Σάλος στα social media μετά τις σεξιστικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα

 

 

Η δημόσια τοποθέτηση του ραδιοφωνικού σταθμού που εργάζεται μετά τις σεξιστικές δηλώσεις - Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι σεξιστικές δηλώσεις του «Έκανα μαύρο χιούμορ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Σε μερικές άκρως σεξιστικές δηλώσεις προχώρησε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας, καλούμενος να σχολιάσει το σεξισιτικό σχόλιο του Μητροπολίτη Κοζάνης, και χωρίς καμία απολύτως ντροπή, δήλωσε ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται…. στη φλυαρία των γυναικών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι σεξιστικές δηλώσεις του «Έκανα μαύρο χιούμορ»

Στο κλείσιμο της ημέρας ωστόσο, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3, ο Κωνσταντίνος Τζούμας προσπάθησε να… «μαζέψει» τα όσα είπε και δημιούργησαν σάλο στα social media.

«Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… Πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…» είπε αρχικά.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Η δημόσια τοποθέτηση του ραδιοφωνικού σταθμού που εργάζεται μετά τις σεξιστικές δηλώσεις

Σε μια δημόσια ανάρτηση μέσω του επίσημου λογαριασμού στο facebook προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Eν Λευκώ» στον οποίο εργάζεται ο Κωνσταντίνος Τζούμας μετά τις σημερινές σεξιστικές δηλώσεις του και διαχωρίζει τη θέση του και να ζητά από τον ραδιοφωνικό παραγωγό να ανακαλέσει.

«Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Τζούμα στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τις απόψεις του σταθμού μας και των στελεχών του. Ζητάμε από τον κ. Τζούμα να ανακαλέσει τα λεγόμενά του» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

 

Οι αντιδράσεις:

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που πολλές φορές τοποθετούνται μέσα από τα social media για κοινωνικά θέματα αλλά και για όσα την ενοχλούν. Η influencer και επιχειρηματίας, είναι μάλιστα και μια από τις πιο θερμές υποστηρίκτριες του κινήματος #metoo που πολλές φορές έχει εκφράσει ανοιχτά και με σθένος τις απόψεις της για τα δικαιώματα και τον ρόλο των γυναικών.

Είναι λογικό επομένως σήμερα, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, η Μαίρη Συνατσάκη να αντιδράσει.

Η ίδια, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια εικόνα από τη συνέντευξη του ραδιοφωνικού παραγωγού και έγραψε: «Αν ένα πράγμα δεν αντέχεται αυτό είναι η φλυαρία των σεξιστών».

 

 

Ένα από τα πρόσωπα που αντέδρασαν σε αυτές τις δηλώσεις είναι και η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της και ζητά από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο εργάζεται ο Κωνσταντίνος Τζούμας να πάρει θέση.

«Εκεί στον @enlefko877 τι έχετε να πείτε για τις δηλώσεις του Κων/νου Τζούμα;

📌 Θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος του δυναμικού του σταθμού;

📌Υιοθετείτε τις απόψεις του; Οι χορηγοί σας;

📌Θα του ζητήσετε να αναιρέσει δημόσια και να ζητήσει συγνώμη;

Ου γαρ έρχεται μόνον αλλά μάλλον δεν οφείλεται σε αυτό η αισχρή του τοποθέτηση αλλά στο ότι αρέσκεται να διατηρεί την περσονα του εκκεντρικού που προκαλεί.

Τέτοια πρόκληση όμως που δίνει άλλοθι σε δολοφονίες γυναικών, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Καιρός όποιος ανοίγει το στόμα του να σκέφτεται τι λέει και τι προκαλεί» έγραψε η ηθοποιός.

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παραλήρημα αυτό του Κωνσταντίνου Τζούμα δεν έμεινε ασχολίαστο και από τους χρήστες του twitter αφού δηλώσεις σαν κι αυτές, ειδικά σε μια χώρα που τον τελευταίο χρόνο θρήνησε 17 θύματα γυναικοκτονιών θεωρούνται επιεικώς απαράδεκτες.

Δες παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις στο twitter.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»