζούμα κι έκλεισε τη σύνδεση, σχολιάζοντας πως «δεν έχει νόημα όλο αυτό».

 

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μέσα και από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε τις δηλώσεις που είχε κάνει και που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Τόσο οι παρουσιαστές, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά όσο και η υπόλοιπη ομάδα έμειναν «κάγκελο». Αυτές οι δηλώσεις όμως, ήταν αρκετές για να ξεσπάσει μία θύελλα αντιδράσεων.

Ο ίδιος επανήλθε μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Δεν έχω σώας τας φρένας - Είμαι αντιφατικός».

 

Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Τζούμα πήρε ο Νίκος Ζερβός ο οποίος έχει υπάρξει στενός συνεργάτης του. Ο Νίκος Ζερβός υποστήριξε πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε με χιούμορ κάτι που όπως λέει ήταν φανερό ενώ χαρακτήρισε αστείο το ότι υπήρξαν τόσο έντονες αντιδράσεις. 

«Τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάνω από 2-3 ταινίες μαζί, ήταν άψογος συνεργάτης, έξυπνος, αλλά πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ. Είχε έναν κυνισμό στο χιούμορ του το οποίο μπορώ να ονομάσω και μαύρο χιούμορ. Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους πρόβλημα.

Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας που ξέρω θα έλεγε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες επειδή μιλάνε πολύ. Προφανώς είναι πλάκα αλλά είναι χοντρή πλάκα. Είναι φανερό από τον τρόπο που απάντησε ότι έκανε ένα είδος σαρκασμού» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ζερβός.

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Ζερβός είπε πως και εκείνος έχει σκεφτεί να… καρυδώσει μια γυναίκα όταν τον ζαλίζει με τη φλυαρία της αλλά αυτό λέει, είναι στα πλαίσια καλαμπουριού.

«Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μιλάνε πολύ; Είναι γελοίο. Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Είπε κάτι ακραίο αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες. 

Αν το σκεφτείτε τόσο σοβαρά, αρχίζει να αγριεύει το πράγμα. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζούμας ήθελε να πει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μας πρήζουν. Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη μπορούμε να εκφραστούμε» είπε ο Νίκος Ζερβός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια